Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Deadman wonderland Deadman Wonderland (デッドマンワンダーランド) je manga série, sepsaná Jinseim Kataokou a nakreslená Kazumou Kondouem, vydaná nakladatelsvím.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Deadman wonderland Deadman Wonderland (デッドマンワンダーランド) je manga série, sepsaná Jinseim Kataokou a nakreslená Kazumou Kondouem, vydaná nakladatelsvím."— Transkript prezentace:

1

2 Deadman wonderland Deadman Wonderland (デッドマンワンダーランド) je manga série, sepsaná Jinseim Kataokou a nakreslená Kazumou Kondouem, vydaná nakladatelsvím Shōnen Ace. Adaptace ve formě Anime se vysílala od Dubna po Červenec roku 2011, která tahala děj z prvních 21 dílů mangy.

3 DĚJ V Japonsku se stalo zemětřesení, a potopilo ¾ Tokia. O deset let později se příběh přesune na Gantu Igarashiho, přeživšího zemětřesení. Jeden den, zrovna ten, kdy se má Gantova třída vydat na školní výlet do věznice jménem Deadman Wonderland, se před oknem jeho třídy ve třetím patře objeví záhadný červený muž. Chvíli se kouká do třídy, a poté, s velkým úsměvem na tváři, celou třídu vyvraždí. Tedy až na Gantu, kterému vstřelí do hrudi podivný červený krystal. Ganta se poté probudí v nemocnici, kde je obžalovaný z vyvraždění jeho třídy. Odtamtud je předhozen soudu, který ho odsoudí k smrti ve věznici Deadman Wonderland…

4 Hlavní postavy IGARASHI GANTA

5 SHIRO

6 Tsunenaga Tamaki

7 Makina

8 Kiyomasa Senji

9 (Dead) End


Stáhnout ppt "Deadman wonderland Deadman Wonderland (デッドマンワンダーランド) je manga série, sepsaná Jinseim Kataokou a nakreslená Kazumou Kondouem, vydaná nakladatelsvím."

Podobné prezentace


Reklamy Google