Jak na aktuality.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Čísla stran v Microsoft Office Word
Advertisements

 AutorIng. Martin Allmer ŠkolaEuroškola Strakonice Datum6. Června 2013 Ročník3. Tematický okruhPráce s počítačem Číslo VM Anotace Obnovení systému Windows.
MALUJEME ZÁKLADNÍ VZDĚLÁVÁNÍ, INFORMAČNÍ
Jak zapojit do projektu učitele z eTwinning Plus Guidance document.
Návod ke správě týmu pro novou verzi webu
Prémiová automatická objednávka Instruktáž. CO JE TO ADR? •Prémiová automatická objednávka (ADR) je nejjednodušší způsob, jakým můžete obdržet své oblíbené.
pro celoživotní vzdělávání. Podrobný návod ke studiu.
Co je to uživatelské menu? Ve WinBase si můžeme ke každé aplikaci vytvořit vlastní menu, které po otevření nahradí standardní menu WinBase. Toto uživatelské.
V ERZE 20 SYSTÉMU A LEPH ŠKOLENÍ KLIENTA. S TRUKTURA SYSTÉMU Typy bází: Bibliografická – obsahuje bibliografické záznamy  KNA01 ostrá báze Administrativní.
Styly, záhlaví a zápatí, oddíly
Na panelu zpráv klikněte na Povolit úpravy,
Vizuální Systém Fotbal
Veterinární a farmaceutická univerzita Brno
MS Malování II. VY_32_INOVACE_58_MS_Malovani_II.
1. krok Vyplňte přihlašovací údaje. Formulář vyplňujte nejlépe v prohlížeci Google Chrom.
UŽIVATELSKÝ ÚČET NA PORTÁLU INFORMAČNÍCH ZDROJŮ PRO UTB XERXES.
Registrace v LMS MOODLE Mgr. Milan Šimek
Tutoriál EBSCOhost - Historie vyhledávání
Grafická úprava seminární práce
Seznam v iPhone Podrobný návod jak mít od seznamu v iPhone Jakub Dlouhý
Hromadná korespondence
PowerPoint. Rozložení stránky 1.Na kartě Domů klikněte na tlačítko Rozložení a vyberte profil „Dva obsahy“ 2.Totéž můžete udělat tak, že kliknete pravým.
Úvod do obsahů j pak stisknutím F5 nebo kliknutím na Prezentace > Od začátku spusťte kurz. Na panelu zpráv klikněte na Povolit úpravy, Pokud se videa kurzu.
Tutoriál Vlastní složka My EBSCOhost
MS ACCESS - FORMULÁŘE Databázové systémy.
Výukový program: Obchodní akademie Název programu: Tvorba tabulek Vypracoval : Ing. Jiří Durďák Projekt Anglicky v odborných předmětech, CZ.1.07/1.3.09/
Název a adresa školy: Střední odborné učiliště stavební, Opava, příspěvková organizace, Boženy Němcové 22/2309, Opava Název operačního programu:OP.
EBSCOhost Collection Manager ~ Vytváření profilů Tutoriál support.ebsco.com.
Internetová učebna Jak postupovat: Pěkně od začátku …
Namalujte si ikonu Pokud se podíváte na pracovní plochu,uvidíte na ní mnoho malých obrázků(říkáme jim ikony), o kterých víme,že zastupují programy.Zkusíme.
Úpravy v tabulce 4 Je velice užitečné a rozumné předem detailně rozmyslet a navrhnout strukturu tabulek.
TVORBA COMBA V POHLEDECH Martina Musilová. Obsah prezentace * Co je to combo * Jak vypadá combo I. * Jak vypadá combo II. * Parametry comba * Druh comba.
Tutoriál Nastavení alertů pro časopisy
PRÁCE S DOTAZY Eva Karmazínová, 4. Y. Postup při vytváření dotazů: 1) Vytvoříte vlastní aplikaci 2) Vytvoříte tabulku v aplikaci 3) Vytvoříte strukturu.
Výpočty tiskových sestav Průvodce problematikou tiskových sestav.
Upozornění (systémová) Menu Vyhledávací kritéria pro úkoly Záhlaví tabulky –možnost řazení podle sloupců Stránkování Stav úkolu| Atributy.
Upozornění (systémová) Menu Vyhledávací kritéria pro úkoly Záhlaví tabulky –možnost řazení podle sloupců Stránkování Stav úkolu| Atributy.
Použití dotazu jako zdroj dat pro pohled Vypracovala: Procházková Petra.
Úpravy dat v tabulce WinBase Upravování a přidávání dat do tabulky.
Registrace uživatele na pro užívání webhostingu.
Stručný přehled © 2012 Microsoft Corporation. Všechna práva vyhrazena. Lync Web Appu Připojení ke schůzce v Lyncu pomocí zvuku počítače Pokud nemáte Lync.
Verze 22 systému Aleph školení klienta 1. Struktura systému Typy bází: Bibliografická – obsahuje bibliografické záznamy – KNA01 ostrá báze Administrativní.
Tutoriál Holdings Management Poznámky – Vytváření, editace a propojování se zdroji support.ebsco.com.
Mgr. Naděžda Fasurová, Ph.D.
Od návrhu k hotové kartě
1 Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Elektronická monitorovací zpráva v BENEFIT7 Základní dokument – EMZ v BENEFIT7 platnost k
Aplikace Přijímačky školní rok 2014/2015
Zápis o utkání z pohledu rozhodčího - krok za krokem.
Manuál pro editaci webu PCP
NÁZEV ŠKOLY: Masarykova základní škola a mateřská škola Melč, okres Opava, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07/1.4.00/ AUTOR: Mgr. Vladimír.
Instalace klienta Instalace klienta se provádí, pokud zakoupíte licenci na program klient (za každý další nainstalovaný program se platí) či pokud změníte.
Vyhledávací techniky a editace v klientovi ARL
PowerPoint.
iFIS*WebMailer Průvodce produktem
2. Jak si snadno vytvořit nový vzor pomocí bloků.
5 tipů pro zjednodušení práce
Název události Úvodní informace k události Podnadpis události Datum
Kofigurace & napájení Windows
TVORBA VIDEA Pinnacle Studio Michal Přidálek 3ma
Aplikace OctopusPro - správa uživatelů
Datové referáty Apstr4.
Přečtěte si o tom vše Příspěvky Microsoft SharePointu
Jak vytvořit výstupní bezpečnostní předpis k řízení rizik
Přizpůsobení webu Microsoft SharePointu Online
APLIKACE OctopusPro - Hlídač LV
Tvorba webových stránek na google – Sites (4.)
Účtování akcí Postup při zadávání akcí, na kterou se vybírají fin. Prostředky (srážejí se ze zálohového účtu) je následující:
PŘIHLAŠOVACÍ SYSTÉM CK KRISTOF
pro celoživotní vzdělávání. Podrobný návod ke studiu.
Základní informace - Ovládání systému
Transkript prezentace:

Jak na aktuality

Pro editaci klikněte na „E“

Zadejte uživatelské jméno a heslo a klikněte na Login

Klikněte na „Přidat novou stránku“

Zadejte název stránky (aktuality) a nový dokument Uložte

Klikněte na Nastavení pro nastavení vlastností právě vytvořeného dokumentu

Zvolte si, zda chcete z názvu dokumentu vygenerovat Nadpis (obzvláště u aktualit doporučuji), nastavte datum expirace a vyberte akci, která má být provedena po datu expirace. Uložte nastavení.

Tento krok platí pouze pro přidávání aktualit. Klikněte na „Abstrakt“. Zadejte text abstraktu. U kratších aktualit stačí celou aktualitu napsat do Abstraktu a Dokument (viz dále) nechat volný. Klikněte na Kontrola dokumentu.

Po zkontrolování Abstraktu a jeho odsouhlasení se automaticky vrátíte zpět do editačního okna. Klikněte v záhlaví na „Dokument“.

Zadejte text dokumentu Zadejte text dokumentu. Pokud jste vkládali počátek textu do Abstraktu, neopakujte jej zde. Bude zahrnut automaticky (příklad viz dále). Opět klikněte na „Kontrola dokumentu“.

veškerý text v poli, které jste opustili, bude ztracen! Jste-li spokojeni, klikněte stejně jako předtím při kontrole Abstraktu na „Uložit“. V opačném případě se vraťte zpět na editaci. Pamatujte ale: pokud při editaci přeskočíte z okna Abstrakt do okna Dokument či opačně, aniž byste předtím provedli jeho kontrolu a uložení, veškerý text v poli, které jste opustili, bude ztracen! Vždy proto nejdříve proveďte Kontrolu dokumentu a jeho uložení!

Podívejte se v jiném okně/na jiné záložce prohlížeče na výsledek. V Aktualitách vidíte nadpis a abstrakt nově přidané aktuality.

A takto vypadá nová aktualita při kliknutí na její název. Všimněte , že obsahuje abstrakt i samotný text.

Vrátíte-li se do editoru, uvidíte nově přidanou aktualitu na seznamu Vámi spravovaných stránek. Kliknutím na její název se dostanete do editoru.

Pokud chcete aktualitu SMAZAT, klikněte na dokument Aktuality (nenechte se zmást tím, že v tomto případě jsou uvedeny dva dokumenty nazvané Aktuality-druhý z nich je aktualitami specializace, kam má tento uživatel také přístup!).

Teď už můžete aktualitu smazat.

Hotovo! Teď můžete dále mazat, editovat či přidávat. Nebo se odhlásit kliknutím na „Logout“. A NEZAPOMEŇTE: pro vkládání aktualit platí, že samotný dokument nazvaný „Aktuality“ MUSÍ VŽDY ZŮSTAT PRÁZDNÝ!!!

Ještě stále nevíte, jak na to? Pište, volejte! krutil@fmk.utb.cz 4131