Národní institut dětí a mládeže – oddělení neformálního vzdělávání

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Rejstřík škol a školských zařízení Seminář pro ředitele škol zřizovaných LK.
Advertisements

Metodika MŠMT pro poskytování dotací ze státního rozpočtu na realizaci aktivit v oblasti prevence rizikového chování v období Seminář pro žadatele.
PODNIKÁNÍ VY_32_INOVACE_POD_20. Obsah Základní pojmy Právní úprava Podnikání podle živnostenského zákona Obchodní společnosti Družstva Státní podnik Neziskové.
Registrace poskytovatelů sociálních služeb v Jihomoravském kraji.
Dotkněte se inovací CZ.1.07/1.3.00/ Veřejné rejstříky - Obchodní rejstřík.
Metodika MŠMT pro poskytování dotací ze státního rozpočtu na realizaci aktivit v oblasti prevence rizikového chování v období Seminář pro žadatele.
Dotace na zpracování územních plánů pro rok 2015 Krajský úřad Jihomoravského kraje odbor územního plánování a stavebního řádu prosinec 2014.
1 Dotační řízení na realizaci aktivit v oblasti primární prevence rizikového chování RVPPK Praha Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy.
Nový občanský zákoník - co přinese NNO JUDr. Hynek Pečinka XIV. krajský sněm Unie nestátních neziskových organizací Olomouckého kraje Olomouc /
Pavla Katzová tajemnice Sdružení soukromých škol Čech, Moravy a Slezska.
Dotační fond LK Soutěže MŠMT Program a podprogramy - školství  Program č. 4 resortu školství, mládeže a zaměstnanosti  4.1 Podpora volnočasových.
Podnikání Jak se pustit do podnikání…. podnikatelský záměr volba, v čem bude podnikat volba, v čem bude podnikat průzkum průzkum plán realizace plán realizace.
PREZENTUJÍCÍ Proces poskytnutí dotace z Fondu Vysočiny Eva Navrátilová Krajský úřad Kraje Vysočina Odbor životního prostředí a zemědělství.
Základní znaky NO Účelová funkce a důvody založení: není založena za účelem zisku důvody založení: - dobročinná nebo charitativní činnost - podpora skupiny.
NEZISKOVÉ ORGANIZACE Ing. Alica Kavanová. CHARAKTERISTICKÉ ZNAKY 1. Účelová funkce a důvody založení:  n n n není založena za účelem zisku  d d
Nejčastější chyby při administraci projektů OPPP a OPPI.
Seminář pro žadatele o finanční podporu – oblast podpory 1.1 CORSO IIa, Křižíkova 34, Praha 8, konferenční sál, 4. patro 24. dubna 2014.
ŽIVNOSTI Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Alena Hůrková. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
Publicita v projektech financovaných z ESF v rámci Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost Seminář pro žadatele.
Regionální operační program regionu soudržnosti Střední Morava Dopracování projektu etapa změny, hlavní problémy, rizika Kroměříž
JUDr. Klára Drličková, Ph.D Veřejné listiny. JUDr. Klára Drličková, Ph.D2 Veřejná listina Národní právo Mezinárodní právo Právo EU  Vlastní.
1 Dotační řízení na realizaci aktivit v oblasti primární prevence rizikového chování Krajské projekty Konference k oblasti primární prevence Praha
Seminář pro žadatele o finanční podporu – oblast podpory 1.3 CORSO IIa, Křižíkova 34, Praha 8, konferenční sál, 4. patro 22. dubna 2013.
Září 2008Mgr. Lenka Schwarzová INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Výzva k předkládání žádostí o finanční podporu.
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu: Škola budoucnosti s využitím IT Název materiálu: VY_9_INOVACE_EKO32 Název.
Ministerstvo životního prostředí Státní fond životního prostředí ČR zelená linka Prioritní osa 2 – Zlepšování kvality.
Era účet pro neziskovky Ing. Natálie Filarová Poštovní spořitelna.
DUM - Digitální Učební Materiál Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Registrační číslo: CZ.1.07/1.5.00/
ORGANIZACE PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ 2016/2017 část I. - Přihláška na SŠ
Pravidla udělování autorizace podle zákona č. 179/2006 Sb.
Monitorování realizace projektu, věcná část monitorovací zprávy
Podpora materiálně technické základny sportu – ÚSC, SK a TJ investiční dotační podprogram sloužící k modernizaci a výstavbě sportovišť pro ÚSC a spolky.
Seminář pro žadatele IROP výzev Prostějov venkov o.p.s.
Regionální operační program regionu soudržnosti Střední Morava
Úmluva o právech dítěte Listina základních práv a svobod Další zákony
Dotační program Podpora včelařství 2012
Občanské soudní řízení I.
Odbor školství mládeže a sportu Oddělení školské ekonomiky
Monitorování realizace projektu, věcná část monitorovací zprávy
DOTAČNÍ FOND LIBERECKÉHO KRAJE
Sociálně pedagogická činnost v neziskovém sektoru
Informace o změnách metodiky dotačního řízení Konference primární prevence rizikového chování Praha, Matouš Korbel.
Regionální operační program regionu soudržnosti Střední Morava
Aktuální právní úprava činnosti školy a nové úkoly zástupce ředitele
Veletrh vzdělávání a pracovních příležitostí
© 2012 STÁTNÍ ÚSTAV PRO KONTROLU LÉČIV
Výzva MŠMT PRCH 2019 Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy
■■ ■■ Zlínský kraj Program RP18-18 na úpravu lyžařských běžeckých tras ve Zlínském kraji Katarína KOŇAŘÍKOVÁ Odbor strategického rozvoje kraje.
Seminář k dotačnímu programu Rozvoj materiálně technické základny mimoškolních aktivit dětí a mládeže Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy.
Základy podnikání živnostenské podnikání, postup při ohlášení živnosti
Seminář pro žadatele výzvy č. 79 a 80 IROP
Výzva MŠMT PRCH 2019 Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy
Občanské soudní řízení I.
Centralizovaný rozvojový program 2019
Matriční úřad.
Občanské soudní řízení I.
Kapitola 3 Hospodaření organizací
VÝZVA MAS Č. 3 Z OPZ Poskytování sociálních služeb a poradenství
Kontrola a hodnocení předložených žádostí o NFP
F4 – Podpora investic na založení nebo rozvoj nezemědělských činností
Úvodní přednáška pro 1. ročník
Modul „Ekonomika“ Modul „Formuláře“
Fond malých projektů Interreg V-A SK - CZ Realizace malého projektu Zdeněk Mikel Zlín,
Výzva č. 5 PRV MAS Česká Kanada o.p.s.
Výzva č. 7 PRV MAS Česká Kanada o.p.s.
Výzva č. 7 PRV MAS Česká Kanada o.p.s.
Výzva č. 5 PRV MAS Česká Kanada o.p.s.
Výzva č. 3 PRV MAS Česká Kanada o.p.s.
Zákon o statusu veřejné prospěšnosti.
Odbor školství Mgr., Bc. Jitka Hozmanová
Transkript prezentace:

Národní institut dětí a mládeže – oddělení neformálního vzdělávání

Metodika pro poskytování dotací www.msmt.cz sekce Sociální programy odkaz Prevence rizikového chování

Část II. Registrace žadatele v elektronickém systému IS 51 Žadatel je povinen se zaregistrovat a vyplnit žádost v elektronickém systému IS ( http://is-mladez.msmt.cz) Identickou žádost předložit ve stejném termínu v listinné podobě Doklad o přidělení IČ Bankovní identifikaci účtu, na který by měla být dotace převedena Doklad o právní subjektivitě ( úředně ověřenou kopii ne starší 6 měsíců) : Právnická osoba předkládá zřizovací listinu Občanské sdružení : výroční zprávu Církve a náboženské společnosti : výpis z registru ústředního organu státní správy, který registruje církve a náboženské společnosti Obecně prospěšné společnosti : ověřený výpis z rejstříku u místně příslušného soudu Samostatný projekt a rozpočet projektu

Část III. Podání žádosti Do dotačního řízení jsou zahrnuty : Žádosti podané elektronicky a v listinné podobě na předepsaném formuláři a ve stanovené lhůtě Výhradním příjemcem žádostí v listinné formě je : na straně pravé , levá strana obálky bude označena „ Dotační řízení MŠMT ČR v oblasti rizikového chování na rok 2012 „ Národní institut dětí a mládeže MŠMT, zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků a školské zařízení pro zájmové vzdělávání Sámova 3 , 101 00 Praha 10

Další povinné přílohy k listinné podobě žádosti zpráva supervizora o realizaci programu v předchozím roce - běžná kopie certifikátu odborné způsobilosti služby Další ustanovení : - Listy žádosti a závěrečné zprávy nesmí být volné. Všechny části žádosti musí být potvrzeny razítkem a podpisem statutárního orgánu . - Pro zařazení do dotačního řízení musí být žádost kompletní včetně všech předepsaných příloh, podpisu oprávněné osoby a musí být podána ve stanoveném termínu. Nesplnění uvedených podmínek je důvodem pro vyřazení projektu z dotačního řízení.