P!nk.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Johnny Cash.
Advertisements

Dovolte mi představit objev hudebního světa počátku 21.století …
Jana Páclová 8.A. INFO o GCH Vznik v roce 1996 Pochází z Kalifornie Jejich název je převzatý z dětské knížky the Girls of Good day Orpanage V češtině.
ASHLEY TISDALE. Údaje  Povolání: Herečka, zpěvačka, producentka, textařka, dabérka  Věk: 24  Datum narození:  Místo narození: West Deal,
Skupina Blue členové: Antony Daniel Costa narozen v Edgware, Middlesex Duncan Mathew James narozen v Salisbury, Wilts Lee Ryan.
Fotografie Životopis Videoklipy Kapela Zajímavosti Obsah.
Předchozí členové kapely Lloyd Grant, sólová kytara na prvním demu Dave Mustaine, kytara, vyhozen před nahráváním Kill 'em All Ron McGovney,
Historie       AC/DC je australská hardrocková skupina, která zaznamenala první vystoupení na Silvestra roku 1973 v Sydney. V červnu 1974 vyšel skupině.
Karel Svoboda zvuk mono Automaticke predvadeni PowerPoint 2002.
V žilách zpěvačky, která se narodila ve Victorii v kanadské provincii Britská Kolumbie, koluje temperamentní portugalská krev. Její rodiče Maria.
Tereza Látalová.
Moje oblíbená punková a rocková skupina
Lil Romeo Lil' Romeo se narodil 19. srpna 1989 v New Orleans (Louisiana). Pravým jménem Percy Romeo Miller III a jeho matka je Sonja Miller a otec Percy.
Jan Mačina.  Objevil se už ve 14. století ve Velké Británii  Nejprve byl užíván k vyslídění a nahánění zvěře při lovu se sokolem  Je schopen přinést.
Rodné jméno: Beyoncé Giselle Knowles
John Legend *1978 *Springfield *Ohio *zpěvák *textař *spisovatel
Ella Fitzgeraldová byla americká jazzová zpěvačka. Za svůj život napsala a nazpívala stovky oblíbených písní. Ella Fitzgerald, též nazývána "First Lady.
AC/DC       AC/DC je australská hardrocková skupina, která zaznamenala první vystoupení na Silvestra roku 1973 v Sydney. V červnu 1974 vyšel skupině.
...JEHO ŽIVOT? Podpora využití ICT ve výuce průřezových témat na základních školách (CZ.1.07/1.1.00/ )
* 30. června 1981 – Jablonec nad Nisou je česká oštěpařka, světová rekordmanka, olympijská vítězka a držitelka světového rekordu v hodu oštěpem (výkon.
Future Perfect Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Romana Petrová. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
Keane. Členové kapely: Zpěv:Tom Chaplin Zpěv:Tom Chaplin Piano:Tim Rice-Oxley Piano:Tim Rice-Oxley Bicí:Richard Hughes Bicí:Richard Hughes Keane je britská.
Shakira.
What do you do everyday?
Všude kam se podívám vidím ryby. Everywhere I look, I see fish.
Jméno a příjmení: Jesse Arthur McCartney Narozen : 9. duben 1987 v New York City Věk: 21 let Sourozenci: bratr Timmy (1996), sestra Lea (1991) Povolání:
Základní informace  Je to australská pop punková a pop rocková skupina  Pochází ze Sydney  Aktivní jsou od roku 2011  Členové: Luke Hemmings, Michael.
By FedeX. Brad Delson a Mike Shinoda se znají už asi deset let, spolu chodili už na školu v Californii. Tam Delson taky potkal Roba Bourdona, budoucího.
Pražská hiphopová skupina Indy&Wich svůj první koncert odehrála v prosinci Kde jinde, než v klubu 007 na Strahově. O rok později se do.
Daniel Landa.
EGO Michal Straka.
The Beatles Vypracoval: Bořivoj Kašparovský.
 Povolání: Herečka, zpěvačka, textařka Věk: 19 Datum narození: Místo narození: Los Angeles, Kalifornie, USA Znamení: Ryby Výška: 159 cm.
8.A. Nikola Horská Ciara Harris Zpěvačka Datum narození: Místo narození: Texas Znamení: Štír Ciara Harris Zpěvačka Datum narození:
Avril Lavigne JEDNA BLONDÝNA... JEDNA ZPĚVAČKA....
Vloženo z house_rules.pptx Začátek House Rules.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není- li uvedeno jinak, je Ing. Petra Andrlová Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu Operačního programu Vzdělávání.
Jazyk a jazyková komunikace Cizí jazyk Komunikace London VY_22_INOVACE_06 Sada 2 Základní škola T. G. Masaryka, Český Krumlov, T. G. Masaryka 213 Vypracovala:
MADONNA GPJP Klára Šturmová 2.C.
FLORIDA JEHO ZAČÁTKY  Narodil se ve městě Carol City, státu Florida, okolo roků 1979 a 1980, přesné datum je nejasné, ale vychází se z 16 prosince.
Vytvořila: Anna Veselá
Martin Malý Prima.
Mikuláš Francán.
Michael Jackson Od Andrea Crkvová.
Mandrage Plzeňská skupina Mandrage se skládá z pěti kluků:Víťa Starý, Pepa Bolan, Coopi Michal , Frantiček Bořík a Mates Vorda. Oficiální vznik této.
Country Taylor Swift. country Taylor Swift Narozená: Povolání:zpěvačka, herečka, textařka, kytaristka Znamení: střelec Místo narození:
One Direction One direction je britsko-irská chlapecká skupina, tvoří je:Niall Horan, Zayn Malik, Liam Payne, Harry Styles a Louis Tomlinson nejdřív,
Autor práce: Vojtěch Balík Vedoucí práce: Mgr. Ludmila Růžičková Školní rok: 2009/2010.
VY_22_INOVACE_01.AJ.7 JAKÉ JSI MĚL PRÁZDNINY? (How were your holidays?) Ročník:7. Vzdělávací oblast: Jazyk a jazyková komunikace Vzdělávací obor: Cizí.
Chris Brown. Celým jménem Christopher Maurice Brown Věk: 23 Narození: , Tappahannock Znamení: býk Výška: 183 cm.
BIG BANG.  Jihokorejská mužská skupina  Žánry: K-Pop, hip hop, rock, taneční, elektronické  Vznikla v roce 2006  Jsou známí pro svou originální hudbu.
Queen Radek Horký. Freddie Mercury Freddie Mercury byl zpěvák a skladatel Narodil se 5.září 1946 a umřel 24.listopadu 1991 umřel na AIDS umřel ve věku.
Celým jménem jako Onika Tanya Maraj. Narodila se 8
Prezentace od Mervina Flandery
Název školy: Základní škola a mateřská škola Domažlice , Msgre B
Justin Bieber.
Hans Zimmer   Monika Kupková.
Ludovico Einaudi Monika Kupková.
LINKIN PARK SLIPKNOT STRÁNKY O LINKIN PARK STRÁNKY O SLIPKNOT VIDEO:
Michael Jackson.
Carly Rae Jepsen.
- vlastním jménem Sonny John Moore -je americký producent elektronické hudby, DJ a bývalý frontman kapely From First to Last - narodil se 15. ledna.
Tento materiál byl vytvořen rámci projektu EU peníze školám
Katy Perry.
Karel Svoboda zvuk mono Automaticke predvadeni PowerPoint 2002.
SVĚTOVÁ POPULÁRNÍ A ROCKOVÁ HUDBA
Fatboy Slim    /     
SVĚTOVÁ POPULÁRNÍ A ROCKOVÁ HUDBA
Před 100 lety 12. prosince 1915 se narodil nezapomenutelný zpěvák.
Název projektu: ZŠ Háj ve Slezsku – Modernizujeme školu
Transkript prezentace:

P!nk

O ní: Pravé jméno: Alecia Beth Moore. Narodila se: 8. září roku 1979 Narodila se v: Doleystown v Pensylvanii

Její začátky:  Ve třinácti se seznámila s populárním tanečníkem z Philly klubu, se kterým začala tancovat a zpívat s jeho rapovou kapelou "Schools of Thought". Ve čtrnácti složila svou první píseň.

Ocenění: Je dvojnásobnou držitelkou Grammy Má pět ocenění MTV Video Music Awar.

Alba: Její debutové album "Can\'t Take Me Home" vytvořila na jaře 2000. Hned po uvedení se album stalo velmi oblíbené. První singl "There You Go", se ihned po uvedení dostal do TOP 40 nejhranějších singlů v USA Její druhé album s názvem "M!ssundaztood“ vydala v roce 2001. Odtud pochází velký hit Get the party started, který dostal cenu Grammy.  Roku 2008 zveřejnila zprávu o novém CD. CD se jmenuje Funhouse a jejím prvním singelm byl trochu nekonzervativní videoklip jménem So what.

Zajímavosti: Bratr: Jason Barva očí: modrá Původní barva vlasů: blond Výška: 162 cm Měla piercingy v jazyku a nose a v předním zubu diamant

Pár fotek

Písně: F**kin Perfect- http://www.youtube.com/watch?v=2sRM39rHoB8 Funhause- http://www.youtube.com/watch?v=Jdjtqu3XK4U So what- http://www.youtube.com/watch?v=FJfFZqTlWrQ Try- http://www.youtube.com/watch?v=yTCDVfMz15M

Autorka: Kristýna Kohoutková Zdroje: www.google.com www.osobnosti.cz