BANKA V ROCE 2020 PODLE MÝCH PŘEDSTAV

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
BANKOVNÍ AKADEMIE Vlkova 12, Praha 3 – Žižkov
Advertisements

Využití ICT technologií pro posílení ekonomické a finanční gramotnosti
7 Dní 7 Měsíců 7 Roků.
Ekonomická gramotnost
Ekonomická gramotnost Bankovní hádanka. Předpokládejme, že veškeré bankovní a obchodní transakce v následující hádance proběhnou během jednoho měsíce.
Produkty finančního trhu
Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost Není –li uvedeno jinak, je tento.
Grafika Martina Fabianová, Lyra. … rozhodla jsem se zúčastnit se grafické části VZSST z trošku jiné stránky, tak doufám, že mě s tím hned nevykopnete.
Předtím než vám ukážu svou prezentaci o životu ve Vesmíru si uvědomte si, že nejsou vědecky potvrzené žádné informace ! ! ! ! !
Šíření infekcí Sexuálně přenosné infekce (SPI) Prohlédněte si jednotlivé situace. Jaký na ně máte názor? O čem jsou jednotlivé příběhy?
Nástroje finančního trhu
Automatická prezentace Představte si, že Vám banka otevře účet s €, přitom je potřeba dodržet jen 2 pravidla.
Prezentace o zvířátkách a lidech
Interkulturním vzděláváním a prožitkem k toleranci
ŠKOLA:Gymnázium, Tanvald, Školní 305, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU:CZ.1.07/1.5.00/ NÁZEV PROJEKTU:Šablony – Gymnázium Tanvald ČÍSLO ŠABLONY:VI/2.
Manželský pár hraje golf. Ona odpaluje a... míček letí až do statku ležícího hned u dráhy... kde rozbije jedno okno a prolítne dovnitř!
V sobotu na mne zase po roce zazvonili moji staří kamarádi a přátelé. Moc mi potěší, když si na mne kamarádi udělají čas a přijdou na návštěvu. Tentokrát.
ČTYŘI SVÍČKY.
Hudba ABBA, Money, Money, Money Představte si, že Vám banka otevře účet s €, přitom je potřeba dodržet jen 2 pravidla.
Mezi moje záliby také patří pozorování a fotografování ptáků
Klíčová otázka č. 5 Jakou roli by měli hrát různí aktéři (zejm. veřejná správa na všech úrovních, poskytovatelé služeb, volení představitelé, sdělovací.
Každý den jsme trochu starší…
Masarykovo gymnázium.
Platit se dá i jinak než penězi
Představte si, že vám banka otevře účet s €, Přičemž je třeba dodržet jen 2 pravidla.
ŠKOLA:Gymnázium, Tanvald, Školní 305, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU:CZ.1.07/1.5.00/ NÁZEV PROJEKTU:Šablony – Gymnázium Tanvald ČÍSLO ŠABLONY:VI/2.
K k SALON - ZUZKA z z u u a a z z MÓDNÍ NÁVRHÁŘSTVÍ.
Název školyStřední odborná škola a Gymnázium Staré Město Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ AutorIng. Adamčíková Zdeňka Název šablonyIII/2.
Poutníci v Mladé Boleslavi –
Vítejte!!!!!!!!! Vítejte v mých nowinách!Jsem moc ráda že mi paní ředitelka dovolila dělat své nowiny. Hned na začátek vám sem dám obsah a potom huráá.
Auta na elektriku  2011.
Vzdělávací materiál vytvořený v projektu OP VK Název školy:Gymnázium, Zábřeh, náměstí Osvobození 20 Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu:Zlepšení.
Zdravý Životní Styl Michal Burda.
Název školy : Základní škola a mateřská škola, Název školy : Základní škola a mateřská škola, Svoboda nad Úpou, okres Trutnov Svoboda nad Úpou, okres Trutnov.
Elektronické učební materiály – II. stupeň Finanční gramotnost Autor: Mgr. Roman Havlíček 1.1 Dluhy click S kterým tvrzením souhlasíš a proč? Žít na dluh.
Půjčka Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/ III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VY_.
FINANČNÍ GRAMOTNOST Bezhotovostní placení ro Název projektu: Nové ICT rozvíjí matematické a odborné kompetence Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/
III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VY_32_ INOVACE _ 4 Jméno autora: Mgr. Marcela Chalúpková Datum: březen 2012 Ročník: 8. Vzdělávací.
ČSOB – Prezentace © Václav Horák & Daniela Blatová.
Ing. Veronika Dostálková MBA BANKOVNÍ PRODUKTY Finanční gramotnost 3. ročník Září 2012.
S K ARTA. Jedná se o platební kartu od České spořitelny sKartu postupně obdrží všichni klienti, kteří pobírají sociální dávky a podporu v nezaměstnanosti.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Název školyGymnázium, Soběslav, Dr. Edvarda Beneše 449/II Kód materiáluVY_62_INOVACE_21_13 Název materiáluSpořicí.
P. uč. Zelinková a P. uč. Solnařová MATEMATIKA X MATEMATIKA.
Na pivo s Karlem Velikým Netradiční dějepisná soutěž pro Prahu a Střední Čechy.
Občanská výchova Formy placení. Platby a platební styk  Za zakoupené zboží nebo službu je vždy nutné zaplatit.  Mezi plátcem a příjemcem peněžní částky.
Ideální banka 21.století Lassigová Kristýna Škola: SOŠS Kavčí hory Třída: S3.B.
III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VY_32_ INOVACE _ 3 Jméno autora: Mgr. Marcela Chalúpková Datum: únor 2012 Ročník: 8. Vzdělávací oblast:
EU_62_B_sada 1_05_M_Bankomat_Poliačíková
ZODPOVĚDNÝ EVROPAN Markéta Válková 9.B 2015/2016.
Výukový materiál Zpracovaný v rámci projektu EU peníze školám
Půjčky.
ŠKOLA: Gymnázium, Tanvald, Školní 305, příspěvková organizace
Čím chci být až vyrostu ? Proč zrovna plavčice ? Pomáhá a zachraňuje lidské životy. Má to hodně těžké protože, když se člověk topí je velice těžké si ho.
7 Dní 7 Měsíců 7 Roků.
Vyhrál jsem Rady, nápady, pravidla
Čím bych chtěl být až, vyrostu?
ANGELBANK.
Typ klienta.
EU_62_B_sada 1_07_M_Účet_Poliačíková
BANKA.
Banka budoucnosti.
Manželský pár hraje golf. Ona odpaluje a
ÚVOD DO OBECNÉ EKONOMIE Proč se tím vůbec zabývat?
DUM - Digitální Učební Materiál
POHYB PENĚZ 1-3% 7-15% 7-15% DANĚ BANKA POJIŠŤOVNA PRŮMYSL KLIENT
Jak začínají hádky ? středa, 2. ledna :27
Každý den jsme trochu starší…
Od medicíny přes koks a železnici až na Slovensko
Název školy: Základní škola a Mateřská škola, Libhošť 90, příspěvková organizace Autor: Mgr. Šárka Vítová Reg.číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název.
Transkript prezentace:

BANKA V ROCE 2020 PODLE MÝCH PŘEDSTAV KRISTÝNA KLIMEŠOVÁ ANGLICKO-ČESKÉ GYMNÁZIUM AMAZON

Ach, ty poplatky! Asi je nesmysl zrušit veškeré poplatky, ale platit i za vyzvednutí peněz z bankomatu, je trochu přehnané. Banky si účtují poplatky, které by měly být samozřejmé, že banka udělá z vlastní vůle. Nebo také poplatky za zasílání účtů, nebo jenom vedení učtu.

Stálých klientů je třeba si vážit! Jsem studentka a i když studenti mají výhody, myslím si, že výhody by mohli zvětšit. A rozhodně na co se zapomíná jsou trvalí klienti. Žádná banka vám nedává žádné výhody, i když jste u té samé banky několik let. Takže si myslím, že by více studentů si začalo zavádět více účtů, když by jim banka nabídla, že po např. 10 letech s jejich spoluprácí jim dá určité výhody.

Hypotéky To, že vám banky půjčí peníze, ano, to je sice krásné, ale že vy nakonec zaplatíte za barák,byt či chalupu dvakrát více, to už je další věc. Neustále se říká, že by lidi měli šetřit na stáří, aby mohli jezdit do lázní a užívat života, ale jak bychom mohli, když až do stáří platíme vysokou hypotéku. Jsou to obrovské peníze, které dáváme bance a oni si pak za ně staví vysoké a velice drahé budovy.

Bezpečí V každé reklamě „ u nás jsou vaše peníze v největším bezpečí“ . Co když banka zkrachuje? Jako například banka Moravia. Máte obrovské problémy, aby vám banka vrátila peníze nazpět.

Závěr Určitě bude nestále něco zlepšovat, ale doufám, že vás moje prezentace zaujala a že mi třeba splníte aspoň nějaký požadavek. Kristýna Klimešová a jsem studentka Aglicko-Českého gymnázia AMAZON, ja.tyna@email.cz