Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Hudba ABBA, Money, Money, Money Představte si, že Vám banka otevře účet s 57600 €, přitom je potřeba dodržet jen 2 pravidla.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Hudba ABBA, Money, Money, Money Představte si, že Vám banka otevře účet s 57600 €, přitom je potřeba dodržet jen 2 pravidla."— Transkript prezentace:

1

2 Hudba ABBA, Money, Money, Money

3 Představte si, že Vám banka otevře účet s 57600 €, přitom je potřeba dodržet jen 2 pravidla.

4 Pravidlo první: Večer všechno to, Večer všechno to, Co neutratíte během dne, ZMIZÍ; Nemůžete podvádět - připsat tyto peníze na jiný účet. Můžete jen utrácet... Každé ráno vám banka otevře nový účet s 57600 € na den.

5 Pravidlo druhé: Banka může tuto „hru“ přerušit bez varování dopředu.Banka může tuto „hru“ přerušit bez varování dopředu. V určitém momentě Vám může říci: „Litujeme, hra je skončená, rušíme Váš účet, další otevřít nelze.“ V určitém momentě Vám může říci: „Litujeme, hra je skončená, rušíme Váš účet, další otevřít nelze.“

6 Co byste dělali? Utratili byste všechna eura pro svoje potěšení? Nabídli byste množství dárků přátelům, které máte radi, abyste jim udělali radost? Našli byste způsob jak utratit každé jedno euro?

7 Ale tuto zázračnou banku máme všichni: Je to ČAS!

8 Každé ráno když se vzbudíme, máme na účtě 57600 vteřin života na jeden den a když večer jdeme spát, nedá sa udělat žádný „převod“. To, co jsme prožili a co se skončilo, je „včerejšek“.

9 Každé ráno kouzlo začíná znovu a my hrajeme s jedním neměnným pravidlem: v každém okamžiku se náš život může zastavit, bez jakéhokoliv varovaní předem. Takže, co uděláme s našimi každodenními 57600 vteřinami?

10 Život je krátký i pro ty, kteří jen tak mrhají časem a život se jim zdá dlouhý!

11 Zbývá jediná rada: ŽIJTE život a UŽÍVEJTE si ho!

12 přeji PĚKNÝ A PŘÍJEMNÝ DEŇ! Krásný a příjemný den!


Stáhnout ppt "Hudba ABBA, Money, Money, Money Představte si, že Vám banka otevře účet s 57600 €, přitom je potřeba dodržet jen 2 pravidla."

Podobné prezentace


Reklamy Google