Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

BANKOVNÍ AKADEMIE Vlkova 12, Praha 3 – Žižkov

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "BANKOVNÍ AKADEMIE Vlkova 12, Praha 3 – Žižkov"— Transkript prezentace:

1 BANKOVNÍ AKADEMIE Vlkova 12, Praha 3 – Žižkov
FIBA fiktivní Banka Academia

2 O naší bance Banka Academia vznikla v roce 1995
Jediná fiktivní firma ve formě akciové společnosti. Akcie byly vydány v celkové nominální hodnotě 500 mil. Kč

3 O naší bance Naše banka pracuje na podobném principu jako klasická banka. Provádíme platební operace všeho druhu. Našimi klienty jsou fiktivní firmy škol z různých koutů České republiky. S firmami komunikujeme pomocí internetu nebo telefonu. S některými se setkáváme jednou ročně vždy v březnu na Veletrhu fiktivních firem v Praze na holešovickém Výstavišti.

4 O naší práci Zaměstnanci naší banky provádějí transakce typu: vklady a výběry v hotovosti, příkazy k úhradě, hromadný příkaz k úhradě Účty našich klientů vedeme pouze v tuzemské měně. Jako každá banka i my si účtujeme poplatky. Fiktivní měsíční poplatek za vedení účtu je 40 Kč, příkaz k úhradě přes internet 2 Kč a hotovostní transakce 10 Kč. Každý účet je také měsíčně úročen 0,2%.

5 O našem programu Naše banka posílá svým klientům měsíčně výpisy z účtu, kde si klienti mohou zkontrolovat, zda jejich transakce byly provedeny. Klienti mají také přístup do našeho programu, se kterým provádíme jednotlivé bankovní transakce, a to pomocí přiděleného hesla. Klienti mohou pomocí tohoto hesla pouze kontrolovat provedené transakce a tisknout si jednotlivé dokumenty potřebné pro tyto transakce. Náš program je umístěn na internetových stránkách: fiba.bank-akademie.cz/fiba2006

6 O našem programu Naši klienti se mohou na internetových stránkách také dozvědět něco o nás a o práci banky s programem. Pokud naši klienti potřebují s něčím pomoci, mohou nás kontaktovat pomocí helpu, který je součástí programu, kde jim také bude odpovězeno nebo nás kontaktovat em: a na telefonních číslech: , nebo pomocí faxu:

7 Naše dokumenty Zde je několik ukázek našich transakčních dokumentů: příkaz k úhradě

8 Naše dokumenty Pokladní složenka

9 Naše dokumenty Výběrní lístek

10 Veletrh fiktivních firem
Naše banka má svůj stánek na Veletrhu fiktivních firem v Praze, který trvá vždy 3 dny v měsíci, pravidelně vždy v březnu.

11

12 Veletrh fiktivních firem
Na veletrhu naše banka zajišťuje bankovní transakce, nábor nových klientů, prezentaci naší školy a samozřejmě plní peněžní funkci, která spočívá v tom, že lidé, kteří se přicházejí na veletrh podívat, mají možnost u naší banky získat fiktivní peníze a jít fiktivně nakupovat u jiných firem, které zde vystavují.

13 Doufáme, že Vás prezentace naší banky zaujala a těšíme se na případnou další spolupráci. S pozdravem Daniel Kubáněk a zaměstnanci Banky Academia (studenti BANKOVNÍ AKADEMIE)


Stáhnout ppt "BANKOVNÍ AKADEMIE Vlkova 12, Praha 3 – Žižkov"

Podobné prezentace


Reklamy Google