Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Šíření infekcí Sexuálně přenosné infekce (SPI) Prohlédněte si jednotlivé situace. Jaký na ně máte názor? O čem jsou jednotlivé příběhy?

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Šíření infekcí Sexuálně přenosné infekce (SPI) Prohlédněte si jednotlivé situace. Jaký na ně máte názor? O čem jsou jednotlivé příběhy?"— Transkript prezentace:

1 Šíření infekcí Sexuálně přenosné infekce (SPI) Prohlédněte si jednotlivé situace. Jaký na ně máte názor? O čem jsou jednotlivé příběhy?

2 Miluji tě. Nemůžu na tebe přenést žádnou infekci. Alenka a Honza hovoří o svém budoucím sexuálním životě. Honza již má sexuální zkušenost s jinými partnerkami a Alenka se trochu obává možnosti přenosu SPI. Je to opravdu tak?

3 Pro jednou se nemůže nic stát. To nám nemůže uškodit. Neboj se. Honza a Alenka se trochu bojí toho, že nemají kondom.

4 Je to opravdu tak? Stačí použít antikoncepční pilulky. Stačí Alence a Honzovi koupit pouze antikoncepci nebo potřebují také kondom?

5 Je to opravdu tak? Honza se trošku stydí, protože má s Alenkou navštívit kliniku sexuálně přenosných infekcí. Myslím si, že předtím než spolu začneme spát bychom se měli nechat vyšetřit na SPI.

6 Je to opravdu tak? Alenka s Julií probírají, jaké to asi “na poprvé” bude. Obávají se, že by se mohly nakazit nějakou SPI. Já jsem slyšela, že při prvním styku nemůžeš žádnou sexuálně přenosnou infekci získat.

7 Je to opravdu tak? Honza a Tomáš si povídají o hodině sexuální výchovy, při které probírali infekce způsobené chlamydiemi Clamydie! Oni nás s nimi neustále straší jenom proto, aby nám zkazili každé potěšení.


Stáhnout ppt "Šíření infekcí Sexuálně přenosné infekce (SPI) Prohlédněte si jednotlivé situace. Jaký na ně máte názor? O čem jsou jednotlivé příběhy?"

Podobné prezentace


Reklamy Google