Analýza manažerských dovedností ve vybraném podniku

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
ŘÍZENÍ LIDSKÝCH ZDROJŮ Vzdělávání, kvalifikace, rozvoj
Advertisements

Řízení vztahu se zákazníky ve vybraném podnikatelském subjektu v oblasti maloobchodu se sportovními potřebami Autor bakalářské práce: Daniel Baumruk (147.
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích.
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Ústav podnikové strategie Hodnota vnímaná zákazníkem ve vybraném podniku Autor práce: Jana Štindlová,
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Ústav podnikové strategie Dopady účetní reformy veřejných financí v konkrétních podmínkách vybrané.
Komunikační chyby vedoucích pracovníků ve vybraném podniku Autor bakalářské práce: Alena Strakošová Vedoucí bakalářské práce: Ing. Iveta Kmecová, Ph.D.
D OPADY ÚČETNÍ REFORMY VEŘEJNÝCH FINANCÍ V KONKRÉTNÍCH PODMÍNKÁCH VYBRANÉ ZÁKLADNÍ ŠKOLY Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Ústav.
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Ústav podnikové strategie Vzdělávání zaměstnanců v UniCredit Bank, a.s. Autor bakalářské práce:
Řízení vztahů se zákazníky ve vybraném podnikatelském subjektu v oblasti maloobchodu s potravinářských zbožím Autor: Veronika Janáková Vedoucí práce: Ing.
Specifika účtování ve vybraném zemědělském podniku Autor bakalářské práce: David Limberk Vedoucí bakalářské práce: Ing. Kristina Kabourková Oponent bakalářské.
DOTACE A TRANSFERY Z ÚČETNÍHO HLEDISKA A JEJICH VLIV NA HOSPODAŘENÍ
Vysoká škola technická a ekonomická
Komunikační chyby řídících pracovníků v Českém statistickém úřadu
VŠTE České Budějovice Ústav podnikové strategie
Motivace a stimulace pracovníků v podniku Terno České Budějovice
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Analýza vnitropodnikové komunikace ve vybrané organizaci Autor práce: Zdeňka Sukdoláková Vedoucí.
Analýza požadovaných kompetencí na trhu práce ve vybraném oboru
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Ústav podnikové strategie Motivace a stimulace pracovníků ve vybraném podniku Autor práce:
Marketingový plán podniku
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Ústav podnikové strategie PREZENTAČNÍ A KOMUNIKAČNÍ DOVEDNOSTI MANAŽERA VE VYBRANÉM PODNIKU.
Aplikace marketingového mixu na vybraný podnik
Obhajoba bakalářské práce
Financování a účetnictví základních škol
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Ústav podnikové strategie Struktura a vypořádání hospodářského výsledku v dané obchodní korporaci.
Motivace a stimulace zaměstnanců ve vybrané obchodní společnosti
Analýza vnitropodnikového komunikačního systému ve vybraném podniku
Aplikace nových forem marketingu
Řízení vztahů se zákazníky ve vybraném podniku
Analýza požadovaných kompetencí na trhu práce ve vybraném oboru
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Motivace a stimulace pracovníků ve vybraném podniku Autorka bakalářské práce: Martina Jakubcová.
Analýza vnitropodnikového komunikačního systému
Hodnota vnímaná zákazníkem
Autor bakalářské práce : Karel Ibehej Vedoucí bakalářské práce: Ing
ANALÝZA KONKURENČNÍHO PROSTŘEDÍ
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Ústav podnikové strategie Analýza motivačního a stimulačního systému ve vybraném podniku.
Zpětná vazba zákazníků ve vybrané společnosti
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Ústav podnikové strategie Problematika dlouhodobé nezaměstnanosti v ČR Autor bakalářské práce:
Návrh podnikatelského plánu založení distribučního centra pro EU a svět pro výrobu tisknutelného světla na papír Jiří Plch.
Autor bakalářské práce: Dominika Ješová
Vysoká škola Technická a Ekonomická v Českých Budějovicích
Propagace nových výrobků firmy Kloida a jejich zavádění na trh
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
Analýza konkurence na maloobchodním trhu ve zvolené oblasti
Povolání logistický manažer
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Ústav podnikové strategie Analýza vhodnosti používaných komunikačních nástrojů ve vybraném podniku.
Systém odměňování ve vybraném podniku
Zhodnocení finanční situace konkrétního podniku
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
CRM v maloobchodní jednotce se sportovním zbožím
České Budějovice, červen 2016
Ústav podnikové strategie
Systém odměňování pracovníků ve vybraném podniku
VYSOKÁ ŠKOLA TECHNICKÁ A EKONOMICKÁ
Systém odměňování pracovníků ve vybraném podniku
Analýza merchandisingu a nákupní atmosféry vybrané obchodní jednotky
Analýza merchandisingu a nákupní atmosféry vybrané obchodní jednotky
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Ústav podnikové strategie Vztah řízení výkonu a pracovního hodnocení zaměstnanců ve vybraném.
Analýza vnitropodnikového komunikačního systému ve vybraném podniku
OPTIMALIZACE LOGISTICKÝCH PROCESŮ VE FIRMĚ BAUER TECHNICS a.s.
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Ústav podnikové strategie Vnitropodniková komunikace ve vybraném podniku Autor práce: Denisa.
Personální a mzdová agenda ve vybraném podniku
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Ústav podnikové strategie Ekonomické vyhodnocení firemního vzdělávání a jeho vliv na výkonnost.
Motivace a stimulace zaměstnanců ve vybraném podniku
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
Analýza vnitropodnikové komunikace ve vybraném podniku
ANALÝZA VNITROPONIKOVÉHO KOMUNIKAČNÍHO SYSTÉMU VE VYBRANÉM PODNIKU
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
Transkript prezentace:

Analýza manažerských dovedností ve vybraném podniku Vysoká škola technická a ekonomická Ústav podnikové strategie Autor bakalářské práce: Kateřina Váňová Vedoucí bakalářské práce: Ing. Iveta Kmecová, Ph.D. Oponent bakalářské práce: Ing. Petra Matoušková České Budějovice, červen 2016

Motivace a důvody k řešení daného problému dovednosti manažerů v praxi poznat novou firmu zkoumat názory zaměstnanců i manažerů inspirace pro budoucí povolání

Cíl práce Cílem práce je zjistit, jakým manažerským dovednostem je v podniku přisuzován největší význam. Následně pak bude v práci provedena analýza problémů dle jednotlivých manažerských stupňů s interpretací výsledků.

Výzkumné otázky Jaké koncepční dovednosti hrají pro top manažera nejdůležitější roli? Které lidské kompetence považuje manažer středního managementu za významné dovednosti? Na které technické dovednosti klade manažer první linie největší důraz?

Použité metody dotazník pro zaměstnance rozhovor pro manažery

Dosažené výsledky a přínos práce Nejdůležitější dovednost pro každého manažera dotazník pro zaměstnance - nejdůležitější je dovednost komunikace Zdroj: vlastní tvorba

rozhovor s manažery – nejdůležitější je dovednost komunikace (ne podle manažerky první linie) Nejdůležitější koncepční dovednosti Top manažera dotazník se zaměstnanci - najít nové příležitosti na trhu, najít vhodné strategie k naplnění cílů, zodpovědnost za následky rozhodnutí rozhovor s manažery – stanovit správnou vizi a zvolit správnou strategii, „vidět do budoucna“, organizační schopnost Nejdůležitější lidské dovednosti manažera střední linie dotazník se zaměstnanci – komunikace, vedení a koordinace týmu rozhovor s manažery – komunikace, správně motivovat a dokázat realizovat cíle Nejdůležitější technické dovednosti manažerky první linie dotazník se zaměstnanci – znalost produktů a služeb, práce s výpočetní technikou

rozhovor s manažery – správně si zorganizovat práci, znát vykonávanou práci Každý manažer by měl umět správně komunikovat. Nejlepší výsledky dovedností podle jednotlivých stupňů řízení: Top manažer – stanovit správnou vizi, najít vhodné strategie, využít příležitostí trhu, najít nové příležitosti trhu, být zodpovědný za následky Manažer střední linie – komunikace, motivace a stimulace zaměstnanců, vztahy se zaměstnanci, vedení týmové práce Manažerka první linie – uplatnění manažerských technik, znalost nabízených produktů, schopnost pracovat s výpočetní technikou, vzdělávání se v oboru dál

Stručné závěrečné shrnutí vyhodnocení rozhovorů a dotazníků -> silné a slabé dovednosti manažerů slabší dovednosti - doporučení určitých opatření doporučená opatření – knihy, semináře, přednášky, školení, kurzy další výzkum problematiky – lidské dovednosti

Odpověď na otázku vedoucího otázka vedoucího: Specifikujte přidanou hodnotu Vaší práce. odpověď: teoretické vysvětlení dané problematiky vyhodnocení dovedností v podniku KL na základě dotazníků a rozhovorů konkrétní doporučení pro zlepšení daných dovedností

Děkuji za pozornost