Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Povolání logistický manažer

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Povolání logistický manažer"— Transkript prezentace:

1 Povolání logistický manažer
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Ústav podnikové strategie Povolání logistický manažer Autor práce: Pavla Svatošová Vedoucí práce: Ing. Ladislav Šolc, Ph. D. Oponent práce: prof. Ing. Václav Cempírek, Ph. D. České Budějovice, červen 2016

2 Cíl práce Zpracování a porovnání profilů logistických manažerů u tří libovolných firem.

3 Motivace a důvody k řešení daného problému
Studium oboru logistiky, zajímavost tématu, získání nového pohledu na problematiku logistiky, nápady na řešení dané problematiky.

4 Hypotézy 5 hypotéz: Alespoň polovina respondentů odpoví, že vědí, kdo je to logistický manažer a čím se zabývá. 75 % respondentů odpoví, že by měl logistický manažer mít vysokoškolské vzdělání v oboru. Logistickým manažerem se nemůže stát kdokoli. Více jak 50 % respondentů odpoví, že by měl logistický manažer disponovat cizím jazykem. Více než polovina respondentů odpoví pozitivně na to, že by měl logistický manažer absolvovat různé kurzy a školení.

5 Použité metody Získávání dat – konzultace, diskuze, dotazování, dotazníkové šetření. Zpracování dat – výpočetní technika (MS Excel). Vyhodnocení a komparace dat.

6 Dosažené výsledky a přínos práce
Firma XA

7 Dosažené výsledky a přínos práce
Firma XB

8 Dosažené výsledky a přínos práce
Firma XC

9 Návrhy a opatření Větší zaměření na zaměstnance,
lepší informovanost zaměstnanců, meetingy, kurzy, školení.

10 Závěrečné shrnutí Stálé vzdělávání logistických manažerů,
stáže v zahraničí, kurzy angličtiny se specializací na logistiku, kurzy zlepšování kvality procesů a výroby, cíl splněn.

11 Otázky Bylo hodnocení zaměstnanců na jejich vedoucí pracovníky objektivní? Jaký jste měla osobní pocit při získávání informací od manažerů a zaměstnanců? Chtěla by jste se takovou činností zabývat i v budoucnu?

12 Děkuji za pozornost


Stáhnout ppt "Povolání logistický manažer"

Podobné prezentace


Reklamy Google