Math Exercises for You (Math4U)

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Doporučení pro přípravu žádosti;
Advertisements

ECVET v Programu celoživotního učení
Zahraniční stáže v oblasti péče o duševní zdraví.
Program Mládež v akci. Program MLÁDEŽ V AKCI  Největší grantový program na podporu volnočasových aktivit  Podpora a rozvoj neformálního vzdělávání 
Projekt Svazu na podporu meziobecní spolupráce v ČR Projektový tým Svaz měst a obcí ČR Ostrava, 04. listopadu 2013.
LLP Comenius Evropská jazyková cena Label Petr Chaluš.
OP LZZ - Rozvoj kvalifikační úrovně a kompetencí pracovníků v cestovním ruchu Individuální projekt pro CzechTourism.
MONITOROVACÍ ZPRÁVA Tyto globální granty jsou spolufinancovány ESF a státním rozpočtem ČR.
Způsobilé výdaje projektů
ZAHRANIČNÍ AKCE. ŠKOLNÍ AKCE – povinná cestovné učitelů ubytování učitelů stravné učitelů pracovní doba (nepřímá ped. činnost) dozor nad žáky kryto pojištěním.
Tisková konference Vzdělávací projekt „Zdravá nemocnice“
Žádost o grant Co je v žádosti napsáno, musíte se dodržet Žádost se porovnává s údaji v monitorovací zprávě Ze žádosti vychází kontrolní orgány Příručka.
1 Způsob žádání o dotaci v rámci OP Lidské zdroje a zaměstnanost Prezentující Mgr. Petr Zavadil.
ZÁKLADNÍ PODMÍNKY PRO POSKYTOVÁNÍ A VYÚČTOVÁNÍ DOTACÍ 5. ledna 2011, Městský úřad Vsetín.
INVY – International Voluntary Year PŘÍKLAD DOBRÉ PRAXE - PROJEKT Z OBLASTI MLÁDEŽE – SLEZSKÁ DIAKONIE.
Společně Měníme a Rozvíjíme Venkov – SMARV PRV ČR III /005/3310a/672/
DOKUMENTY OD UJEP PřF ÚSTÍ NAD LABEM (dále jen PŘÍJEMCE PODPORY) Pro koordinátory partnerů/škol jsme připravili: Náplně práce Návrh smlouvy DPČ Pracovní.
Projekt Svazu na podporu meziobecní spolupráce v ČR Celkový rámec projektu a organizační záležitosti Ingrid Štegmannová vedoucí projektový manažer Hradec.
PŘÍLOHY MONITOTROVACÍ ZPRÁVY Tyto globální granty jsou spolufinancovány ESF a státním rozpočtem ČR.
Způsobilé výdaje poskytovatelů sociálních služeb pro Individuální projekt Pardubického kraje na sociální služby.
„Inovace bakalářského studijního oboru Aplikovaná chemie“
Příjmy rozpočtu UP  příspěvek ze státního rozpočtu na vzdělávací a vědeckou, výzkumnou, vývojovou, uměleckou nebo další tvůrčí činnost,  dotace ze státního.
407 – Vzdělávání pro 21. století Žadatel: Learning Society, občanské sdružení Kontaktní osoba: PhDr Lenka Emrová Mobil: e- mail :
Schůzka projektového týmu Postdoc I. 12. ( ) Zaměstnáním čerstvých absolventů doktorského studia k vědecké excelenci, reg. č. CZ.1.07/2.3.00/
Evropský sociální fond - jedinečná příležitost k financování rozvoje lidských zdrojů ve výzkumu a vývoji Projekt Centrum manažerských dovedností ve vědě.
CRR ČR pobočka Olomouc 1 pobočka CRR ČR pro NUTS II Střední Morava se sídlem v Olomouci Centrum pro regionální.
Tyto projekty jsou spolufinancovány Evropským sociálním fondem státním rozpočtem České republiky 1 „Vzdělávejte se!“ Ing. Blanka Švorcová vedoucí Odboru.
Závěrečná monitorovací zpráva a její zpracování v Benefitu.
Phare 2003 RLZ Financování květen 2005 regionální informativní semináře.
Hradec Králové. -Vyplňuje se prostřednictvím aplikace Benefit7 ( zadost.cz) – elektronická MZ. zadost.cz -Přílohy k MZ se přikládají.
Zpráva o činnosti SK RVŠ 9. sněm RVŠ, 20. listopadu 2014 Studentská komora Rady VŠ ve stálém zasedání 2012 – 2014 Daniel Thibaud.
Grantové programy Odboru školství, mládeže a sportu KrÚ pro rok 2008: Sportoviště 2008 Jednorázové akce 2008.
Modernizace studia aplikované matematiky na PřF Univerzity Palackého v Olomouci na PřF Univerzity Palackého v Olomouci Streamlining the Applied Mathematics.
Grantové schéma Phare 2003 Rozvoj lidských zdrojů Seminář pro auditory Část finanční Praha, 15. března 2006 Ing. Kateřina Auerveková
P. P Projekt z operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost z Evropského sociálního fondu. Příjemce dotace: Zdravotnické zařízení městské části Praha.
Úvod Zhodnocení realizace cílů projektu z pozice českého partnera Jméno:doc.Ing.Milan Mikoláš,Ph.D. Instituce:VŠB –TU Ostrava Ostrava
Odborná praxe Anglie Portsmouth 2015
Cestovní náhrady kapitola rozpočtu 2 Jiří Haken 1.
Přímá podpora kapitola rozpočtu 7 Denisa Kolouchová 1.
Základní fakta Celková částka pro ZŠ a SŠ v republice (mimo hl. město) mil Kč Minimální částka na jeden projekt: 15 mil. Kč Maximální výše podpory.
Místní akční plán rozvoje vzdělávání ORP Kladno MAP je místní akční plán vzdělávání, který bude prioritně zaměřen na rozvoj kvalitního a inkluzivního vzdělávání.
Představení projektu Ing. Martin Pokorný a řešitelský tým VŠB-TU Ostrava.
Schůzka 5. jednání řídícího a realizačního týmu projektu ORSEJ dne
Příprava a organizace atletických soutěží Přípravná etapa cca 12 – 1 měsíc před konáním Realizace soutěže Závěrečná etapa cca do 1 měsíce po ukončení soutěže.
Podporujeme Vaši budoucnostwww.esfcr.cz Seminář k výzvě OP LZZ č. 89 – Finanční část Mgr. Lucie Kučerová, Bc. Karel Ritschel oddělení hodnocení.
Úvodní konference projektu Kreativní a kompetentní učitel CZ.1.07/1.3.06/ Třeboň, 7. září 2010.
UNIVERZITNÍ INSTITUT SEMINÁŘ K OP VK VÝZVA 2.2 – VYSOKOŠKOLSKÉ VZDĚLÁVÁNÍ DOPORUČENÍ PRO PŘÍPRAVU PROJEKTŮ Zlín, budova VTP, 1. července 2009.
 Schválení šablon – začátek dubna 2016 (vyjednávání s EK)  Avízo výzvy – duben 2016  První výzva (vlna) – květen 2016  Právní akt o poskytnutí podpory.
Podpora talentovaných žáků v Plzeňském kraji REALIZÁTOR Středisko služeb školám, Plzeň, Částkova 78 PODPOŘENO 2015, 2014, 2013 a.
Strukturální fondy – nové možnosti, nové zkušenosti… Ing. Radim Konečný
Monitorovací zprávy projektů realizovaných v OP LZZ z hlediska obsahu Seminář pro příjemce.
Seminář pro příjemce Operační program vzdělávaní pro konkurenceschopnost Monitorovací indikátory
VŠICHNI MÁME STEJNOU CESTU
PODPORA SOCIÁLNÍCH SLUŽEB V ÚSTECKÉM KRAJI 2 - POSOSUK 2
Finanční část. Seminář pro žadatele, výzvy Předaplikační výzkum a Předaplikační výzkum pro ITI.
Krajský úřad Ústeckého kraje 9. února 2009
Animace škol (šablony)
Mobilita studentů mimo program Erasmus+ financovaná z příspěvku MŠMT)
vzdělávaní pro konkurenceschopnost Monitorovací indikátory
IMPLEMENTACE KRAJSKÉHO AKČNÍHO PLÁNU
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Věcná část řízení projektu (seminář pro příjemce – 1. a 2. výzva)
SEMINÁŘ PRO PŘÍJEMCE FINANČNÍ PODPORY
Program švýcarsko-české spolupráce Zlín
Nové přístupy k využití ict ve výuce přírodovědných předmětů na základních, středních školách CZ.1.07/1.1.07/ CZ.1.07/1.1.07/
Implementace KAP v Jihočeském kraji I
Implementace Krajského akčního plánu Jihočeského kraje I
Datum konání: 5. února 2018 Místo konání: Velké Meziříčí, JUPITER club
Vítejte na třetí místní konferenci
Řídicí výbor DDM Monet v Praze 12
PROVÁDĚNÉ KONTROLY PLNĚNÍ PODMÍNEK ROZHODNUTÍ
Transkript prezentace:

Math Exercises for You (Math4U) Petr Beremlijski, Petra Vondráková Katedra aplikované matematiky Fakulta elektrotechniky a informatiky Vysoká škola báňská – Technická univerzita Ostrava 13. 1. 2017 .

Administrativa a finance Organizační záležitosti Projektové zprávy Finance na projekt Způsob rozdělení financí Co vykazujeme – výkazy práce, prezenční listiny

Organizační záležitosti 2. mezinárodní projektové setkání – červen 2017 u kterého z partnerů ho uspořádáme? v jakém termínu? školení matematické angličtiny v Ostravě (5 denní) – květen – červen 2017 dle plánu se zúčastní 16 osob (5 z VŠB, 6 z WGO, 3 z GOH a 2 z GVC) pokud by byl zájem i z jiných škol, je to stále možné

Organizační záležitosti letní matematické soustředění pro žáky (5 denní) v Dolní Moravě – červen – září 2018 v jakém termínu?

Projektové zprávy Tři zprávy: Průběžná zpráva (po vyčerpání 28% celého rozpočtu, nejpozději v půlce projektu) – popis uskutečněných aktivit, vykazování jednotkových nákladů. Po jejím schválení se vyplácí druhá záloha (40% grantu) Dílčí zpráva (ve ¾ + 30 dní projektu) – popis uskutečněných aktivit Závěrečná zpráva (do 60 dní po konci projektu) – popis uskutečněných aktivit, vykazování jednotkových nákladů. Po jejím schválení se vyplácí třetí záloha (20% grantu)

Finance na projekt Rozděleno do kapitol: Řízení a realizace projektu Mezinárodní projektová setkání Zásadní výstupy Vzdělávací aktivity Mimořádné náklady

Kapitola – Řízení a realizace projektu Zde patří: Koordinátor partnera Ekonom partnera Administrativní potřeby Tisk Občerstvení pro účastníky akcí týkajících se projektu Jízdné, stravné, ubytování (pokud se týká projektu a nelze zaplatit z jiné kapitoly) Propagace, publicita Cokoliv, co souvisí s projektem

Kapitola – Řízení a realizace projektu Finance: 180 € na měsíc trvání projektu pro každého partnera 36 měsíců x 180 € = 6 480 € pro každého partnera na celý projekt Poskytovateli dotace nic nedokládáme!

Kapitola – Řízení a realizace projektu Mimo výše uvedenou částku máme k dispozici: 3 000 € na propagační předměty a letáky (připraví a nakoupí VŠB po dohodě s koordinátory, poté je dostanou všichni partneři) 6 000 € pro zaplacení nákladů na návštěvy nebo pořádání konferencí a seminářů (pokud budete mít zájem o tuto aktivitu, převedeme vám peníze a uděláme dodatek ke smlouvě o partnerství)

Kapitola – Mezinárodní projektová setkání Zde patří: Jízdné a stravné pro cesty na mezinárodní projektová setkání Pojištění při cestě do zahraničí (na mezinárodní projektová setkání – není povinné) Mzdový příspěvek pro zaměstnavatele (např. pokrytí suplování) Občerstvení při pořádání projektového setkání na vlastní škole

Kapitola – Mezinárodní projektová setkání Finance: 50 € na 1 osobu pro tuzemskou cestu 100 € na 1 osobu pro zahraniční cestu Prvního setkání se účastní celý realizační tým, dalších jen koordinátor. 100 € na pořádání setkání na vlastní škole Poskytovateli dotace dokládáme pouze prezenční listiny ze všech setkání!

Kapitola – Zásadní výstupy Zde patří: Osobní náklady pracovníků (metodici a překladatelé) podílejících se na tvorbě zásadních výstupů Metodici budou mít smlouvy od února 2017 do ledna 2019 na 20 hodin měsíčně (tvorba 150 testových otázek a 10 tréninkových her) a poté od února 2019 do června 2019 na 10 hodin měsíčně (pilotování materiálů). Překladatelé mají úvazky dle rozsahu jejich práce (1 hodina na překlad 10 otázek, 1 hodina na překlad 1 tréninkové hry) – smlouvy si rozvrhněte dle vašeho uvážení. V projektové žádosti jsme metodiky i překladatele nazývali jako metodiky. Prosím do pracovních smluv označte obě pozice jako metodiky.

Kapitola – Zásadní výstupy Finance: Náklady na hodinu práce i s odvody 9,25 € (SK,PL) / 10 € (CZ) Poskytovateli dotace dokládáme samotné výstupy, pracovní smlouvy a výkazy práce! Ve výkazech práce vykazujeme datum, odpracované hodiny, podoblast, které se věnujeme a typ výstupu (O1, O2, O3). V tomto roce vykazujte jen O1 a O2 v poměru 1:1. Prosím o zasílání naskenovaných pracovních výkazů koordinátorem na můj mail po každém měsíci.

Kapitola – Vzdělávací aktivity Zde patří: Jízdné, stravné a ubytování pro účastníky vzdělávacích akcí Pojištění při cestě do zahraničí na vzdělávací aktivity Mzdový příspěvek pro zaměstnavatele (např. suplování za učitele účastnící se vzdělávacích akcí) Občerstvení při pořádání stínování na vlastní škole

Kapitola – Vzdělávací aktivity Finance – letní matematické soustředění pro žáky (5 denní) v Dolní Moravě (C1): 45 € na 1 studenta ze zahraničí (příspěvek na cestu a pojištění (povinné)) 270 € na 1 doprovodnou osobu ze zahraničí (příspěvek na cestu, diety, pojištění (povinné) a mzdový příspěvek) Ubytování, stravování a občerstvení zajistíme všem účastníkům z naší části rozpočtu. Odvoz z Ostravy zajistíme. Poskytovateli dotace dokládáme pouze prezenční listinu ze soustředění!

Kapitola – Vzdělávací aktivity Finance – stínování učitelů (5 denní) na partnerských školách (C2): 230 € na 1 osobu pro tuzemskou cestu (příspěvek na cestu, diety a mzdový příspěvek) 545 € na 1 osobu pro zahraniční cestu (příspěvek na cestu, diety, pojištění (povinné), ubytování a mzdový příspěvek) 100 € na občerstvení na vlastní škole Poskytovateli dotace dokládáme pouze prezenční listinu ze stínování!

Kapitola – Vzdělávací aktivity Finance – školení matematické angličtiny (5 denní) v Ostravě (C3): 5 € na 1 osobu pro tuzemskou cestu (příspěvek na cestu) 320 € na 1 osobu pro zahraniční cestu (příspěvek na cestu, diety, pojištění (povinné), ubytování) Poskytovateli dotace dokládáme pouze prezenční listinu ze školení!

Kapitola – Mimořádné náklady Zde patří: Nákup zařízení dle schválené žádosti

Kapitola – Mimořádné náklady Finance: 75 % z ceny zařízení Poskytovateli dotace dokládáme doklad o zaplacení, fakturu apod.

Děkuji za pozornost!