Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou 35 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Předmět: Podnikání v cestovním.
Advertisements

HACCP.
Řízení vztahu se zákazníky ve vybraném podnikatelském subjektu v oblasti maloobchodu se sportovními potřebami Autor bakalářské práce: Daniel Baumruk (147.
Vztah řízení výkonu a pracovního hodnocení v GRASS CZECH s. r. o. Vedoucí:Ing. Radka Vaníčková, Ph.D. Oponent:Mgr. Gabriela Lesňáková Autor:Walter Knösel,
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Ústav podnikové strategie Návrh marketingového mixu obchodního podniku Autor bakalářské práce:
Autor bakalářské práce: Ondřej Netík Vedoucí bakalářské práce:Ing. Romana Píchová, DiS. Oponent bakalářské práce:Mgr. Stanislav Křída České Budějovice,
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Ústav podnikové strategie Dopady účetní reformy veřejných financí v konkrétních podmínkách vybrané.
Komunikační chyby vedoucích pracovníků ve vybraném podniku Autor bakalářské práce: Alena Strakošová Vedoucí bakalářské práce: Ing. Iveta Kmecová, Ph.D.
VYSOKÁ ŠKOLA TECHNICKÁ A EKONOMICKÁ V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH Plánování zakázek ve vybraném výrobním podniku ÚSTAV PODNIKOVÉ STRATEGIE Autorka bakalářské.
Řízení vztahů se zákazníky ve vybraném podnikatelském subjektu v oblasti maloobchodu s potravinářských zbožím Autor: Veronika Janáková Vedoucí práce: Ing.
Specifika účtování ve vybraném zemědělském podniku Autor bakalářské práce: David Limberk Vedoucí bakalářské práce: Ing. Kristina Kabourková Oponent bakalářské.
DOTACE A TRANSFERY Z ÚČETNÍHO HLEDISKA A JEJICH VLIV NA HOSPODAŘENÍ
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Ústav podnikové strategie Optimalizace strategických činností nákupu v mezinárodní společnosti.
Personální a mzdová agenda ve vybraném podniku
Analýza manažerských dovedností ve vybraném podniku
Analýza požadovaných kompetencí na trhu práce ve vybraném oboru
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Ústav podnikové strategie Motivace a stimulace pracovníků ve vybraném podniku Autor práce:
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Ústav podnikové strategie PREZENTAČNÍ A KOMUNIKAČNÍ DOVEDNOSTI MANAŽERA VE VYBRANÉM PODNIKU.
Analýza vnitropodnikového komunikačního systému ve vybraném podniku
Obhajoba bakalářské práce
Zakladatelský projekt pilařského a dřevozpracujícího provozu
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
Vývoj předpisů týkajících se majetku podniku a změny účtování majetku
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Ústav podnikové strategie Struktura a vypořádání hospodářského výsledku v dané obchodní korporaci.
Pořízení a dodání zboží z pohledu DPH v rámci Evropské Unie
Motivace a stimulace zaměstnanců ve vybrané obchodní společnosti
Analýza vnitropodnikového komunikačního systému ve vybraném podniku
Řízení vztahů se zákazníky ve vybraném podniku
HACCP.
Analýza požadovaných kompetencí na trhu práce ve vybraném oboru
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Motivace a stimulace pracovníků ve vybraném podniku Autorka bakalářské práce: Martina Jakubcová.
Vysoká škola technická a ekonomická Ústav podnikové strategie
Analýza vnitropodnikového komunikačního systému
Hodnota vnímaná zákazníkem
Autor bakalářské práce : Karel Ibehej Vedoucí bakalářské práce: Ing
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
ANALÝZA KONKURENČNÍHO PROSTŘEDÍ
Zásobování a účtování zásob ve vybraném podniku
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Ústav podnikové strategie Analýza motivačního a stimulačního systému ve vybraném podniku.
VYSOKÁ ŠKOLA TECHNICKÁ A EKONOMICKÁ V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
Autor bakalářské práce: Dominika Ješová
Vysoká škola Technická a Ekonomická v Českých Budějovicích
Propagace nových výrobků firmy Kloida a jejich zavádění na trh
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
„Hazard Analys and Critical Control Points „
Analýza konkurence na maloobchodním trhu ve zvolené oblasti
Povolání logistický manažer
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Ústav podnikové strategie Analýza vhodnosti používaných komunikačních nástrojů ve vybraném podniku.
Systém odměňování ve vybraném podniku
Zhodnocení finanční situace konkrétního podniku
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
CRM v maloobchodní jednotce se sportovním zbožím
České Budějovice, červen 2016
Ústav podnikové strategie
Systém odměňování pracovníků ve vybraném podniku
VYSOKÁ ŠKOLA TECHNICKÁ A EKONOMICKÁ
Systém odměňování pracovníků ve vybraném podniku
Analýza merchandisingu a nákupní atmosféry vybrané obchodní jednotky
Analýza merchandisingu a nákupní atmosféry vybrané obchodní jednotky
Analýza vnitropodnikového komunikačního systému ve vybraném podniku
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Ústav podnikové strategie Vnitropodniková komunikace ve vybraném podniku Autor práce: Denisa.
Obhajoba diplomové práce
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Ústav podnikové strategie Ekonomické vyhodnocení firemního vzdělávání a jeho vliv na výkonnost.
Motivace a stimulace zaměstnanců ve vybraném podniku
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
Analýza vnitropodnikové komunikace ve vybraném podniku
ANALÝZA VNITROPONIKOVÉHO KOMUNIKAČNÍHO SYSTÉMU VE VYBRANÉM PODNIKU
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
Transkript prezentace:

Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích

Systém HACCP  Hazard Analysis and Critical Control Points  Popisuje analýzu rizik a kritických kontrolních bodů.  Zahrnuje všechny etapy výroby.  Tento systém se označuje jako bezprostřední.  Je určený pro všechny provozovatele potravinářských podniků.

Představení společnosti  Společnost AHOLD Czech Republic, a.s.  Na českém trhu od roku  Zkoumaná společnost hypermarket Albert v Klatovech.

Motivace a důvody k řešení daného problému  Prohloubení znalostí.  Snadná dostupnost zdrojů.  Význam pro ochranu spotřebitelů.  Zájem o problematiku.

Cíl práce  Cílem práce je zhodnotit systém HACCP, posoudit možnosti integrace systému HACCP s dalšími používanými systémy řízení jakosti ve společnosti a následně stanovit možná opatření pro bezpečnost potravin.

Výzkumné otázky  Hlavní výzkumná otázka: Je systém HACCP dostatečný pro sortiment v hypermarketu Albert?  Vedlejší výzkumná otázka: Jsou potřebná další bezpečnostní opatření pro sortiment v hypermarketu Albert?  Druhá vedlejší výzkumná otázka: Jsou zaměstnanci dostatečně seznámeni se systémem HACCP a provádějí dostatečné kontroly pro správné zabezpečení sortimentu?

Použité metody  Metody sběru dat: Prostudování, srovnávání, vyhledávání odborné literatury a článků, vyhledávání informací na internetu, seznámení se s dokumenty a směrnicemi HACCP používanými ve společnosti Albert.  Metody zpracování dat: Využití vlastního pozorování, dotazníkové šetření, vlastní analýza a syntéza získaných informací, popis konkrétních činností.  Metody vyhodnocování dat: Vyhodnocení dat, vlastní návrhy a závěry.

Hlavní výzkumná otázka a její řešení  Nastudování potřebných dokumentů ( FOOD SAFETY, interní směrnice).  Popis kritických bodů.  Plnění předpisů a požadavků ze strany zaměstnanců.  Systém HACCP je zpracovaný v dostatečné kvalitě.

Vedlejší výzkumná otázka a její řešení  Nastudování potřebných dokumentů (FOOD SAFETY).  Systém HACCP je pro daný sortiment dostačující.  Sanitační a provozní řády.  Svědomitost zaměstnanců.

Druhá vedlejší výzkumná otázka a její řešení  Použití dotazníkového šetření.  Stanoveno 19 otázek.  Svědomitost a odpovědnost zaměstnanců.  Sanitační, provozní řády a hygienické předpisy.  Školení.

Otázka č. 3

Otázka č. 6

Otázka č. 15

Návrhy na opatření  Systém HACCP je dostačují pro sortiment, který hypermarket Albert nabízí.  Školení pro zaměstnance.  Důraz na přísnější dodržování zásad správné manipulace s potravinami a jejich uchovávání.  Dodržování sanitačního a provozního řádu.

Stručné závěrečné shrnutí  Cíl práce byl splněn.  Zodpovězení výzkumných otázek.  Stanovení návrhů na opatření.

Děkuji za pozornost.