Shromáždění delegátů 2015 Jaroslav Majer Stavební bytové družstvo Plzeň - jih se sídlem v Přešticích Hlávkova 23, 334 01 Přeštice Shromáždění delegátů.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Hospodářský výsledek. je důležitý ukazatel umožňující posoudit hospodaření podniku. představuje rozdíl mezi celkovými příjmy a celkovými náklady podniku.
Advertisements

Ing. Milan Balcer oddělení obnovitelných zdrojů energie Energetická legislativa Novela vyhlášky č. 194/2007 Sb.
Družstvo, státní podnik, konsorcium. Obsah výkladu 1.Družstvo 2.Státní podnik 3.Otázky a úkoly.
Doc. JUDr. Radim Boháč, Ph.D. katedra finančního práva a finanční vědy PF UK 1. prosince 2015.
Založení firmy postup. Postup založení firmy 1) Výběr oboru podnikání a vymezení předmětu živnosti 2) Volba právní formy podnikání 3) Určení názvu a umístění.
Rozpočtové právo Základy finančního práva Olga Sovová.
Střednědobé plány krajů, sítě sociálních služeb a přechod financování sociálních služeb na kraje Konference Financování sociálních služeb pro města a obce.
Návrh rozpočtu MČ Brno-Kohoutovice na rok Struktura příjmů MČ Brno-Kohoutovice 1. Příjmy z veřejných rozpočtů o příjmy ze státního rozpočtu - postoupené.
Nový občanský zákoník - co přinese NNO JUDr. Hynek Pečinka XIV. krajský sněm Unie nestátních neziskových organizací Olomouckého kraje Olomouc /
Shromáždění delegátů 2015 Volební řád (úpravy) Jaroslav Majer Stavební bytové družstvo Plzeň - jih se sídlem v Přešticích Hlávkova 23, Přeštice.
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Hradec Králové Autor:Ing. Jana Kadlecová Název materiálu: VY_32_INOVACE_9_CLOVEK_A_PRAVO_08.
Vzdělávací oblast:Ekonomické vzdělávání Tematická oblast:Podnik a podnikání Název vyučovací oblasti: Kapitálové OS – Společnost s ručením omezeným Ročník.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_32_INOVACE_251_TÉMA_ Zaměstnanec ve firmě Název školy Masarykova střední škola zemědělská a Vyšší.
Zahájení tvorby Komunitního plánu sociálních služeb pro město Žatec Mgr. Petr Antoni Dne
Zpráva o činnosti představenstva, hospodaření družstva za rok 2014 a návrh hospodářsko-finančního plánu na rok 2015 Jaroslav Majer Stavební bytové družstvo.
Anotace: Prezentace je určena pro žáky 9. ročníku, slouží k výkladu učiva Který druh bydlení je nejlepší a jeho výhody a nevýhody Období: září – prosinec.
Vzdělávací oblast:Ekonomické vzdělávání Tematická oblast:Podnik a podnikání Název vyučovací oblasti:Kapitálové OS – Akciová společnost Ročník / obor studia:II.
Ekonomická část (oddělení nepřímých nákladů) Porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných Libereckým krajem 19. září 2012 Ing. Michaela Stříbrná.
Hospodaření nepodnikateských organizací 1 Vlastní zdroje - fondy.
Odd ě lení ekonomiky a kontroly, OSV, KÚ JMK.  Rozhodnutí Evropské komise ze dne č. 2012/21/EU  Zákon č. 108/2006 Sb., o sociálních slu ž.
Ustavující zasedání Řídícího výboru MAP Tanvaldsko Tvorba Místního akčního plánu rozvoje vzdělávání na území ORP Tanvald.
Krizové štáby. Zákon č. 240/2000 Sb., § 14 (1) Hejtman zajišťuje připravenost kraje na řešení krizových situací; ostatní orgány kraje se na této připravenosti.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_32_INOVACE_242_TÉMA_ Doklady a evidence Název školy Masarykova střední škola zemědělská a Vyšší.
1. Podnikání 1.část členění organizací podnikání (definice podnikání, kdo může podnikat) obchodní firma živnostenský rejstřík živnosti (podmínky, druhy,
Střední škola a Vyšší odborná škola cestovního ruchu, Senovážné náměstí 12, České Budějovice Č ÍSLO PROJEKTU CZ.1.07/1.5.00/ Č ÍSLO MATERIÁLU.
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Hradec Králové Autor:Ing. Radoslava Benová Název materiálu:
Integrovaná střední škola, Hodonín, Lipová alej 21, Hodonín Registrační čísloCZ.1.07/1.5.00/ Označení DUMVY_32_INOVACE_E30.01 Ročník3. ročník.
Střední průmyslová škola a Střední odborná škola gastronomie a služeb, Most, příspěvková organizace DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu: Škola budoucnosti s využitím IT Název materiálu: VY_9_INOVACE_EKO38 Název školy: Střední průmyslová.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_32_INOVACE_255_TÉMA_ Rezervy a fondy Název školy Masarykova střední škola zemědělská a Vyšší odborná.
Rožmitál pod Třemšínem
Družstevní bytová výstavba
Ing. František Beneš, CSc., odborný mluvčí KSČM pro resort MMR
Zpráva o činnosti předsedy KHKSST
Finanční účetnictví RADNICE
15. Shromáždění SVJ 20. dubna :00
Odbor finanční.
Stavební bytové družstvo Plzeň - jih se sídlem v Přešticích
Místní rozpočtové jednotky
12. Zasedání Zastupitelstva obce Nezvěstice
Cvičení 4 Právní formy podniku.
STÁTNÍ FONDY.
Téma 6: Zdanění příjmů ze závislé činnosti
Střední vzdělávání Maturitní zkoušky Změny právních předpisů
Daň z příjmů právnických osob
Číslo projektu OP VK Název projektu Moderní škola Název školy
II. – III. r./ Hotelnictví a turismus
Katedra finančního práva a národního hospodářství
II. – III. r./ Hotelnictví a turismus
Zdroje financování majetku - PASIVA
Aktuální právní úprava činnosti školy a nové úkoly zástupce ředitele
Pozemkové úpravy.
Název školy: Střední odborná škola stavební Karlovy Vary, Sabinovo náměstí 16, Karlovy Vary Autor: ING. JANA KOVAŘÍKOVÁ Název materiálu: VY_32_INOVACE_10_DANĚ.
Roční zúčtování záloh na daň a daňového zvýhodnění za rok 2017
Základy účetnictví změny rozvahových položek
Financování členských a pobočných spolků FAČR pro rok 2018
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu
Financování členských a pobočných spolků FAČR pro rok 2018
PRACOVNÍ SCHŮZKA EKONOMŮ NEŠKOLSKÝCH PŘÍSPĚVKOVÝCH ORGANIZACÍ
CZECH SALES ACADEMY Hradec Králové – VOŠ a SOŠ s.r.o.
Seminář pro žadatele výzvy č. 79 a 80 IROP
Ekonomická část (oddělení nepřímých nákladů) Porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných Libereckým krajem 12. prosince 2018 Ing. Michaela.
Daň z nemovitých věcí 28. listopadu 2018 doc. JUDr. Radim Boháč, Ph.D.
Kapitola 3 Hospodaření organizací
Družstvo CZECH SALES ACADEMY Hradec Králové – VOŠ a SOŠ s.r.o.
Sociální a dostupné byty
SPRÁVNÍ PRÁVO.
Celkový základ daně.
Příspěvek na konferenci Příspěvková organizace slabá místa - ekonomický pohled Lektor : Ing. Jiří Lorenc.
Stavební bytové družstvo Plzeň - jih se sídlem v Přešticích
Transkript prezentace:

Shromáždění delegátů 2015 Jaroslav Majer Stavební bytové družstvo Plzeň - jih se sídlem v Přešticích Hlávkova 23, Přeštice Shromáždění delegátů , 18:00 hod. Velký sál Kulturního a komunitního centra v Přešticích, Masarykovo náměstí 311

Program s h r o m á ž d ě n í d e l e g á t ů konaného ve čtvrtek dne od 18:00 hodin 1./Zahájení 2./Schválení pořadu jednání 3./Volba mandátové a návrhové komise, ověřovatelů zápisu, jmenování zapisovatele 4./Zpráva o činnosti představenstva, hospodaření družstva za rok 2014, hospodářsko-finanční plán na rok / Zpráva o činnosti kontrolní komise 6./Projednání nových směrnic družstva (jednací a volební řád, dodatky směrnic o nájemném a službách, o finanční pomoci) 7./ Projednání úvěrů na opravy bytových domů 8./ Zpráva mandátové komise 9./ Diskuze 10./ Usnesení 11./Závěr Barevně označená pozvánka slouží zároveň jako hlasovací lístek delegáta: červená - členové nájemci bytů (hlasují o všem) žlutá - vlastníci členové (nehlasují o HV a majetku družstva) bílá - hosté (nehlasují)

Podklady pro shromáždění delegátů (část 1) I. Hospodaření družstva za rok 2014 Náklady ,01 Kč (plán 2014 : ,-- Kč) Výnosy ,86 Kč (plán 2014 : ,-- Kč) Hosp. výsledek po účetní závěrce za rok 2014: ,85 Kč hrubého, daň ,- Kč ,85 Kč po zdanění Stavy fondů k nedělitelný fond ………………………………………………… ,25 Kč - ostatní statutární fondy ……………………………………… ,10 Kč (sociální fond, fond odměn) - účet nerozděleného zisku …………………………………… ,00Kč

Podklady pro shromáždění delegátů (část 2) II. Návrh na rozdělení hosp. výsledku družstva za rok 2014 do fondu bytového hospodářství..………………… ,85 Kč do sociálního fondu ……………………………………… ,--Kč odměny pro samosprávy a obvodové komise … ,-- Kč funkcionářské odměny ………………………………… ,-- Kč III. Hospodářsko-finanční plán na rok 2015 celkové náklady družstva …………………………… ,-- Kč celkové výnosy družstva …………………………… ,-- Kč hrubý hospodářský výsledek …………… ,-- Kč Plán středisek bytového a tepelného hospodářství jako vyrovnaný, tj. v nákladech a výnosech: ,-- Kč - z toho bytové hospodářství ……………………… ,-- Kč - z toho tepelné hospodářství …………………… ,-- Kč

N á v r h u s n e s e n í shromáždění delegátů konaného (část 1) 1./ Shromáždění delegátů s c h v a l u j e : a) zprávu o činnosti představenstva za rok 2014 b) zprávu kontrolní komise za rok 2014 c) roční účetní závěrku a hospodaření družstva za rok 2014 d) rozdělení hospodářského výsledku: -do sociálního fondu …………………………… ,--Kč -do fondu bytového hospodářství…………………… ,85 Kč, přičemž rozdělení na jednotlivá střediska bude provedeno podle průměrné výše měsíčních zůstatků dlouhodobých záloh na opravy a investice e) na funkcionářských odměnách vyplatit ………… ,--Kč odměny pro samosprávy a obvodové komise…… ,--Kč (265 tis tis. Kč) f) hospodářsko-finanční plán na rok 2015 a zmocňuje představenstvo k případným změnám v průběhu roku g) dodatek č.1 směrnice č.1/2014 o nájemném z družstevních bytů a družstevních nebytových prostorů a úhradách za plnění spojená s užíváním těchto bytů a nebytových prostorů h)dodatek č. 1 směrnice č. 1/2005 o finanční pomoci poskytované družstvem na opravy, modernizace a rekonstrukce společných částí bytových domů ve vlastnictví nebo spoluvlastnictví družstva i)nový jednací a volební řád družstva s účinností od j)Shromáždění delegátů schvaluje zajištění úvěrů na opravy bytových domů v Merklíně čp.376 a Blovicích čp. 683,684 zástavou dotčených nemovitostí a pozemků ve vlastnictví družstva.

N á v r h u s n e s e n í shromáždění delegátů konaného (část 2) 2./ Shromáždění delegátů bere na vědomí: a)ukončení výkonu funkce člena kontrolní komise ing. Jana Bezděka z důvodu nesplnění podmínky dle čl. 57, odst. 2) stanov družstva ke dni a odstoupení z funkce člena kontrolní komise pana Vladislava Kučery ke dni b)snížení počtu členů kontrolní komise družstva ze sedmi na pět členů v souladu se stanovami družstva účinnými od / Shromáždění delegátů u k l á d á : a) představenstvu - zajistit plnění hospodářsko-finančního plánu - projednat připomínky z diskuse, s projednáním seznámit účastníky diskuse a informovat SD b) kontrolní komisi - kontrolovat všechny oblasti činnosti družstva c) obvodovým komisím a samosprávám -sledovat hospodaření samospráv a v případě ztrátového hospodaření navrhnout představenstvu změnu plánu v průběhu roku 2015