Zasedání ZO č. 9/2011. konané dne 30.9.2011. Přítomni: M.Břenda, Z.Dobiáš, J.Klejnová, M.Petříková, J.Bednář a P.Procházka. Omluveni: J.Kudrna. Na 9. zasedání.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Vilická polnice číslo 08/ ročník 11. pro občany Vilic zdarma Vážení spoluobčané, tento úvodník věnuji odpadům a jejich likvidaci, ale jak.
Advertisements

Případové studie Úvodní informace Zpracovávaná témata Ukázka zpracovaného tématu CZ.1.07/1.1.00/ My to umíme.
2. část Zařízení zajišťuje praní prádla, úklid společných i bytových prostor. Zejména uživatelé pobočky jsou podporováni v nácviku péče o domácnost.
Vilická polnice číslo 01/ ročník 11. pro občany Vilic zdarma Vážení spoluobčané, do nového roku měla vstoupit Vaše Vilická polnice v nové.
Obecně prospěšná společnost pro Český ráj působí v Českém ráji od roku 2003, a to na území zahrnující centrální část Českého ráje a od roku 2006 působí.
Dotace na zpracování územních plánů pro rok 2015 Krajský úřad Jihomoravského kraje odbor územního plánování a stavebního řádu prosinec 2014.
Vilická polnice číslo 01/ ročník 14. pro občany Vilic zdarma Vážení spoluobčané, s novým rokem nastal čas změn, avizovaných již v listopadové.
N á zev S Š : SOU Uherský Brod Autor: Mgr. Věra Dudová N á zev prezentace (DUMu): Právní řád ČR a právní ochrana občanů N á zev sady: Výuka občanské nauky.
Zasedání ZO č. 13/2012. konané dne Přítomni: M.Břenda, Z.Dobiáš, M.Petříková, J.Bednář, J.Klejnová a P.Procházka. Omluveni: J.Kudrna. Na 13.
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Hradec Králové Autor:Ing. Jana Kadlecová Název materiálu: VY_32_INOVACE_9_CLOVEK_A_PRAVO_08.
Zasedání ZO č. 8/2011. konané dne Přítomni: M.Břenda, Z.Dobiáš, J.Klejnová, M.Petříková a J.Kudrna. Omluveni: P.Procházka a J.Bednář. Na 8.
Pořadové číslo projektu: 4247/21/7.1.4/2011 Číslo šablony: VY _32_INOVACE_ENV_13.
Uvedení autoři, není-li uvedeno jinak, jsou autory tohoto výukového materiálu a všech jeho částí. Tento projekt je spolufinancován ESF a státním rozpočtem.
Využití informačních technologií při řízení obchodního řetězce Interspar © Ing. Jan Weiser.
Zasedání ZO č. 15/2012. konané dne Přítomni: M.Břenda, Z.Dobiáš, M.Petříková a J.Klejnová.. Omluveni: J.Kudrna, P.Procházka a J.Bednář. Na 15.
Vážení spoluobčané, začíná nám další etapa co se týče samosprávy obce. Po 8 letech se zásadním způsobem změnilo obsazení zastupitelstva. Nejen, že značně.
Zahájení tvorby Komunitního plánu sociálních služeb pro město Žatec Mgr. Petr Antoni Dne
VZNIK PRACOVNÍHO POM Ě RU Název školy: Základní škola Karla Klíče Hostinné Autor: Mgr. Helena Baculáková Název: VY_32_INOVACE_01_B_08_VZNIK PRACOVNÍHO.
Vážení spoluobčané, určitě jste již narazili na ceduli „Turistická oblast Toulava“. Že vám to slovo nic neříká? Jistě, je to novotvar, tzn. cíleně vymyšlené.
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu: Škola budoucnosti s využitím IT Název materiálu: VY_9_INOVACE_EKO52 Název.
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
Příjezd k místu dopravní nehody a ustavení vozidel STČ 08/IZS.
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Hradec Králové Autor:Ing. Radoslava Benová Název materiálu:
Celistvost lidského organismu. Šablona : V/2 Sada: 2/36 Ověření ve výuce: Třída: 5 Datum: Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Pořadové.
FINANČNÍ GRAMOTNOST Spoření ro Název projektu: Nové ICT rozvíjí matematické a odborné kompetence Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název školy:
pro občany Vilic zdarma
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
Zákon o obcích 128/2000 Sb. + znění pozdějších předpisů
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
Pojem přeměna obchodní společnosti
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
Vnitropodniková komunikace ve vybraném subjektu
12. Zasedání Zastupitelstva obce Nezvěstice
Podpůrná opatření prvního stupně
Pracovní porada Pracovní list.
Zpráva o uplatňování ÚP
Utkání PhDr. Vladimír Süss, Ph.D.
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Hradec Králové Autor: Mgr. Ernest Seifert Název materiálu:
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
Číslo projektu Číslo materiálu název školy Autor Tematický celek
Stavební uzávěra základní informace
Občanské soudní řízení I.
Pracovní porada Pracovní list.
pro občany Vilic zdarma
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Hradec Králové Autor: Ing. Jana Kadlecová Název materiálu:
Název školy : Základní škola a mateřská škola,
Poměr Co je poměr. Změna v daném poměru..
FEBA-European Federation of Food Banks
Léto v přírodě VY_32_INOVACE_18_03
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Hradec Králové, Vocelova 1338, příspěvková organizace Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/
Goethe-Institut Praha S knížkou do života (Bookstart) 23. října 2017
Informace k e-tržišti Gemin
Město Valašské Meziříčí pro občany Chcete snížit náklady na domácnost
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/
Pozemkové úpravy.
Autor: Mgr. Vladimíra Dvořáková
Obec Pstruží pro občany
Infokanál Obce Březnice
Závaznost ÚPD pro orgány státní správy lesa
Změny právní úpravy ochrany přírody a krajiny
Tresty a ochranná opatření ( trestní sankce)
KTV Pržno Červenec 2018.
Občanské soudní řízení I.
Občanské soudní řízení I.
Život bez střeva , Praha.
NOVINKY OD BUŘINKY – DUBEN 2016
KTV Pržno Červen 2018.
Infokanál Obce Březnice
pro občany Vilic zdarma
Transkript prezentace:

Zasedání ZO č. 9/2011. konané dne Přítomni: M.Břenda, Z.Dobiáš, J.Klejnová, M.Petříková, J.Bednář a P.Procházka. Omluveni: J.Kudrna. Na 9. zasedání ZO byla přijata tato usnesení:. 1) ZO vzalo na vědomí finanční zprávu.. 2) ZO schválilo smlouvu s E.ON Distribuce, Č. Budějovice o zřízení věcného břemene na skupinu pozemků dotčených stavbou „Zátiší – rekonstrukce vedení NN“. Věcné břemeno se zřizuje úplatně a to za jednorázovou částku ve výši 500 Kč.. 3) ZO odložilo schválení smluv o dílo (Projekt žádosti o dotaci a provozovatel vodovodu) na další zasedání ZO. Nejsou připraveny všechny náležitosti smluv.. 4) ZO se odmítlo zabývat uplatňováním finanční náhrady firmě Kolací za část nabídnutých předmětů k odprodeji. Vše se bude řešit po obdržení kompletního seznamu předmětného vybavení.. 5) ZO schválilo rozpočtové opatření č. 9/ZO/2011a vzalo na vědomí rozpočtové opatření č. 8/S/ Vilická polnice číslo 06/ ročník 14. pro občany Vilic zdarma Vážení spoluobčané, léto i prázdniny skončily, ačkoliv počasí posledních dnů tomu nenasvědčuje. Akce pořádané převážně venku, těm je mimochodem věnováno fotografické ohlédnutí v tomto čísle, nahradí aktivity pod střechou. V rychlém sledu proběhne v galerii několik výstav a začne zkoušení pro divadelní vystoupení běleckého divadelního spolku. V této souvislosti musím zmínit stálé omezení provozu tanečního sálu, které platí i nadále a nepovoluje pořádání akcí v zimních měsících. Z tohoto důvodu bude i nastávající plesová sezóna zrušena a patrně i několik dalších. Vše se bude odvíjet od výsledků každoročních statických posudků, v případě že se střecha sálu nebude v dohledné době opravovat, nebo od doby její výměny. V tomto měsíci bude zpracován projekt k žádosti o dotaci na výše zmíněnou výměnu, ale jelikož je to poslední výzva z programu PRV na období let 2007 – 2013, bude očekáván velký přetlak žádostí a tudíž uspokojeno malé procento žadatelů. Dotační politika na příští roky je víceméně nejasná a musíme být proto připraveni i na situaci, že již žádné finanční prostředky většího rozsahu neobdržíme. Tudíž si budeme muset poradit sami. Každopádně taneční sál zatím v provozu je a proto maximálně využívejte jeho služeb. Zároveň si Vás dovoluji pozvat i na všechny akce pořádané ve výstavní galerii ve Vilicích, ať je účast místních hojnější nežli při jejím otevření. M.Břenda Fotoohlédnutí za letními akcemi. Několika obrázky si připomeňme letní společenský život. Akcí bylo pochopitelně více nežli je možné zde prezentovat, tak snad příště… Z kamberských „Her bez hranic“, kde družstvo Vilic obsadilo 3. místo Z tenisového turnaje ve čtyřhře, který vyhrálo duo Vlček - Melichar Z cyklistického výletu do Malé Fatry na Slovensku

Odpady v obci. Vyzýváme tímto občany obce, aby více dbali na ukládání separovaného a směsného odpadu do velkoobjemových popelnic. V poslední době se totiž vyskytl nešvar v podobě povalujících se PET lahví kolem plných kontejnerů (speciálně u bytovky ve Vilicích). Kontejnery jsou sice pravidelně vyváženy, ale někdy dojde k situaci, že je popelnice plná. To ale vůbec nebrání tomu, aby všichni dále recyklovali. Je však potřeba, pokud při této bohulibé činnosti zjistíte, že je kontejner plný, daný odpad uložit ke kontejneru v zavázaném igelitovém pytli apod., který bude samozřejmě také odvezen. Jinak se totiž zmíněné PET lahve povalují po okolí a věřte, že to není zrovna hezký pohled. Někteří všímaví občané sice lahve seberou, ale bylo by lepší udělat něco pro to, aby k tomu vůbec nedocházelo. Další problém je v přeplňování velkooobjemových popelnic na směsný odpad. Tyto popelnice jsou primárně určeny na běžný domovní odpad, který vyprodukují jednotlivé domácnosti. Neslouží ale k tomu, aby se do nich ukládali předměty, které nejen že popelnice okamžitě zaplní a ostatní občané je už nemohou využít, ale které také patří správně do velkého kontejneru, který je jednou za čas do obce přistaven právě pro tyto účely. Závěrem bych rád poděkoval všem obyvatelům obce, kteří poctivě odpad třídí a tím pomáhají vytvářet lepší podmínky pro život a to nejen v obci. (J.Kudrna ml.) Dne 7.srpna 2011 oslavil pan Igor Černý z Vilic 65. výročí svého narození a dne 24.září oslavila paní Anna Šmídová z Vilic 65. výročí svého narození. Oběma jubilantům blahopřejeme (pozn. red.) – K výše uvedenému článku nutno podotknout, že nekázeň občanů, co se týče separace, je daleko větší na úložišti kovového odpadu ve Vilicích v jehož sousedství je shromažďován i odpad stavební se zahradním. Neustále je zde vyvážen odpad, který zde nemá co dělat, dokonce i odpad nebezpečný. Situace se bude nadále řešit a v krajním případě bude toto úložiště zrušeno... Provoz galerie ve Vilicích. Jak již bylo zmíněno v úvodníku, v nejbližší době proběhne v galerii několik kulturních akcí, na které jsou všichni co nejsrdečněji zváni.. Sobota od hod. se uskuteční beseda s promítáním na téma: Slovinsko. Přednášející – Jiří Kudrna ml... Sobota od hod. se uskuteční kurz rukodělných prací (vhodný zejména pro ženy) na téma: Užitkové a dekorační předměty z krouceného papíru. Kurz bude spojen s prodejní výstavou. Lektorka a autor výstavy – Jitka Vávrová. Čtvrtek od hod. bude vernisáží zahájena výstava výtvarné tvorby žáků ZŠ z Mladé Vožice. Garanti výstavy – Marie Kudrnová a Drahuše Svobodová... Očkování psů. Očkování psů je v naší obci objednáno na sobotu a to: ve Vilicích od hod., v Zátiší od hod. a v Hrnčířích od hod. Cena očkování za psa staršího 3 měsíců je stejná jako v letech minulých a to 70 Kč. Očkování proti chřipce. Ordinace MUDr.Rozkydala nabízí všem svým pacientům každoroční očkování proti chřipce. Očkování se doporučuje hlavně:. 1) osobám starším 65 let. 2) osobám se závažným chronickým onemocněním srdce a plic. 3) diabetikům. Výše uvedení pacienti mají vakcínu hrazenu zdravotní pojišťovnou, zaplatí pouze aplikaci vakcíny, ostatní za poplatek (250 Kč). Pokud máte o očkování zájem, doporučuji předem zavolat ( ) a domluvit se na konkrétním termínu. (M.Petříková) Ukázka části papírových výrobků