Mámo, táto neseďte doma ! reg. č. CZ.03.1.48/0.0/0.0/15_010/0000030 Bc. Radka Kaštovská.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
Advertisements

Sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi D.R.A.K., o.s.
Zdravé pracoviště bez rozdílu věku MVD, 28. dubna 2016 ing. Radka Sokolová, místopředsedkyně ČMKOS, místopředsedkyně Rady vlády pro BOZP
2. část Zařízení zajišťuje praní prádla, úklid společných i bytových prostor. Zejména uživatelé pobočky jsou podporováni v nácviku péče o domácnost.
Daň z příjmu FO řešení příkladu Řešitelky:Jana Bilíková Lucie Procházková Narcisa Vitnerová.
Agenturní zaměstnávání: shrnutí výsledků šetření agentury Sanep Pavel Janíčko ČMKOS.
Založení firmy postup. Postup založení firmy 1) Výběr oboru podnikání a vymezení předmětu živnosti 2) Volba právní formy podnikání 3) Určení názvu a umístění.
Pracovní právo. Pohovor
Současná podpora v rámci Regionálních individuální projektů OP LZZ a příprava na období Liberec,
Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR. Realizace projektu: –
Spolupráce Odboru sociálně-právní ochrany dětí Magistrátu města Karviné s poskytovateli sociálních služeb.
Dotkněte se inovací CZ.1.07/1.3.00/ Státní sociální podpora zákon č. 117/1995 Sb., o státní sociální podpoře, ve znění pozdějších předpisů.
P RAKTICKÉ ČINNOSTI Pracovní smlouva Vypracoval: Lukáš Karlík.
Program podpory zaměstnanosti v Ústeckém kraji (Podpora) reg. č. CZ.1.04/2.1.01/E Ing. Radka Fantová projektová manažerka Mobil:
Rekvalifikace a veřejné zakázky v oblasti zaměstnanosti Mgr. Eva Friedrichová vedoucí oddělení poradenství Úřad práce v Liberci Projekt: Podpora dalšího.
PROJEKTY ZAMĚŘENÉ NA VZDĚLÁVÁNÍ DOSPĚLÝCH Dříve realizované projekty PALMIF – 3 projekty (Fond aktivních opatření trhu práce) PALMIF – 3 projekty (Fond.
„MEZIMO“ Podpora znevýhodněné mládeže k posílení pracovní integrace, dalšího vzdělávání či odborné přípravy prostřednictvím mezinárodní mobility Projekt.
Zkušenosti města Valašské Meziříčí s rozvojovými projekty Město Valašské Meziříčí Zdeněk Studeník Praha
Workshop dne prezentace projektu. Problematika rovných příležitostí patří mezi prioritní oblasti v politice EU. Spadá se tedy i rovnost mužů.
Aktivní politika zaměstnanosti prezentuje Jana Krupičková, DiS. specialista trhu práce Úřad práce v Liberci Liberec
Projekt Cílem je zaměstnání ve Středočeském kraji, reg. č. CZ.1.04/2.1.00/ , je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu.
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Číslo materiáluVY_32_INOVACE_OdP_S1_07.
Projekt Spolupráce Zlínska a Stredného Ponitria Přeshraniční spolupráce Otrokovice
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
R ESTART V L IBERECKÉM KRAJI Doba trvání: leden 2011 – únor 2012.
Seminář pro zájemce o veřejné zakázky v rámci projektů Úřadu práce v Mostě Práce na Mostecku pro každého Rodina a práce na Mostecku.
DUM - Digitální Učební Materiál Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Registrační číslo: CZ.1.07/1.5.00/
Výukový materiál Zpracovaný v rámci projektu EU peníze školám
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
Projekt CESTA KE ZMĚNĚ Registrační číslo: CZ /0.0/0.0/16_053/
Program podpory mladých lidí na trhu práce v regionu Děčínska a Šluknovského výběžku - CESTA Marcel Dittrich.
Vyšší odborná škola a Střední škola, Varnsdorf, příspěvková organizace
Praktické dovednosti absolventa
Jednoduché účetnictví
Vznik pracovního poměru
DĚTskÉ SKUPINy Podpora implementace dětských skupin Reg. č. projektu CZ /0.0/0.0/15_009/ Lenka Pejchalová Olomouc,
Střednědobý plán rozvoje sociálních služeb v Olomouckém kraji pro roky
Pracovnělékařské služby
Společenská odpovědnost organizací Město Třebíč 21. září 2017
Individuálně vzdělávací plán
Právo sociálního zabezpečení
MONITOROVACÍ INDIKÁTORY
UK01-KA
Autor: Mgr. Yvetta Kałužová
MODERNIZACE ODBORNÉHO VZDĚLÁVÁNÍ
DOTAČNÍ PŘÍLEŽITOSTI PRO ŠKOLY
Partnerství Jihomoravského paktu zaměstnanosti pro podporu pracovního uplatnění mladých dospělých CZ /0.0/0.0/16_055/ Brno, 26. září 2017.
PREZENTACE PROJEKTU SE ZKRÁCENÝM NÁZVEM „ČAS PRO NÁS“
Projekt PRÁCE PRO KAŽDOU
Situace na trhu práce v Olomouckém kraji
Portál naměřených dat 13. – , Říčany u Prahy Josef Mádlo.
Situace na trhu práce v Olomouckém kraji
Role sociální práce ve vztahu k výkonu veřejného opatrovnictví Hradec Králové Workshop je pořádán v rámci projektu Systémová podpora sociální.
Podnikové dětské skupiny Kristina Zapletalová
Základy podnikání živnostenské podnikání, postup při ohlášení živnosti
Kulatý stůl Rozvoj spolupráce SOŠ a členských firem HK
Právo sociálního zabezpečení
Aktivní politika zaměstnanosti Společensky účelné pracovní místo
Statistické údaje Úřad práce ČR, Krajská pobočka v Ústí nad Labem, Kontaktní pracoviště Most.
ÚVODEM… PORADA ŘEDITELŮ ŠKOL A ŠKOLSKÝCH ZAŘÍZENÍ ZŘIZOVANÝCH LIBERECKÝM KRAJEM 12. prosince 2018 I Liberec.
Projekt Komplexní program podpory ke zvýšení zaměstnanosti žen na trhu práce v Ústeckém kraji PRÁCE PRO KAŽDOU Registrační číslo projektu.
Zákon o sociálním podniku Mgr. Martina Štěpánková, MPA Úřad vlády ČR
Kontrola a hodnocení předložených žádostí o NFP
Cyklus malého projektu
Daňové přiznání k dani z příjmů PO
Projekt CESTA KE ZMĚNĚ II
- ČESKY SEVER Sociální podnik a OPZ •.
v kontextu změn a potřeb moderního trhu práce
Nabízené služby společnosti
Transkript prezentace:

Mámo, táto neseďte doma ! reg. č. CZ /0.0/0.0/15_010/ Bc. Radka Kaštovská

Projekt Realizace: – Rozpočet: Kč Navazující na projekt Harmonizace zaměstnání a rodiny Cíl - motivovat cílovou skupinu k proaktivnímu přístupu na trhu práce, v jehož důsledku dojde k získání dlouhodobě stabilního zaměstnání. Cílová skupina - uchazeči o zaměstnání, kteří pečují o dítě (děti) do 15 let věku (včetně) a jsou evidováni v evidenci uchazečů o zaměstnání na ÚP ČR - kontaktních pracovištích Krajské pobočky v Olomouci. Do projektu mohou vstoupit bez ohledu na dosažené vzdělání, věk a praxi. Určen cílové skupině, která je hendikepována na trhu práce kumulací překážek bránících nástupu do zaměstnání.

Aktivity projektu V rámci projektu účastník povinně absolvuje následující klíčové aktivity projektu: – Výběr účastníků – Vstupní modul – Individuální poradenství – Job club Následně se může účastník zapojit do klíčových aktivit: – Odborná výuka – rekvalifikace – nutná souvislost s pracovní pozicí – Společensky účelné pracovní místo - vyhrazené – Doprovodná opatření (jízdné, příspěvek na péči o dítě, potvrzení zdravotní způsobilosti, kadeřník).

SÚPM – vyhrazené Zaměstnavatel vyhrazuje na základě dohody s ÚP ČR pracovní místo účastníku projektu. Zaměstnavateli se poskytuje příspěvek na mzdové náklady zaměstnance. Předpokládá se vytvoření 111 SÚPM - vyhrazené Příspěvek max Kč měsíčně na max. 12 měsíců Není stanovena udržitelnost ani sankce při skončení pracovního poměru.

Žádost Náležitosti: – Žádost SÚPM-vyhrazené – Charakteristika pracovního místa – Potvrzení o bezdlužnosti – platnost 30 dní – Potvrzení o vedení účtu či smlouva s bankou Žádosti se budou podávat: – Datovou schránkou, poštou, osobně. Prostřednictvím poradce cílové skupiny. Projektovému manažerovi. Projednává KrP v Olomouci Příjem žádostí pravděpodobně v listopadu 2016

Dohoda + vyúčtování Vše probíhá v Olomouci Dohoda s ÚP ČR, pracovní smlouva se zaměstnancem Pracovní poměr sjednán min. na 1 rok Vyúčtování – Měsíčně – Do konce kalendářního měsíce následujícího po uplynutí vykazovaného měsíčního období – Pouze formulář vyúčtování mzdových nákladů

Informace Webové stránky ÚP ČR – KrP v Olomouci – Projekty ESF – Projekty v realizaci – Regionální individuální projekty – Mámo, táto neseďte doma! projekty_esf/v_realizaci/rip/mamo _tato_nesedte_doma~ Web ESF v ČR o-tato-nesedte- doma?highlightWords=m%C3%A1 mo+t%C3%A1to Realizační tým projektu.

DĚKUJI ZA POZORNOST. Bc. Radka Kaštovská projektový manažer