Deník Malého Poseroutky STARÁ ŠKOLA Jeff Kinney. Úvod Toto je nejnovější kniha od Jeffa Kinneyho – desátá z této série Každá kniha bude světovým bestsellerem.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Nesudˇ knihu podle obalu…
Advertisements

Technika,tak jak ji vidím já…
Kamarádi :o) :o).
PRAVDY O MUŽÍCH Varování pro muže:
Nejprve si Přečtěte pozorně text
Kolja 2 Otázky a film. Konverzace: Máte nějaký nový nábytek.
S T R A Š I D E L N Ý D Ů M Věci Informace Obrázky  Povídka Povídka  Povídka Povídka  Povídka Povídka Délka a výška Co to je.
JÁ A MOJE ŽENA.
Procvičovací cvičení – věta a souvětí
Věděli jste, že je nemožné si olíznout jazykem vlastní loket ?
DENÍK MALÉHO POSEROUTKY
Copak nám nadělil rok 2008 V tomto roce jsme zažili mnoho nečekaných změn. Dokonce takových změn, že je nám mnozí můžou závidět, ale určitě se nechceme.
Jednou, až budou moje děti dost velké na to, aby pochopili, co motivuje jejich rodiče, řeknu jim: „Milovala jsem tě tolik, že jsem se tě vždy ptala kam.
Popelka Česko- Slovenský projekt 9. B ZŠ A MŠ SNP6 ÚSTÍ NAD LABEM.
Jednou se vrátíš.
Využití znalostí ze zkoušek ECDL v projektovém dnu.
V Bibli je napsán příběh, kdy Ježíš šel na horu se svými učedníky, aby jim vysvětlil některé velmi důležité věci. Toto je velmi volná parafráze toho,
Pan X říká příteli panu Y: „Mám tři dcery. Když vynásobím jejich věk dostanu číslo 72, když sečtu jejich věk dostanu číslo stejné, jako má dům před kterým.
30. Mojžíš se při útěku skryl u kněze Jitra a potom pásl jeho stáda ovcí.
Montessori Prachatice, ZŠ Národní
Mateřská škola, Základní škola a Praktická škola Trhové Sviny
Kniha, kterou jsem si vybrala, je velmi veselá a zábavná.
Moje Firma Zvěrolékařka Dobrý den.Mé jméno je Veronika Borbášová.
Hoaxy? Neboli jak se budí panika…… Kateřina Procházková.
Song Presentation. RL10 nová slova Kdo je tady? Kdo má domácí úkol?
V sobotu na mne zase po roce zazvonili moji staří kamarádi a přátelé. Moc mi potěší, když si na mne kamarádi udělají čas a přijdou na návštěvu. Tentokrát.
Mgr. Michal Oblouk SOUVĚTÍ SOUŘADNÉ.
Nebezpečí na internetu Nikola Zámečníková
PROLETÁŘSKÁ POEZIE Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na Obchodní akademii T. G. Masaryka, Kostelec nad Orlicí.
Alenka odešla do školy, ačkoli se necítila moc dobře
Kdo je tady? Kdo má domácí úkol?. Diktát: napíšeme na tabuli.
Základní škola Jakuba Jana Ryby Rožmitál pod Třemšínem Efektivní výuka pro rozvoj potenciálu žáka projekt v rámci Operačního programu VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST.
PREZENTACE O čtyřech letech učení fyziky na této škole očima Karla Kratochvíla & Martina Hortvíka.
Pár vtípků.
CIRKUS PŘEČTĚTE SI POZORNĚ POVÍDKU. Ráno na zelené louce za městem ještě nic nebylo. Rostla tam jen tráva, kterou nikdo nesekal. Když ale šel Jirka.
CESTA PAPÍRU Recyklace. Doma  Já, Nikol a Olča jsme si vyrobily papírového panáčka Žoseffu.  Po nějakém čase se Žoseffa stala nepotřebnou, a tak stala.
Prezentace určená k propagaci MGV
OSTROV CUKROVÍ Vytvořila: Marie Anna Kurková START.
Byl jednou jeden pán a ten měl jenom jednu dceru. Byli moc chudí.
AC Slavkov u Brna, Spolu s Bohem...nejsi sám AC Slavkov u Brna,
Čteme s porozuměním II. Pokyny: 1)Prohlédni si pořádně obrázek. 2)Pořádně si přečti čtyři věty. 3)Rozhodni, která z vět se nejlépe hodí k obrázku. 4)Klikni.
Spisovatelé dětské literatury Český jazyk a literatura 2. období Očekávaný výstup: žák se seznamuje s životem a dílem spisovatele, porovnává své dosavadní.
P RÁZDNINY A CO DÁL … Autor: Robert Lustig Třída: IX.
Hodnota peněz Kde mohou děti přijít k penězům? - kapesné - odměna od rodičů nebo prarodičů.
Turisté plní trendů RNDr. Aleš Krejčí, CSc. KAM po Česku, Praha Vysoká škola finanční a správní, Praha Výroční konference A.T.I.C. ČR Výstaviště Černá.
Praxe v EU Claudia Mónica Gutiérrez. Výběrové řízení 1. kolo – přihláška k dispozici online na stránkách školy (130 studentů) 2.kolo – výběr z cca 60.
Příběh o budoucnosti lidstva Já si například myslím že v roce 2696 bude náš svět strašně znečištěný, ale vyspělý.
HAPPY END …no comment... KRIZE SVĚTOVÉHO EKOSYSTÉMU.
Vlasta Faktorová rozená Daňková ze Sedlčan Zpracovaly Veronika Macháčová a Kateřina Cihelková Sedlčany 2015.
Co je to domov? DOMOV Domov je máma, táta a sourozenci … Domov je můj pokoj, hračky, knížky … Domov je náš dům, byt, obývák, kuchyň, ložnice,
Erasmus+ Praxe v EU Anglie – Birmingham Tereza Černá 2015.
9 LET PROŽITÝCH NA ZÁKLADNÍ ŠKOLE. 1. TŘÍDA Všechno začalo jednou ráno, když nás rodiče poprvé dovedli do školy. Tím dnem začala naše devítiletá docházka.
Spisovatelé dětské literatury Český jazyk a literatura 2. období Očekávaný výstup: žák se seznamuje s životem a dílem spisovatele, porovnává své dosavadní.
..kam jdu a odkud přicházím.. Sestavil: Willi Nowak.
OB 21-VVP-HUM-CJL- PAV-L VYPRAVOVÁNÍ Vypravování - zachycuje děj, příběh, o kterém jsme četli, slyšeli, kterého jsme byli svědky nebo jej sami.
Tato práce je šířena pod licencí CC BY-SA 3
Pracovní stáž v Londýně
BANKA V ROCE 2020 PODLE MÝCH PŘEDSTAV
Popisuje: Vojtěch Zedek
Praxe - Anglie 2015 Veronika Bartáková.
Čím chci být až vyrostu ? Proč zrovna plavčice ? Pomáhá a zachraňuje lidské životy. Má to hodně těžké protože, když se člověk topí je velice těžké si ho.
SLOVENSKO 2016.
Čím chci být, až vyrostu Tomáš Fryčka.
Základní škola a Mateřská škola Choustník, okres Tábor
Otázky pro průběžnou práci
Drogy dnešní doby Študáci.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA, JIČÍN, HUSOVA 170
Děti a rádio Michal Kormaňák Account Director Ipsos Public Affairs
Naše zkuše nosti: #2 Pokoj především KDE A JAK NALÉZT POKOJ? POKOJE
Transkript prezentace:

Deník Malého Poseroutky STARÁ ŠKOLA Jeff Kinney

Úvod Toto je nejnovější kniha od Jeffa Kinneyho – desátá z této série Každá kniha bude světovým bestsellerem

Greg a jeho budoucnost Kniha začína, když Greg přemýšlí o své budoucnosti, která bude velmi elektronická – plná počítačů, mobilů nebo létajících prken. Maminka to slyšela a řekla, že na víkend odpojí elektřinu. Maminka napsala petici, ale ta nebyla příliš úspěšná, protože lidé v jeho městě nechtějí žít bez elektřiny.

Prase udělá tuto rodinu víc šílenou Gregova rodina má nového člena – malé prase. Toto prase dělá tuto rodinu ještě více šílenou. Gregova maminka – Susan dala praseti kalhoty (no není to šílené?), jakmile mělo prase kalhoty, začalo dělat stejné věci jako lidé – a to dělá tuto knížku legrační :).

Školní kampaň V Gregově škole mají novou kampaň. Každý středoškolský student se musí zúčastnit této kampaně, ve které jim bude přidělen žák ze základní školy, kterému budou pomáhat. Greg dostane žáka Frewa, ale v této dvojičce je to opačně. Frew pomáhá Gregovi – dělá jeho domácí úkoly, projekty nebo mu pomáhá s učením.

Děda a Greg Děda se vrátil zpátky ke Gregovo rodině, a to vytváří více problémů. Greg se spojí s dědou a jsou z nich potížisté. Například si vzali tátovo auto, jeli s ním do města a nabourali ho, nebo si děda uspořádá velikou párty pro seniory v jejich domě.

Limonádový průmysl Greg už nechce být nadále spojen s dědou, a tak se vrátí ke svému kamarádovi Rowleymu. Táta jim dal 20 dolarů, aby Gregovi a Rowleymu pomohl v limonádovém průmyslu. Nebylo to moc úspěšné, neboť kluk od naproti měl mnohem lepší vybavení.

Špatný tábor Greg nechtěl říci tatínkovi o jeho nabouraném autě, tak odjel na tábor, který mu Rowley nabízel. Greg si zabalil potřebné věci a odjel. Kemp na Hardscrable Farms byl nejodpornější tábor v Gregově životě. Plán byl zůstat týden, ale Gregova parta musela jet pryč dříve, neboť jejich vedoucí onemocněl, takže se jeho tatínek dozvěděl o jeho nabouraném autě a Greg dostal domácí vězení.

A můj názor? Mám tuto knížku velmi rád, protože má hezké a vtipné povídky z Gregova života. Gregovi je 14, jako mně, takže já mu velmi dobře rozumím. V angličtině je tato knížka mnohem lepší než v češtině.