Nejlepší hry a aplikace pro Apple NATÁLIE JERMANOVÁ.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Z malé do Nemalé jak získat investora Ondřej Tomek ex Centrum.cz.
Advertisements

Jak stárnu,více si vážím ženy nad 40 let. Jen několik příkladů, proč
Windows 8 ZMVS. Windows 8 Nové 3D uživatelské rozhraní s kódovým názvem Wind. Nové uživatelské rozhraní bude požadovat minimálně 170MB video paměti a.
Věděli jste, že je nemožné si olíznout jazykem vlastní loket ?
Dobrý den online příteli - přítelkyně!.
Máte doma malou Kvitovou, pořípadě malého Berdycha? Přijďte se přihlásit do tenisového klubu Ovečky Petry.
 Taggmanager.cz je nový způsob komunikace umožňující jednoduché propojení mobilního telefonu se speciálním webovým obsahem vyvíjený pod záštitou ministerstva.
Martin Adam Švadlenka. Úvod Téma Desková aplikace Zadání Vytvořit funkční deskovou aplikaci, která by dokázala spustit hru Lodě, podobnou těm které známe.
... aneb význam prachu v domácnosti. Dámy!!! Pamatujte.... vrstva prachu na nábytku chrání dřevo, které je pod ní. 'Dům se stává domovem až když můžete.
Prezentace s hudbou, běží automaticky…přeji krásné chvilky…
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Vodárenská 2115 Autor: Ing. Ilona Sadílková Materiál: VY_32_INOVACE_ICT36.19 Téma: PowerPoint Číslo.
VY_32_INOVACE_ 19_Lidé kolem nás Volný čas (SADA ČÍSLO 2)
Jak jsem uvedla na první stránce, jmenuji se Gábina a ještě doplním příjmení Urválková. Tak tedy, neznáte mě. A protože se vzájemně nevidíme a nemůžete.
Textové editory Výhody využití počítače k psaní textů
Představujeme službu Samepage
Svět mýma očima Názor – základ osobnosti. Obsah jak stránek, tak hlavy Co se u mě dočtete? Co uvidíte? Na co se připravit? A na co raději zapomenout?
On Cítil jsi někdy touhu, udělat něco příjemného pro někoho, koho máš rád?
Křídla života Umění jednat přináší praktické výhody při nejrůznějších skupinových procesech. Řídíte-li jednání, je vaší úlohou stanovit agendu, řídit diskusi.
Jste unaveni z hromady práce, ve stresu, nemůžete se soustředit? Zkuste na chvíli vypnout, zapomenout na práci a vyrazte do přírody. Pročistíte si mysl.
Přesvědčujeme sami sebe, že život bude lepší, až se jednou provdáme a nebo oženíme, budeme mít děti atd. Pak jsme otrávení, že naše děti nejsou dost velké.
IPod. Vznik firma Apple první verze iPodu byla uvedena na trh 23.října 2001.
Prosím zapněte si zvuk a klikněte na ikonku
Po divokém mejdanu se chlap vzbudí vedle cizí ženy a ptá se: "Proboha, kolik máš let?" "No přece tolik, na kolik vypadám!" "Mě neser, tak dlouho člověk.
MATEMATIKA pro 1. třídu ZŠ
Pustit zvuk Každý si přeje dlouhý život, ale nikdo nechce být starý.
1. Má duše, svého pána chval, | vzdej jemu děkování! | Péči svou všechnu naň uval, | v něm slož celé doufání! | On má dost cest, | plný svět jest divné.
1 očima knihoven Martin Vojnar UKB Seminář: Primo očima knihoven.
Zeptej se sám sebe: „Mám utéct?“.
Za prvé je třeba vědět kam se chcete zaregistrovat. Také byste měli vědět jestli to stojí za to. Potom vyplnit tabulku. (další strana). autor Co je webová.
Textové editory Výhody využití počítače k psaní textů Co jsou textové editory? Textový editor WriterSpuštění editoru Okno programu Writer.
Práce s ICQ aneb začínáme komunikovat Instalace a základy práce s ICQ.
LÉČIVÉ KOUPELE Přidejte se a začněte prodávat. Jak to funguje??? Koupíte produkty za zlomek ceny, prodáte je za vyšší cenu. (samozřejmě dostanete informace)
Vítá vás PowerPoint Nádherné prezentace navrhnete a předvedete snadno a s jistotou.
Nov á slova Stránky eportfolio Otázka číslo 6.
Masarykovo gymnázium, SZŠ a VOŠZ Vsetín
„Opravdový přítel je ten, kdo ti nabídne ruku a dotkne se tvého srdce“
AHOJKY.
Kurz pro výchovné poradce Právní rámec výkonu poradenské činnosti
Moje záliby Přemýšlení Kateřina Veverková
OSTROV CUKROVÍ Vytvořila: Marie Anna Kurková START.
Na to aby jsi mohl začít hrát RPG Numínia budeš potřebovat znalost spisovného jazyka českého / slovenského, znalost RPG pravidel a především pořádnou.
Napsala a vytvořila: Madlenka
Jak zahnat nudu? Autor: :D Datum: Web: Desatero proti nudě.
© 2012 Microsoft Corporation. Všechna práva vyhrazena. Přidání kontaktu Seznam kontaktů vám zjednodušuje komunikaci a umožňuje zjistit stav a kontaktní.
Hi hi... Nejlepší hry a aplikace pro Android Natálie Jermanová.
-umožňuje sílení fotografií a videí. -volně dostupná aplikace pro platformu: iOS (Apple), Android a Windows Phone 8 - Vytvořili ho Kevin Systrom a Mike.
Profi Gamer ● 1. Úvod ● 2. Něco o nás ● 3. Web ● 4. Cheaty ● 5. Návody ● 6. Hry ● 7. Jak se stát profi. hráčem ● 8. Herní kluby ● 9. Jak vytvořit hru ●
VÝUKOVÝ MATERIÁL ZPRACOVANÝ V RÁMCI PROJEKTU MODERNÍ ŠKOLA Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.400/ ZÁKLADNÍ ŠKOLA ÚSTÍ NAD LABEM, HLAVNÍ 193,
TEXTOVÝ EDITOR Karin Tylšerová. Textový editor je software, kterým je možné editovat prostý text. Neobsahuje žádné informace o formátování, jako je použití.
Novinky ve verzi 5.8. Confluence 5.7 – nové zkušenosti se soubory, které podporují téměř všechny fáze cyklu spolupráce (nahrávání, komentáře, editace,
Anotace: Prezentace je určena žákům 5. ročníku, slouží k seznámení žáků s internetem, jeho nejčastější používání, varování před některými nástrahami a.
Mobilní telefony a tablety
NÁZEV ŠKOLY: Masarykova základní škola a mateřská škola Melč, okres Opava, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07/1.4.00/ AUTOR: Mgr. Vladimír.
Název společnosti Produkty a služby
Textový Editor.
iOS na: iPhone 3GS iPhone 4G iPhone4GS iPad 1 iPad 2
Jak stárnu, více si vážím žen nad 40 let. Jen několik příkladů, proč.
Jak na PR (absolutní základ)
motto „Nevěřte všemu, co se vám k věření předkládá: Zkoumejte vše
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Norská 2633
Zájmena pravopis Kdo? Nikdo? Já! Někdo? Všichni?.
Jak se rodí sněhové vločky ?
Hádej, kdo to dneska slaví, komu přejeme hodně zdraví
Jak stárnu, více si vážím ženy nad 40 let. Jen několik příkladů, proč
Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název sady materiálů Skladba 9. ročník
NORTHWIND TRADERS Kdo jsme [Podtitulek brožury nebo motto společnosti]
Jarní úklid s Fabrikamem Již 10 let
Myšlenka dne.
On.
Tajemství internetu Minule jsme si společně ukázali karty jednotlivých zařízení a říkali jsme si, že některá z nich se umí připojit na internet. Vzpomenete.
Transkript prezentace:

Nejlepší hry a aplikace pro Apple NATÁLIE JERMANOVÁ

Pár slov na úvod Ahoj všem, kteří právě čtou tento článek. Už tu jednou byly Nejlepší hry a aplikace pro Android, ale dnes jsem se konečně rozhodla přidat také něco pro Jablíčkáře. Nevíte jaká aplikace nebo hra opravdu stojí za to? Nechcete svou elektroniku zaplňovat zbytečnostmi, které stejně tak často nepoužíváte? Na dalších slidech vám odhalým mé favority...

Začíname Začátečníkům může chvilku trvat, než se zorientuje ve svém mobilu, iPadu,... Pro jakoukoli hru, aplikaci spouštíme tzv. App Store. Zde si můžete vše stahovat a také aktualizovat. App Store

Myslíte si, že válčení je jen pro kluky? To se pletete. Protože tato logická a strategická hra vám nabízí mnohem víc. Přesvědčte se samy...

Co nejrychleji dostaňte vodu ke krokodýlovi do sprchy. V kanalizačních cestách a blátě stojí překážky. Táké sbírejte bonusové kachničky a odemykejte nové úrovně.

Dům plný nenasycených koček a jedna myš. Asi už víte, co se stane... Vaším úkolem je posbírat sýry a dostat se ven. Přece nechcete hned skončit na kočičím talíři.

Asi většina z nás zná hru Monopoly. Ale v té stolní verzi. Co když s vámi zrovna nemá nikdo chuť hrát? Zapňete si hru přímo ve vašem elektronickém zařízení a ponořte se do souboje proti virtuálnímu partnerovi. Hru je možné ukládat.

RACE PENGUIN Klouzání se po břiše nejen na sněhu, zdá se být snadné. Ale když máte v patách ledního medvěda s prázdným žaludkem? Zachraňte svého tučňáka před snědením.

Patříte mezi vytvarníky bez svého vlastního ateliéru? Tato hra vám to umožní. Stříhejte, kreslete, pište, lepte... Prostě vyrábějte, co vás napadne. Bude mít někdo z blízkých narozeniny, svatbu nebo malý přírůstek do rodiny? Překvapte ho!

CALCULATOR Kam se na Calculator hrabe i ta nejmodernější kalkulačka. Píšete přímo prstem zlomky, desetinná čísla, mocniny,... Vypočítá téměř vše.

PIC COLLAGE Potřebujete rychle a hezky vytvořit koláž obrázků a nevíte jak na to? Pic Collage rád pomůže. Jeho výhodou je snadná manipulace. Proto vše rychle pochopíte a práce vám půjde rychle od ruky.

HLEDAT IPHONE Jak už název sám napovídá, aplikace bude hledat další „i“ přístroje. Stačí se jen přihlásit a už můžete s chutí začít s vyhledáváním z vaší elektroniky v okolí.

Program pro identifikování písní. Zapněte Shazam a puste hudbu. Za pár vteřin se na displeji objeví interpret a album, z kterého je písnička. SHAZAM

Děkuji a přeji příjemné hraní Vaše Naty