Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a Státním rozpočtem České republiky Výuka cizích jazyků s akcentem na kombinované studium a.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Rozvojové programy pro VVŠ 8. února Rozvojové programy VVŠ Rozvojové programy 2012 Požadavky vysokých škol v centralizovaných projektech → finanční.
Advertisements

Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR. Realizace projektu: –
Informace z ČŠI Jiří Machačný školní inspektor Porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných LK ( )
Projekt: Cesta rozvoje středních škol v JmK CZ.1.07/1.3.10/ název operačního programu: OP VK číslo prioritní osy: 7.1 název prioritní osy: Počáteční.
Setkání partnerů projektu Přírodovědné a technické vzdělávání Ústeckého kraje Reg.č. CZ.1.07/1.1.00/ Dne 23.září 2013 Ústí nad Labem.
Projekt “Zajištění místní a typové dostupnosti sociálních služeb”. Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České.
Pomozme lidem učit se a uplatnit se PLUUS RNDr. Vladimír Krajčík, Ph.D. Vysoká škola podnikání, a.s. Tento projekt je spolufinancován Evropskou Unií a.
Klíčová aktivita 2 Systém vzdělávání Mgr.Regina Jonášová Praha
Výzva č. 29 – školení pro žadatele OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost Oblast podpory 2.2 Vysokoškolské vzdělávání Mgr. Zuzana Plecitá PhDr. Eva Chvalinová,
Doprava ROZMĚRY Který obrázek je největší? Který obrázek je nejmenší?
Dotazníkové šetření Analýza poptávky po dalším profesním vzdělávání v Jihomoravském kraji Brno.
Publicita v projektech financovaných z ESF v rámci Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost Seminář pro žadatele.
1 Lesná - Workshop pro příjemce Administrace projektu ( projektová část ) Tato prezentace je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním.
Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Zdravotně sociální fakulta, Jírovcova 24/1347, České Budějovice 1 Vzdělávání poskytovatelů sociálních.
Evropské jazykové portfolio v praxi TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY.
Ondřej Hýsek, Gymnázium INTEGRA BRNO Učíme o Moravě.
Jak na projekt? Ing. Iva Gavendová Inovace výuky regionálního rozvoje, CZ.1.07/2.2.00/
TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY CENTRUM PRIMÁRNÍ PREVENCE SEMIRAMIS o.s. Mgr. Simona Krajíčková.
Porada s řediteli PO LK, Údolí Bratrouchov.
I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Publicita projektu
Doprava PROSTOROVÁ ORIENTACE 2 PRVNÍ Které auto jede první?
KRAJSKÝ AKČNÍ PLÁN ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ PLZEŇSKÉHO KRAJE Aktuální informace.
DUM - Digitální Učební Materiál Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Registrační číslo: CZ.1.07/1.5.00/
Maturitní zkoušky 2014 ke dni
PODPORA KRAJSKÉHO AKČNÍHO PLÁNOVÁNÍ
Tatínkovo nářadí pro předškoláky.
Příprava na multikulturní výchovu pro učitele a učitelky MŠ
Plánování ve školní tělesné výchově
EVALUACE v OP RLZ PaedDr. Jaromír Krejčí Mgr. Jana Ostrýtová MŠMT.
Vyšší odborná škola a Střední škola, Varnsdorf, příspěvková organizace
Tento projekt je spolufinancován z Evropského sociálního fondu a státního rozpočtu České republiky Jaké formy CLILu? Tento projekt je spolufinancován z Evropského.
Ing. Aneta Hornychová Vedoucí realizačního týmu
CZ.1.07/1.4.00/ číslo a název klíčové aktivity III/2
PhDr. Dušan Bartůněk UK FTVS
ČEHO JE VÍC? ZRAKovÉ VNÍMánÍ.
Proměny vody Alena Maurová.
Okruh: Grafomotorická cvičení Učební materiál č. 1: Jablíčko
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Velikost nářadí.
Najdi jarní květinu, která se nachází jen jednou
Příspěvek na konferenci
Jan Šplíchal E-learningu v IS MU.
VELIKONOCE KRASLICE.
ZVÍŘATA Kde které potkám?.
Okruh: Grafomotorická cvičení Učební materiál č. 7: Jednotažky
ZDOBENÍ VÁNOČNÍHO STROMKU
NEJČASTĚJŠÍ NEDOSTATKY V ŽÁDOSTECH O GP
Jak na strategické plánování v MŠ a ZŠ Přehled o dotací
Zvířata domácí, volně žijící a exotická
CIRKUS orientace.
OVOCE A BARVY …procvič postřeh.
HODINY - poznej stejný čas, velikost
MODERNIZACE ODBORNÉHO VZDĚLÁVÁNÍ
Uživatelská příručka DuoTrainin
INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ
Digitální učební materiál zpracovaný v rámci projektu
Materiál byl vytvořen v rámci projektu
Analýza vyučovacího procesu v ZŠ praktických v České republice
Máte zájem o více informací?
Konference ke čtenářské gramotnosti Spolupracující partneři
Co si vezmu na….
Poznatky ze života zvířat
Projekt Komplexní program podpory ke zvýšení zaměstnanosti žen na trhu práce v Ústeckém kraji PRÁCE PRO KAŽDOU Registrační číslo projektu.
Cyklus malého projektu
Inovace VOV informace o projektu
Řemeslo má zlaté dno Autorky: J…,A….
S M Ě R Y.
CZ.1.07/1.4.00/ číslo a název klíčové aktivity III/2
Jan Šplíchal – Patrícia Eibenová
Mobilní bezpečná platforma Policie ČR CZ / /17
Transkript prezentace:

Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a Státním rozpočtem České republiky Výuka cizích jazyků s akcentem na kombinované studium a samostudium (dále jen „blended learning resp.BL) jazyk anglický a německý Klub ekonomů škol, o.s. PhDr. Jitka Šimková Mgr. Irena Dominiková KEŠ, o.s.

Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a Státním rozpočtem České republiky Cíle projektu Modernizace školních vzdělávacích programů orientovaných na rozvoj klíčových jazykových kompetencí – komunikace v anglickém a německém jazyce. Podpora samostatného studia žáků. Podpora využití moderních metod ve vzdělávání (Blended Learnig).

Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a Státním rozpočtem České republiky Popis Vytvoření e-learningového programu, který je v souladu s obsahem školních vzdělávacích programů. Rozpracovaní a rozšíření obsahu oboru pro potřeby e-learningového programu s ohledem na očekávané výstupy. DALŠÍ INFORMACE...

Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a Státním rozpočtem České republiky Popis Zpracování databází praktických cvičení a testů v různých stupních obtížnosti tak, aby odpovídaly definovanému cíli výuky/znalostem na úrovni A 2 podle deskriptorů Společného evropského referenčního rámce pro jazyky. Vytvoření interaktivní databáze pro průměrné žáky a stimulující nadstavbu pro nadané žáky tak, aby dosáhli minimálně požadovaných výstupů.

Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a Státním rozpočtem České republiky Přehled postupů prací s akcentem na řešení problémů Realizační tým – lingvisté, administrativa. Zajištění škol pro pilotní ověření. Výběrové řízení na dodavatele e- learningového zpracování.

Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a Státním rozpočtem České republiky Tvorba CJ textů pro e-learningové zpracování. Vyškolení učitelů a jejich vzdělavatelů. Příprava a vybavení učeben. Zahájení výuky. Korektury/zpětná vazba.

Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a Státním rozpočtem České republiky Hodnocení výuky cizích jazyků BL metodou Testování žáků počátkem a na konci školního roku. Anonymní hodnocení (dotazníky). Veřejné hodnocení. Hodnocení administrátorem.

Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a Státním rozpočtem České republiky Aktuální stav- hodnocení výuky BL metodou za 1.pololetí Přehled postupu v porovnání s plánem –Dodržování plánu daných aktivit. –Naplňování monitorovacích ukazatelů. –Oblasti v překročení ukazatelů. Neočekávané záležitosti - Výběrové řízení. - Časová náročnost. - Onemocnění odborníka/lingvisty.(Nj)

Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a Státním rozpočtem České republiky Administrativa projektu Evidence –Postupů tvorby materiálů. –Porad. –Monitorování výuky BL. –Průběžné hodnocení a následná korekce. –Mzdová agenda. –Účetnictví. –MONITOROVACÍ ZPRÁVY.

Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a Státním rozpočtem České republiky Propagace a medializace projektu Webové stránky projektu a škol. Označení škol, tříd, techniky, dokumentů. Propagační materiály. Tisk. Televize. Rozhlas.

Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a Státním rozpočtem České republiky Předložení úspěšného projektu vyžaduje Jasně definovanou představu. Dostatek odborných znalostí – čeho chci dosáhnout, jak tuto skutečnost ztvárnit v projektové žádosti. Profesionální, spolehlivý tým spolupracovníků. Trpělivost a houževnatost. Nenechat se odradit překážkami ani případným neúspěchem při prvním nezdaru. Štěstí

Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a Státním rozpočtem České republiky ZÁVĚREM Děkujeme za pozornost a přejeme vám všem hodně štěstí v nastávajícím programovacím období.