Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Co si vezmu na….

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Co si vezmu na…."— Transkript prezentace:

1 Co si vezmu na…

2 Na kole..

3 Na výletě..

4 Na horách..

5 Použité odkazy Klipart z office.microsoft.com Vlastní zdroje

6 Metodický pokyn Integrovaný blok: Já, ty, my a bezpečnost
Popis Prezentace v PowerPointu, která obsahuje tři pracovní listy s jednoduchým interaktivním úkolem. Součástí je i pracovní list s kartičkami pro děti k tématu. Očekávání a cíle Dítě se orientuje v použití (bezpečnostních, správných) pomůcek (oblečení) v různých prostředích Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

7 Studijní materiály Povinné materiály, pomůcky a technické vybavení
zdroj: Dotyková obrazovka, připojená k PC Nepovinné materiály Didaktický kufřík - KUMUČ Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

8 Práce s interaktivním výukovým materiálem
Na třech snímcích se dětem zobrazí sport, který mohou dělat, a k němu obrázky pomůcek, oblečení, jež mají za úkol označit. Na výběr mají více variant. Když označí špatnou odpověď, obrázek zmizí. Označením správné odpovědi se obrázek zakroužkuje. Zároveň je možné využít pracovní list, který dětem vytiskneme a ony si jej nastříhají na kartičky. Kartičky poté přidají k tématu každého snímku (vhodné pozadí – prostředí) na magnetickou tabulku Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

9 Práce s didaktickým kufříkem KUMUČ
Cílem práce je propojení tématu probíraného na interaktivní obrazovce a prostředí na kartičkách. Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

10 Prvky polytechnické výchovy
VO – DÍTĚ A JEHO TĚLO POZNÁVACÍ SCHOPNOSTI PODOBLAST – ZDRAVÍ A BEZPEČÍ Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

11 Prvky polytechnické výchovy
Přicházet s vlastními nápady Řešení jednoduchých problémů a samostatné rozhodování Spontánně vyprávět zážitky Rozpoznání odlišností v detailech Rozlišení podstatných a nepodstatných předmětů Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

12 Cíle polytechnické výchovy
Vnímat vliv techniky na společnost a přírodu Směrovat děti k získávání základních pracovních dovedností a návyků Chápat postavení techniky a technických oborů v životě lidstva jako devízu Učit děti základním poznatkům o technice Vést děti ke kooperativnímu hodnocení a sebehodnocení Podpořit rozvoj myšlenkového potenciálu dětí Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.


Stáhnout ppt "Co si vezmu na…."

Podobné prezentace


Reklamy Google