Company overview Negri Bossi je částí Mezinárodní skupiny ACMI IMOLA. Kooperativní společnost SACMI Imola byla založená v roce 1919 s hlavním sídlem v.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Případové studie Úvodní informace Zpracovávaná témata Ukázka zpracovaného tématu CZ.1.07/1.1.00/ My to umíme.
Advertisements

Společnost byla založena dne za účelem poskytování úklidových služeb. Provádíme komplexní řešení v otázkách pravidelných úklidů, především.
Vznik a funkce bank. Co to vlastně banka je? Instituce, poskytující finanční služby Základní činnost – shromažďování volných peněžních prostředků Umožňuje.
Strategické řízení školy s využitím sebehodnocení školy dle modelu CAF RNDr. Hana Žufanová.
Činnost Investiční kapitálové společnosti Komerční banky v Pelhřimově.
Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR. Realizace projektu: –
Canbimat Více-komponentní lisování Negri Bossi představuje novou řadu hydraulických lisů pro lisování více materiálů najednou, nazvanou Série CanBiMat.
15. září 2005 Přístup k měření výkonnosti MSP Výkonnost podniků plastikářského průmyslu a klastrové iniciativy v regionu 1 Přístup k měření výkonnosti.
Název školy: Základní škola T. G. Masaryka a Mateřská škola Poříčany, okr. Kolín Autor: Mgr. Alena Černá Název: VY_32_INOVACE_Z_07_Český průmysl Číslo.
Škoda Auto a.s. (GQA - STRATEGIE QM A AUDIT KVALITY) Barbora Fantová Martin Jirků Petr Hrdý.
PROJEKTY ZAMĚŘENÉ NA VZDĚLÁVÁNÍ DOSPĚLÝCH Dříve realizované projekty PALMIF – 3 projekty (Fond aktivních opatření trhu práce) PALMIF – 3 projekty (Fond.
Trh, tržní vztahy Trh Představuje určitý prostor, kde se setkávají kupující a prodávající. Na trhu se uskutečňuje akt koupě a prodeje – dochází ke směně.
Operační program Průmysl a podnikání Programové dokumenty OP – Průmysl a podnikání Národní rozvojový plán ostatní operační programy Socioekonomická.
NSK A SEKTOROVÉ DOHODY JAKO NÁSTROJE PRO PROVÁZÁNÍ POTŘEB ZAMĚSTNAVATELŮ A VZDĚLAVATELŮ Ilona Šimarová, Svaz průmyslu.
Strategické dokumenty, řízení, plánování a směřování Jihočeského kraje Ing. Luboš Průcha vedoucí oddělení regionálního rozvoje KÚ JčK.
Práce, výroba ZÁKLADY EKONOMIKY. NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a mateřská škola Bohdalov ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07/1.4.00/ ŠABLONA: III/2 VZDĚLÁVACÍ.
Flash Robot společnosti Negri Bossi. Negri Bossi se spojila se světem automatizace výrobou 3 osých servořízených robotů, určených pro použití u vstřikovacích.
SVĚTOVÉ HOSPODÁŘSTVÍ. Dělíme na: Primární sektor (těžba nerostných surovin, zemědělství, lesní a vodní hospodářství, rybolov) Sekundární sektor (průmysl,
Hospodářský proces Hospodářský proces. Hospodářský proces Hospodářský proces rozdělujeme na následující fáze: a) výroba b) rozdělování a přerozdělování.
Výroba adventního věnce SEBEOBSLUHA. PROJEKT CZ.1.07/1.3.00/ JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY.2.
Autor práce: Denisa Vydrová Vedoucí práce: Ing. Petra Solarová, Ph.D. Oponent práce: Ing. František Martíšek České Budějovice, červen 2016.
Vzdělávací materiál: Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity: V/2 Inovace a zkvalitnění výuky v oblasti přírodních.
VYSOKÁ ŠKOLA TECHNICKÁ A EKONOMICKÁ ČESKÉ BUDĚJOVICE ÚSTAV PODNIKOVÉ STRATEGIE Autor bakalářské práce: Jitka Macháčková Vedoucí bakalářské práce: Ing.
Tiskárny Urbanová Nicola 1.A.
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Ústav podnikové strategie Analýza marketingového mixu vybrané banky Autor bakalářské práce:
2 Marketingové koncepce
Služby I. Z á k l a d n í š k o l a Z r u č n a d S á z a v o u
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Motivační a věrnostní programy jako nástroj budování loajality zákazníků Autor práce: skopalová.
I. Z á k l a d n í š k o l a Z r u č n a d S á z a v o u
Co je program CEF? Nástroj pro propojení Evropy (Connecting Europe Facility – CEF) je zaměřen na poskytování finanční pomoci Unie na transevropské sítě.
Josef Středula, předseda ČMKOS
Vnitropodniková komunikace ve vybraném subjektu
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
Průběžná informační povinnost emitenta kotovaných cenných papírů
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
Inovace a regionální rozvoj
Realizace interní benchmarkingové analýzy výkonnosti pracovnic úklidu
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Ústav podnikové strategie Firemní kultura zahraniční společnosti na území ČR Autor bakalářské.
Sociální sítě a jejich rizika
PhDr. Dušan Bartůněk UK FTVS
31 Základní typy zdravotnických systémů
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
Základní informace o poskytovateli
ZÁKLADNÍ ŠKOLA, JIČÍN, HUSOVA 170 Číslo projektu
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Sepekov Autor:
PŘÍRODOVĚDA 5. ročník Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Jiřina Jeršovová.
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Ústav podnikové strategie Komunikace se zákazníky ve vybraném podniku Autor práce: Zuzana.
Základní pojmy Absolutní a komparativní výhoda
Název školy: ZŠ Štětí, Ostrovní 300 Autor: Sandra Jaklová
2. P marketingového mixu Cena. 2. P marketingového mixu Cena.
Informační gramotnost
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Hradec Králové, Vocelova 1338, příspěvková organizace Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/
Marketingová komunikace ve vybrané společnosti
Integrovaná střední škola, Hodonín, Lipová alej 21, Hodonín
Vliv reklamy na společnost
... ZKUŠENOST, KVALITA A MAXIMÁLNÍ FLEXIBILITA ...
MANAŽERSKÉ VZDĚLÁVÁNÍ V TELEFÓNICA O2 CZECH REPUBLIC
Mistrovská zkouška Jednání Sektorové rady
KURÝR dlouhodobá brigáda
Logistický systém ve společnosti Těžké strojírenství Plzeň a.s.
Průmysl možnosti podpory
Česká společnost pro jakost
Střední škola obchodně technická s. r. o.
OBCHODNÍ PRÁVO Občanská nauka 1. M
Název školy Střední škola obchodně technická s. r. o. Číslo projektu
Zemědělské družstevnictví Družstva za první republiky a dnes
Primární emise akcií (IPO) VOKT (P-8)
Současné aktivity v oblasti České podnikatelské rady pro udržitelný rozvoj a Světové podnikatelské rady pro udržitelný rozvoj.
STŘEDOŠKOLSKÁ ODBORNÁ ČINNOST
Transkript prezentace:

Company overview Negri Bossi je částí Mezinárodní skupiny ACMI IMOLA. Kooperativní společnost SACMI Imola byla založená v roce 1919 s hlavním sídlem v Imole. SACMI je světově známá společnost, a to v projektech, výrobě a marketingu strojů a systémů pro průmyslová odvětví zpracovávající plasty, keramické výrobky, nápojové a potravinářské obaly. Strategie společnosti: MODIFIKACE, INTEGRACE a INOVACE Výzkumné středisko bylo vytvořeno v roce 1988, pokrývá 6000 m2 a zaměstnává 130 výzkumných pracovníků a inženýrů. V roce 2002 společnost SACMI zaměstnávala 3164 zaměstnanců. SACMI GROUP - Prezentace

Společnost Sacmi je jedinou skupinou ve světě, která v sobě zahrnuje všechny tři technologie zpracování plastů – vstřikování, lisování a termoforming. Čistý zisk (rentabilita) vzrostl v roce 2002 o 37.5% na €55 Miliónů SACMI GROUP – Prezentace

SPOLEČNOST NEGRI BOSSI Negri Bossi je mateřská-výchozí společnost skupiny, která je v posledních 50 letech jednou ze světově nejdůležitějších dodavatelů vstřikovacích lisů na zpracování plastů. Počátkem roku 2002 Negri Bossi získala společnost Oimu a poté firmu BM Biraghi. Tržba z prodeje & služeb byla v roce 2002 €128M. Podíl na trhu tvoří přes 50% v oblasti italského trhu. Je integrovaná do úseků Nápoje & Obaly s vyvinutými systémy pro PET (firma Biraghi) a Zásobníky a Uzávěry (Negri Bossi/Oima). Negri Bossi SpA - Prezentace

Společnost NEGRI BOSSI byla založena v roce 1947 pány Negri a Bossi, s cílem vyrábět vstřikovací lisy pro zpracování termoplastů a thermosetů. Společnost NEGRI BOSSI byla od roku 1981 do 2000 částí skupiny John Brown Plastics Machinery a následně byla přiřazena k různým mezinárodním vlastníkům holdings mezi Trafalgar House a Kvaerner. Společnost NEGRI BOSSI je v současnosti částí skupiny PEP (Private Equity Partners) a přibližuje se ke skutečnosti být uvedena na Burze cenných papírů v Miláně, aby se stala první Veřejnou Společností vstřikovacích lisů. Společnost NEGRI BOSSI je nejstarším výrobcem vstřikovacích lisů v Itálii a taktéž je jednou z nejzkušenějších v Evropě. Zde můžeme zmínit významné události z historie této společnosti : V roce 1961 tato společnost jako první na světové úrovni vyvinula první stroj s hydraulickým řadovým motorem pro pohon šneku. V roce 1963 společnost začala s výrobou legendárního V 7, kterého se vyrobilo více jak 4000 jednotek. V roce 1967 uvedla v činnost první proporcionální kontrolní systém tlaku a rychlosti. V roce 1980 společnost zcela změnila technologii kontroly zavedením mikroprocesoru. Během veletrhu K’95 v Dusseldorfu byl prezentován model NB800, prototyp současné série VECTOR dokončené v roce V roce 1997 byly představeny nové modely V 370 a V 480, které první použili digitální signály a technologii. Během veletrhu K98 v Dusseldorfu byla prezentována nová série CANBIO. Během veltrhu Plast 2000 v Miláně byl představen systém “AMICO”. V současné době NEGRI BOSSI vyrábí vstřikovací lisy s kloubovým uzávěrem s uzavírací silou od 400 do kN, představující tak střední rozpětí v oblasti trhu. Současná výroba překračuje 1000 jednotek za rok, přičemž se jedná o stroje s vysokou technologií. HISTORIE A AKTIVITY

V roce 2007 společnost Negri Bossi slavila 60 let své činnosti a obrázek NB28 nad tímto textem připomíná, jaký pokrok od té doby zaznamelo průmyslové odvětví. Negri Bossi je hrdá na skutečnost, že inovační přístup k projektům lisu měl a má hlavní účinný podíl na směr, kterým se společnost vyvíjela. Negri Bossi SpA – Prezentace firmy

Výrobní centrála v Miláně - Italy Založena v Miláně v roce 1947 byla firma Negri Bossi jednou z prvních společností v Evropě, která vyráběla vstřikovací lisy. Negri Bossi SpA – Prezentace firmy

Díky stálému úsilí, strojírenským zkušenostem a neutuchajícímu nadšení si tato společnost ponechala vedoucí postavení ve zdokonalování vstřikovacích lisů a v nabídce lisů jako technologicky pokrokových výrobků, které upevnily světovou reputaci díky své kvalitě a spolehlivosti.

Hlavní centrála Cologno Monzese Kanceláře, Projekty, Služby, Náhradní díly, Částečné obrábění, Montáž strojů : V V V V 1500 VE 370- VE850 Monza TECNOIMAC Montáž strojů : V 40 - V 55 - V 70 - V 85 VE55 - VE70 - VE 90 Lodi Lakování-nátěr komponentů Montáž strojů : V V V V 700 Torre dei Roveri Montáž strojů : V V V V 270 V 320 VE 120 -VE 160- VE VE300 Pedrengo Montáž uzavíracích jednotek s malou a střední uzav.silou Budrio Montá ž vstřikovacích jednotek s malou a střední uzavírací silou

ORGANIZACE PRODEJE SPOLEČNOSTI NEGRI BOSSI Itálie 4 přímí prodejci v oblasti Milána. 10 nezávislých agentů v ostatních oblastech Itálie. Mezinárodní zastoupení 19 zástupců ve smluvním poměru. 14 osob s tzv. Džentlementskou dohodou. Pobočka ve Velké Británii 26 osob ve Warwicku. Prodej, služby a díly. Francouzská pobočky 14 osob v Lyonu. 2 osoby v St Ouen (Paříži). 4 nezávislí zástupci. Prodej, služby a díly. Pobočka ve Španělsku 11 osob v Barceloně. Prodej, služby a díly. 6 nezávislých zástupců. Americká pobočka 4 osoby v Concord - Ontario 2 nezávislí zástupci

V roce 2002 činila tržba z prodeje & služeb společnosti Negri Bossi €128M. Negri Bossi SpA – Prezentace firmy

VE 70 VE 90 VE 120 VE 160 VE 210 VE 300 VE 370 VE 850 V 40 V 55 V 70 V 85 V 110 V 160 V 210 V 270 V 320 V 370 V 480 V 530 V 600 V 700 V 850 V 1000 V 1250 V 1500 V 85 V 110 V 160 V 210 V 270 V 320 Přehled strojů firmy Negri Bossi Elektrické série Hydraulické série s malou a střední uzavírací silou Hydraulické série s velkou uzavírací silou Hydraul. multi- komponentní série

Negri Bossi – Prezentace firmy AMICO Služba po telefonu - Teleservis & Systém dálkové diagnostiky Amico Negri Bossi, nový rozměr v podpoře zákazníka Pokud potřebujete pomoc, telef.centrála Negri Bossi zareaguje včas a vyřeší Váš problém Inovační technologický přístup firmy Negri Bossi umožňuje službu "Amico", což je dálková asistenční služba schopná se přímo spojit s „mozkem“ stroje využívajíce nejpokrokovější komunikační technologie. Telefonní centrála firmy Negri Bossi zaznamená Vaši žádost o technickou pomoc, analizuje a řeší problém možností přímého připojení k lisu. Jedná se o skutečnou revoluci ve snižování prostojů a v ulehčení Vaší práce.

Telefonní centrála AMICO umožňuje našim kvalifikovaným inženýrům okamžitý přístup ke strojům v časovém prostoru : Od hod Průměrná odpověď během 20 minut Negri Bossi – Prezentace firmy AMICO služba po telefonu - Teleservis & Systém dálkové diagnostiky