T VO Ř IT Č ASOPIS NÁS BAVÍ. Jmenuji se Jolana Jančová a chodím do čtvrté třídy Základní školy a mateřské školy v Olešnici. Moje zájmy jsou: jízda na.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Jak ovlivňuje můj život současná technika
Advertisements

ADOPCE PANENEK Adoptuj panenku a zachráníš dítě. Cíl projektu •Cílem projektu PANENKA je získat finanční prostředky pro celosvětovou očkovací kampaň UNICEF,
Eva Jeníková, 3.A.  Valení balvanu  Strom spln ě ných p ř ání  Maturitní ples  Majáles  Poslední zvon ě ní  Školní akademie  Projektový.
VY_32_INOVACE_Čj-Sl 6.,7.02 Anotace: Prezentace obsahuje fiktivní internetový obchod, který žákům slouží jako podklad pro sepsání objednávky. Vzdělávací.
Chcete noviny,které jsou zdarma a chcete se u nich i bavit? Rozhovor s generálním ředitelem NIH-live Rozhovor s Microsoftem aneb co by vás zajímalo Hitparáda.
Best Online Media Mediální zastoupení 21 webů zejména z oblasti informačních technologií připravuje internetové reklamní kampaně na míru a nyní uvádí ve.
Vyhodnocení velké vánoční rodinné soutěže Tak už jste se konečně dočkali! Po důkladném vyhodnocení všech zaslaných prací již známe výherce vánoční soutěže.
Jak psát tiskovou zprávu?
Čítárny.cz – Web o dětských knížkách a čtenářství Veronika Peslerová Olomouc, červen 2007.
ZŠ JANOVICE ŽÁKOVSKÁ RADA. VOLBY DO ŽÁKOVSKÉ RADY zástupci 4. až 9.třídy zástupci 4. až 9.třídy každá třída si zvolí své dva zástupce se svým třídním.
1. Datum vytvoření: Téma: Datum vytvoření: Téma: Zpráva Cíl prezentace: Cíl prezentace: Zaznamenávání textu v podobě výtahu Časová dotace:
Zámeček  Zámeček je časopis pro dětské domovy, diagnostické ústavy nebo pro výchovné ústavy  Velkou část redakce tvoří především děcka.  Pravidelně.
Prezentace Neoficiálních Klientských Internetových Stránek Společnosti DUHA.
Základní informace o bezpečnosti na internetu +práce se soubory PREVIEW VYUČOVACÍHO PROJEKTU.
Knihovna Český Těšín K nihovnu navštěvujeme každý měsíc. Líbí se mi tam. Vybíráme si knížky na dané téma nebo máme volný výběr. Také tam mají leták, kde.
VY_32_INOVACE_ 19_Lidé kolem nás Volný čas (SADA ČÍSLO 2)
MOJE FIRMA JENOM KVETE, PROTO MOHU DÁVAT DĚTEM. Cílem zařízení Klokánek je : Cílem je prosazovat formu institucionální péče, která je pro zařízení Klokánek.
Vítejte, po delší době jsem vytvořil opět další verzi našich stránek. Doufám, že se Vám poněkud odlišný design webu bude líbit. Pokud ne, tak se stejně.
Školní rádio  Školní rádio je jednou z aktivit, ve které se snažíme informovat žáky ZŠ Kravsko o akcích, aktivitách školy, o úspěchu žáků v soutěžích.
Klára Ligocká Slunečný server…. Bez elektroniky v naší době by jsme se neobešli… Je to dobře nebo špatně ??? Ukážeme si dobré ale i špatné stránky Bez.
Název projektu: Všechno v mém životě souvisí „MINIPODNIKY“ Registrační číslo: CZ.1.07/1.1.00/ Všechno v mém životě souvisí AC Education s.r.o. |
Pořadové číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Šablona:VY_32_INOVACE_DUM51_16 Sada:VY_32_INOVACE_DUM51 Autor: Mgr. Jaroslav HASIL Ročník/předmět:6. – 9.ročník,
PRÁCE S GIMPEM. Úvod PRVNÍ HODINU NÁS NÁŠ PAN UČITEL MGR. ALEŠ SEKAL SEZNAMOVAL SE SOUTĚŽÍ. ROZDAL NÁM PAPÍRY A MĚLI JSME NAKRESLIT NÁŠ NÁVRH NA TÉMA.
Kdo jsme ? Jsme skupina mladých a aktivních lidí, kterým není lhostejné dění ve škole, a umožňujeme svým členům podílet se na spolupráci se školou.
Společnost DUHA – integrace osob s mentálním postižením Nabídka odpoledních klubů od října 2013.
PUBLICISTICKÝ STYL = NOVINÁŘSKÝ. Internetové zpravodajství – např Úkol : prohlédněte.
Prezentace Jan   Nekopírovat !!!!.
KrIsTýNa VoLáNkOvÁ Mé StUdIuM nA 4.ZŠ v ChEbU.
Hawa Bah. Kontaktovali jsme neziskovou organizaci Wontanara a vybrali si adoptivn í d í tě - 11letou holčičku Hawu Bah z Guinei. „ Udělej něco dobr é.
PUBLICISTICKÝ STYL = NOVINÁŘSKÝ.
Jmenuji se Pavel Hanzal. Bydlím v Chebu v centru města. Je mi 15 let. Nejdříve jsem chodil na 6. ZŠ v Chebu. Jelikož jsem dyslektik, tak jsem přešel na.
3. Třída ZŠ a MŠ Sivice.
Markéta Králíková Mé studium na 4.ZŠ v Chebu.
Ivana Francová, SOU Liběchov
VY_32_INOVACE_Čj-Sl 6.,7.01 Anotace: Prezentace obsahuje stručnou definici inzerátu, jeho hlavní znaky a funkci. V závěru je cvičení, na kterém si žáci.
Mé studium na 4.ZŠ v Chebu Michaela Bernardová.
Klubový zpravodaj. Obsah Co se tento měsíc stalo Novinky v klubu Naši členové + body Vaše inzerce Soutěž Poplatky Chat Co nás čeká… Překvapení na závěr.
Název projektu : Objevujeme svět kolem nás Reg. číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Školní časopis ZŠ a MŠ Kpt. O. Jaroše Louny. Měli jsme na čem stavět Do roku 2011 pár článků na internetu - název 2012/13 papírová podoba v režii školy.
M. Danihlíková E. Martinková. 1. třída Do první třídy jsme přišli jako malé, roztomilé a hlavně natěšené dětičky. Jenže jsme ještě netušili co nás čeká.
„náš školní časopis“ Gymnázium a Obchodní akademie, Orlová, p. o.
ZŠ Sta ň kova 128, Pardubice Michal Grund, 8.A. Výtvarný návrh.
ČÍST CIZOJAZYČNÉ KNÍŽKY ?.  Asi každý z nás někdy narazil na nějakou knížku, časopis nebo jakýkoliv jiný materiál, který sice obsahoval velice zajímavé.
Košatý strom poznání vyrůstá z aktivity, tvořivosti a spolupráce všech.
SPOJENCI sbírkového projektu POMOZTE DĚTEM! Kateřina Tomášová – projektová manažerka.
Téma: Využití ICT pro psaní novinových článků Vypracovala: Jana Wasserbauerová.
Moje třída 9.ročník 4.ročník. 9.ročník Marian Čipčala, Petra Merhautová Simon Kocaj Zdenek Mühldorf Aneta Křížová Václav Lev Věra Čipčalová Luboš Ferenc.
Ž áci poprvé zasedli do zdejších školních lavic 1. zá ř í Naše škola má vytvo ř ený školní vzd ě lávací program s názvem Aktivita, tvo ř ivost,
Jak to u nás chodí? schůzky každý čtvrtek v 7,00 hodin v učebně fyziky každý člen ŽP má svou funkci ze schůzky vedeme zápis, který tvoří zapisovatelka.
B Y O D Otázky, které nastolily dva roky experimentálního ověřování projektu BYOD – Vzděláváme pro budoucnost Studijní materiál v rámci projektu Informační.
Mateřská škola Vsetín Luh I. Kde nás najdete? Kde nás najdete?
Rozhovor se… slečnou Magdalenou Žižkovou Co jsme zjistily o Majdě ? Co ji baví? Jak ji (ne)znáte…..
4. P – Promotion – komunikace Jde o komunikaci se zákazníkem. Pro komunikaci firma obvykle volí tzv. princip AIDA. A – Awareness (upoutání pozornosti),
ČÍSLO PROJEKTU : CZ.1.07/1.4.00/ NÁZEV : VY_32_INOVACE_03_12_M8_Hanak AUTOR : Ing. Roman Hanák TÉMA : Lineární rovnice Základní škola Libina, příspěvková.
Psát není tak složité, aneb pojďte s námi tvořit Metodický portál.
SEM VLOŽTE RAZÍTKO. Poznámka: Tato brožura je určená k tisku. Pokud chcete mít jistotu, že je umístění pro tisk správně nastavené, zkuste si ji nejdřív.
Patrik Válek Jsem Patrik. Chodím do 5. třídy. Rád hraju fotbal a mé oblíbené hodiny jsou matematika, čeština a tělocvik. Chci se stát fotbalistou.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Internetové služby – Redakční systém Číslo DUM: III/2/VT/2/2/40 Vzdělávací předmět: Výpočetní technika.
ANNA MIHAD SHEHAHATA BAJTÍK 2017
Moje škola Tereza Nehybová.
ČÍM CHCI BÝT, AŽ VYROSTU? Václav Pfleger.
PODĚKOVÁNÍ Žákovský parlament moc děkuje všem, kteří se zapojili do charitativní akce konané ve prospěch Dětského domova Velké Heraltice.
ZŠ JANOVICE ŽÁKOVSKÁ RADA.
Valentýna Szybakowská
Škola ZŠ Třeboň, Sokolská 296, Třeboň Autor Mgr. Radka Škulaviková
Škola ZŠ Třeboň, Sokolská 296, Třeboň Autor Mgr.Radka Škulaviková
PROČ JSEM SI VYBRAL … Za týden to bude jeden rok od doby, kdy jsem se zaregistroval na facebook.Důvod proč jsem se na něj zaregristroval je takový: používám.
ZŠ Rakovského Rakovského 3136/1, Praha 4 - Modřany
Vítejte milí žáci/studenti!
Transkript prezentace:

T VO Ř IT Č ASOPIS NÁS BAVÍ

Jmenuji se Jolana Jančová a chodím do čtvrté třídy Základní školy a mateřské školy v Olešnici. Moje zájmy jsou: jízda na koni, jízda na kole, běh, plavání a další sporty. Jsem členkou školního časopisu SchoolMagazine, který vám chci v této prezentaci blíže představit. K DO JSEM ?

K DO J SOU REDAKTO Ř I ? Na začátku školního roku byla naše redakce početnější. Chodila sem děvčata z šestého ročníku Lída, Adéla, Nela, Šárka a také moje spolužačka Vendy. Avšak holky nás opustily. Nyní se tedy scházíme pouze tři- já a děvčata z šesté třídy- Diana a Anna. A nad námi bdí, pomáhá nám a učí nás nové věci paní učitelka Lenka Němečková. Psát časopis není totiž zase až tak snadné. Musíte se zajímat o události, které se kolem vás odehrávají, získávat materiál pro psaní článků, oslovovat cizí lidi, fotografovat, kreslit, atd. Zkrátka mít materiál pro vytvoření několika stránek časopisu. A pak dát vše dohromady, vytisknout a prodat nebo zveřejnit na internetu.

T O JSME MY A U Č IT SE NOVÉ V Ě CI A TVO Ř IT Č ASOPIS NÁS BAVÍ

K DY A KDE SE SCHÁZÍME ? Naše redakce se schází ve čtvrtek v 7,00 v počítačové učebně.

J AKÉ MÁME RUBRIKY ? Školní okénko – zde dozvíte, co se děje/ dělo na naší škole. Pokud i vy se třídou účastníte nějaké akce, budeme rádi, když nás budete informovat. Rozhovor - ptáme se různých lidí na vše možné. Třeba se někdy zeptáme i Vás Tvorba – tato rubrika slouží k představení nějaké vlastní tvorby žáků na naší škole- básničky, příběhy, kresby, apod. Budeme rádi i za Váš příspěvek! Přineste nám ho! Soutěž - pro čtenáře se snažíme vymyslet zábavné osmisměrky, křížovky, kvízy, apod. Úspěšní řešitelé získávají věcnou odměnu. A ta stojí za to!!! Zvířata – zajímavosti i nezajímavosti ze světa zvířat. Osobnosti- zaměřili jsme se na youtubery a v této rubrice si o nich tedy můžete něco přečíst. Vtipy- smích je zdravý, a proto ani tato rubrika nesmí v našem časopise chybět!

J AK VYPADÁ NÁŠ Č ASOPIS ? Formát A5 Rozsah stran

K DE SE Ž ENETE NÁŠ Č ASOPIS ? Po jeho vydání si ho koupíte ve škole od redaktorů Po měsíci od jeho vydání si ho přečtete na webových stránkách časopisu

K OLIK STOJÍ S CHOOLMAGAZINE ? Časopis koupíte za 5 Kč Na webových stránkách máte časopis zdarma

K DE VYPOMÁHÁME ? Jako redaktoři se aktivně se zapojujeme do celorepublikové sbírky Srdíčkové dny. Výtěžek z prodeje drobných předmětů je určen na pomoc nemocným a hendikepovaným dětem.

K AM NÁM M ŮŽ ETE DÁVAT SVÉ POCHVALY, P Ř IPOMÍNKY, NÁM Ě TY, P Ř ÍSP Ě VKY,…? Osobně odevzdat redaktorům Napsat na

NA CO SE M ŮŽ ETE JEŠT Ě T Ě ŠIT? Schoolmagazine bude mít facebookovou stránku!

ZAPOJTE SE DO SOUTĚŽE! PŘEČTĚTE SI SCHOOLMAGAZINE! PŘISPĚJTE NÁM SVÝM ČLÁNKEM! Anna Diana Lenka

DĚKUJI, ŽE JSTE PREZENTACI PŘEČETLI AŽ DO KONCE! Jolča

A Ť VÁS SCHOOLMAGAZINE BAVÍ!