Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

PROČ JSEM SI VYBRAL … Za týden to bude jeden rok od doby, kdy jsem se zaregistroval na facebook.Důvod proč jsem se na něj zaregristroval je takový: používám.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "PROČ JSEM SI VYBRAL … Za týden to bude jeden rok od doby, kdy jsem se zaregistroval na facebook.Důvod proč jsem se na něj zaregristroval je takový: používám."— Transkript prezentace:

1

2 PROČ JSEM SI VYBRAL Za týden to bude jeden rok od doby, kdy jsem se zaregistroval na facebook.Důvod proč jsem se na něj zaregristroval je takový: používám ho na zbavení se nudy. Řešíme zde nejen kamarádské kontakty, ale domlouváme události, organizujeme petice nebo inzerujeme produkty. Stále ovšem Facebook vnímám jako luxusu pro lidi s neomezeným časem,trávením her.Odpoledne–i večer na něm trávím čas. Takže proto jsem si vybral právě facebook.

3 CO JE VLASTNĚ ? Facebook je rozsáhlý společenský webový systém sloužící hlavně k tvorbě sociálních sítí, komunikaci mezi uživateli, sdílení multimediálních dat, udržování vztahů a zábavě. Se svými 500 miliony aktivních uživatelů ( 19. července 2010) je jednou z největších společenských sítí na světě. Je plně přeložen do šedesáti pěti jazyků.

4 ZEĎ Každý uživatel má v profilu zeď na kterou mu ostatní uživatelé mohou psát vzkazy a zobrazují se zde v podstatě všechny děje v sociální síti Facebook. Na Wall se dá vkládat i další multimediální obsah.

5 DÁRKY Uživatelé si mezi sebou mohou posílat virtuální dárky, které představují vektorové obrázky. Jeden dárek stojí $1.

6 BAZAR Bazar slouží k vkládání inzerátů, výměně a prodeji různých věcí. Tato služba je mezi uživateli velmi rozšířená.

7 ŠŤOUCHNUTÍ Každý uživatel může své přátele jenom tak "šťouchnout". Je to funkce bez viditelného užitku, ač velmi oblíbená mezi uživateli. "Šťouchnutí" se interpretuje různě, především jako snahu o upoutání pozornosti. Existuje spousta podobných aplikací jako např. X Me dovolující libovolnou akci jako "Obejmutí„,"Polibek"nebo "Zlechtání„.Další podobné aplikace dovolují uživatelům si mezi sebou posílat různé předměty jako různé druhy alkoholu rybičky v akváriu nebo třeba různé druhy mimozemšťanů.

8 HRY Hry jsou často založené na využití sociálnosti uživatelů. Provozovateleé her získávájí nové uživatele tím, že své stávající uživatele uplácejí novýmí funkcemi nebo zpřístupněním skrytých funkcí za rozeslání pozvánek co možná největšímu počtu svých "přátel". To některé uživatele vede k zakládání vícera účtů, což se zase sám FB snaží potírat.

9 ZÁVĚR-proč používat ? Proč používat facebook? Když se se známými rozprchnete do různých končin Čech, Moravy a některé život zavál i dál. Facebook vám tak umožňuje vědět, kde zrovna jsou a jak se mají, co je u koho nového. Můžete ho využívat jen kvůli informacím a komunikaci s konkrétními lidmi…


Stáhnout ppt "PROČ JSEM SI VYBRAL … Za týden to bude jeden rok od doby, kdy jsem se zaregistroval na facebook.Důvod proč jsem se na něj zaregristroval je takový: používám."

Podobné prezentace


Reklamy Google