Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

16.12. 2010Eva Jeníková, 3.A.  Valení balvanu  Strom spln ě ných p ř ání  Maturitní ples  Majáles  Poslední zvon ě ní  Školní akademie  Projektový.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "16.12. 2010Eva Jeníková, 3.A.  Valení balvanu  Strom spln ě ných p ř ání  Maturitní ples  Majáles  Poslední zvon ě ní  Školní akademie  Projektový."— Transkript prezentace:

1 16.12. 2010Eva Jeníková, 3.A

2  Valení balvanu  Strom spln ě ných p ř ání  Maturitní ples  Majáles  Poslední zvon ě ní  Školní akademie  Projektový den  Dny otev ř ených dve ř í …….

3 Každý rok na začátku září probíhá valení balvanu. Nový studenti se podílejí na valení balvanu ze školní budovy až před městskou radnici. Jsou doprovázeni studenty a vyučejícími a před radnicí přivítáni a představeni škole.

4 Každý rok v období Vánoc je v prvním patře před sborovnou ozdobený stromeček s přáníčky obyvatel Domova Maxov a ústavu sociální péče v Jabloneckých Pasekách.

5 Každoročně se studenti 4.ročníku a oktávy loučí maturitním plesem, který se obvykle koná v lednu nebo v únoru.

6 Kulturní akce Majáles se koná téměř každý rok v květnu. Akce se zůčastňují studenti Balvanu i Randovky. Na konci zábavného programu se vyhlásí král Majálesu.

7 Poslední den před svaťákem a odjezdem na letní kurzy, se loučí se školou oktáva a 4.ročník. Obvykle si přichystají nějaké překážky, přes které je nutné projít do školy.

8 Předposlední den školy se v městském divadle koná školní akademie. Program bývá obvykle bohatý a během něj jsou také uděleny ceny „Maxima“ pro nejlepší studenty naší školy.

9 Cílem této vzdělávací akce, která se koná v podzimním období, je setkání se zajímavými osobnostmi a tématy z různých oblastí vědy, kultury, sportu a komunální politiky.

10 Dny otevřených dveří jsou pro zájemce o studium na našem Gymnáziu. Konají se kažDý rok a jste zde seznamováni s podrobnostmi k přijímacímu řízení, s chodem školy, učebními plány a aktivitami.

11


Stáhnout ppt "16.12. 2010Eva Jeníková, 3.A.  Valení balvanu  Strom spln ě ných p ř ání  Maturitní ples  Majáles  Poslední zvon ě ní  Školní akademie  Projektový."

Podobné prezentace


Reklamy Google