Individuální projekt Jihomoravského kraje OP LZZ Zajištění vybraných sociálních služeb na území Jihomoravského kraje pracovní seminář 3. března 2010 Tento.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Individuální projekt „Podpora sociálních služeb v Jihočeském kraji“ Realizace dodávek, financování, vykazování činnosti Jana Moravcová
Advertisements

MONITOROVACÍ ZPRÁVY v OP VK Seminář pro příjemce v rámci globálních grantů Olomouckého kraje Olomouc, 20. a 21. dubna 2009.
Poskytování sociálních služeb na základě Smlouvy o zajištění dostupnosti vybraných sociálních služeb v Olomouckém kraji v rámci projektu Zajištění dostupnosti.
Individuální projekt Pardubického kraje na sociální služby Operační program Lidské zdroje a zaměstnanost Oblast podpory: 3.1 Podpora sociální integrace.
Dosavadní výsledky v Individuálním projektu OK Zajištění dostupnosti vybraných sociálních služeb v Olomouckém kraji (Sociální integrace OK) registrační.
MONITOROVACÍ ZPRÁVA Tyto globální granty jsou spolufinancovány ESF a státním rozpočtem ČR.
Příloha č. 6: Údaje o podporovaných sociálních službách v Plzeňském kraji.
Pravidla publicity projektu
Základní informace o projektu Individuální projekt „Podpora sociálních služeb v Plzeňském kraji“
Žádost o grant Co je v žádosti napsáno, musíte se dodržet Žádost se porovnává s údaji v monitorovací zprávě Ze žádosti vychází kontrolní orgány Příručka.
Individuální projekt „Podpora sociálních služeb v Jihočeském kraji“ Realizace dodávek, vykazování činnosti, financování Ing. Jana Moravcová
Individuální projekt „Podpora sociálních služeb v Jihočeském kraji“ Aktuální stav realizace projektu Jana Moravcová
Představení projektu CZ.1.04/3.1.03/ Individuální vzdělávání poskytovatelů sociálních služeb v oblasti zavádění standardů kvality, strategického.
Projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR „Sociální integrace na Jesenicku“
Způsobilé výdaje poskytovatelů sociálních služeb pro Individuální projekt Pardubického kraje na sociální služby.
Monitorovací zpráva a finanční prostředky Individuální projekt „Podpora sociálních služeb v Plzeňském kraji“ Projekt je spolufinancován z prostředků z.
Individuální projekt „Podpora sociálních služeb v Jihočeském kraji“ Aktuální stav realizace projektu Ing. Jana Moravcová
Informační schůzka k připravovanému projektu „Podpora sociálních služeb v Plzeňském kraji – 3. etapa“ Dne: Kde: Budova Krajského úřadu Plzeňského.
Závěrečná monitorovací zpráva a její zpracování v Benefitu.
Podpora integrace příslušníků sociálně vyloučených romských lokalit v Pardubickém kraji II Registrační číslo CZ.1.04./3.2.00/B
Projekt: „Podpora a rozvoj služeb v sociálně vyloučených lokalitách MSK “ Moravskoslezský kraj.
Individuální projekt „Podpora sociálních služeb v Jihočeském kraji II“ Závěrečné setkání k realizaci projektu Lenka Sládková, Jana Moravcová
Individuální projekt „Podpora sociálních služeb v Jihočeském kraji“ Realizace dodávek, vykazování činnosti, financování Ing. Jana Moravcová
Individuální projekt „Podpora sociálních služeb v Jihočeském kraji“ Aktuální stav realizace projektu Jana Moravcová
Jana Hadravová Informace o realizaci globálních grantů Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost v Kraji Vysočina Jana Hadravová Oddělení.
INDIVIDUÁLNÍ PROJEKT Služby sociální prevence v Královéhradeckém kraji III.
Jana Böhmová Monitorovací zpráva v aplikaci Benefit7 ORR, Krajský úřad Kraje Vysočina.
Seminář k projektu „ Vybrané služby sociální prevence v Jihomoravském kraji“ 27. března 2015 Tento seminář je financován z Evropského sociálního fondu.
Dotační řízení MPSV Mgr. Petr Studenovský. Dotační řízení MPSV Setkání s poskytovateli sociálních služeb Jihočeského kraje k dotačnímu řízení Ministerstva.
Úvodní konference projektu „Zajištění vybraných služeb sociální prevence v Jihomoravském kraji“ Rozdrojovice, Tato konference je financována.
Způsob financování sociálních služeb v rámci projektu „Služby sociální prevence v Olomouckém kraji“ Ing. Pavel Poles Odbor strategického rozvoje kraje.
Individuální projekt Jihomoravského kraje OP LZZ Zajištění vybraných sociálních služeb na území Jihomoravského kraje pracovní seminář 9. prosince 2009.
Seminář k projektu „Zajištění vybraných služeb sociální prevence v Jihomoravském kraji“ Tento seminář je financován z Evropského sociálního.
Seminář k projektu „Zajištění vybraných služeb sociální prevence v Jihomoravském kraji“ Tato konference je financována z Evropského sociálního.
Financování služeb sociální prevence z ESF Brno, 6. prosince 2011.
Publicita v projektech. Povinná součást všech projektů spolufinancovaných z fondů EU –je předmětem kontrol Nařízení Komise č. 1828/2006 –kdo dává peníze.
Závěrečná konference k projektu „Vybrané služby sociální prevence v Jihomoravském kraji“ Tato konference je financována z Evropského sociálního.
Publicita v projektech spolufinancovaných z ESF/OP LZZ.
Publicita v projektů financovaných z ESF v rámci Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost Seminář pro žadatele.
Individuální projekt Jihomoravského kraje OP LZZ Tento projekt je financován z Evropského sociálního fondu prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje.
Základní síť sociálních služeb ve Středočeském kraji Registrační číslo projektu: CZ.1.04/3.1.00/ Oblast podpory: Podpora sociální integrace.
Seminář k projektu „Zajištění vybraných služeb sociální prevence v Jihomoravském kraji“ 25. června 2014 Tento seminář je financován z Evropského sociálního.
Publicita v projektech spolufinancovaných z ESF/OP LZZ.
Září 2008Ing. Luboš Dobiáš INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Oblast podpory 1.1 Oblast podpory 1.2 Oblast podpory 1.3 Výzvy k předkládání žádostí Individuálních.
Monitorovací zprávy projektů realizovaných v OP LZZ z hlediska obsahu Seminář pro příjemce.
1 TATO PREZENTACE JE FINANCOVÁNA EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Operační program Vzdělávání.
VŠICHNI MÁME STEJNOU CESTU
Projekt Sociální služby v Ústeckém kraji
PODPORA SOCIÁLNÍCH SLUŽEB V ÚSTECKÉM KRAJI 2 - POSOSUK 2
Seminář pro poskytovatele Návrh vzdělávacích aktivit 2017 „Zajištění vybraných služeb sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ Tato konference.
„Služby sociální prevence v Olomouckém kraji“ Projekt registrační číslo: CZ /0.0/0.0/15_005/ je hrazen v rámci Operačního programu Zaměstnanost.
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Individuální projekt Jihomoravského kraje OP LZZ
Seminář pro žadatele 29. července 2008, Praha Mgr. Magda Cabrnochová
PODPORA SOCIÁLNÍCH SLUŽEB V ÚSTECKÉM KRAJI 2 - POSOSUK 2
Krajský úřad Ústeckého kraje 9. února 2009
ORR, Krajský úřad kraje Vysočina
Individuální projekt „Podpora sociálních služeb v Jihočeském kraji“
ORR, Krajský úřad kraje Vysočina
INOVACE ŠVP ZAČLENĚNÍM PŘEDMĚTU FINANČNÍ HOSPODAŘENÍ
ORR, Krajský úřad kraje Vysočina
ORR, Krajský úřad kraje Vysočina
INDIVIDUÁLNÍ PROJEKTY
Publicita v projektech
Výsledky Společného regionálního
SEMINÁŘ pro poskytovatele v rámci projektu: „Zajištění vybraných služeb sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ Tato akce je financována.
Aktuální informace ke KPSVL
SEMINÁŘ pro poskytovatele v rámci projektu: „Vybrané služby sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ Tato akce je financována z Evropského.
Úvodní konference k projektu „Vybrané služby sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ Tato konference je financována z Evropského.
Úvodní konference k projektu „Vybrané služby sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ Tato konference je financována z Evropského.
Transkript prezentace:

Individuální projekt Jihomoravského kraje OP LZZ Zajištění vybraných sociálních služeb na území Jihomoravského kraje pracovní seminář 3. března 2010 Tento projekt je financován z Evropského sociálního fondu prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu České republiky.

Program: Shrnutí průběhu realizace projektu Nové informace k vykazování indikátorů v MZ Webové stránky projektu Kontrolní činnost, metodika kontrolní činnosti Dotazy Různé Tento projekt je financován z Evropského sociálního fondu prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu České republiky.

Shrnutí průběhu realizace projektu 9 nadlimitních veřejných zakázek na zajištění vybraných sociálních služeb zajištění financování pro vybrané azylové domy, domy na půl cesty, intervenční centrum, nízkoprahová denní centra, nízkoprahová denní zařízení pro děti a mládež, sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi, sociálně terapeutické dílny, sociální rehabilitace a terénní programy zapojení 40 dodavatelů a 32 subdodavatelů = celkem 72 poskytovatelů sociálních služeb 1 subdodavatel pouze do Tento projekt je financován z Evropského sociálního fondu prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu České republiky.

Shrnutí průběhu realizace projektu realizována veřejná zakázka formou zjednodušeného podlimitního řízení na zajištění poradenských, konzultačních a monitorovacích služeb společnost EURONEST s.r.o. nastavení spolupráce mezi poskytovateli a realizačním týmem a monitorovací firmou kontrolní činnost – plán kontrol na webových stránkách uzavření dodatků ke smlouvám realizace veřejných zakázek v celkové hodnotě Kč realizace auditu projektu Tento projekt je financován z Evropského sociálního fondu prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu České republiky.

Shrnutí průběhu realizace projektu Zajištění publicity: tisková zpráva vytvoření webových stránek projektu tvorba informačních tabulí a samolepek tvorba propagačních materiálů tvorba tištěných materiálů Tento projekt je financován z Evropského sociálního fondu prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu České republiky.

Shrnutí průběhu realizace projektu Problémy při realizaci: nastavení systému vykazování způsobilých výdajů a jasných pravidel pro poskytovatele sociálních služeb nastavení systému vykazování monitorovacích indikátorů a podpořených osob dodržování pravidel publicity ze strany poskytovatelů sociálních služeb Tento projekt je financován z Evropského sociálního fondu prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu České republiky.

Shrnutí průběhu realizace projektu – finanční část Do realizace projektu je zapojeno celkem 40 poskytovatelů, kteří zajišťují vybrané sociální služby spolu se svými subdodavateli (32). Dosud byly poskytovatelům proplaceny výdaje za realizované služby roku 2009 a poskytnuty zálohové platby takto: leden – březen:24, ,20 Kč duben – červen:40, ,89 Kč (zúčtována 3. zálohová faktura) červenec – září:40, ,60 Kč říjen – prosinec:50, ,29 Kč celkem: 156, ,98 Kč Tento projekt je financován z Evropského sociálního fondu prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu České republiky.

Shrnutí průběhu realizace projektu – finanční část zálohová faktura 1:28, ,- Kč zálohová faktura 2:14, ,- Kč zálohová faktura 3:24, ,- Kč(zúčtovaná ve 2. čtvrtletí) zálohová faktura 4:28, ,- Kč celkem:95, ,- Kč zálohy dosud nezúčtované: 71, ,- Kč Za období od zahájení realizace projektu do bylo poskytovatelům vybraných sociálních služeb proplaceno celkem 227, ,98 Kč. Celková částka: 570, ,- Kč…………………..39,93% Tento projekt je financován z Evropského sociálního fondu prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu České republiky.

Shrnutí průběhu realizace projektu – finanční část Procentuální čerpání podle druhů vybraných sociálních služeb: Azylové domy:99, ,56 Kč39,32 % Domy na půl cesty: 6, ,02 Kč41,83 % Intervenční centra: 3, ,17 Kč41,31 % Nízkoprahová denní centra: 9, ,90 Kč39,57 % Nízkoprahová zař. pro děti a mládež: 17, ,17 Kč39,00 % SAS RsD:23, ,56 Kč40,46 % STD:14, ,77 Kč40,44 % Terénní programy: 3, ,21 Kč37,08 % Sociální rehabilitace: 48, ,62 Kč41,08 % Poskytovatelé předložili 4 monitorovací zprávy za jednotlivá čtvrtletí roku 2009, na MPSV bylo realizačním týmem ve spolupráci s firmou EURONEST vypracováno 5 monitorovacích zpráv a žádostí o platbu. Tento projekt je financován z Evropského sociálního fondu prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu České republiky.

Shrnutí průběhu realizace projektu – finanční část Tento projekt je financován z Evropského sociálního fondu prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu České republiky. druh sociální služby předpokládané výdaje roku 2009 skutečné čerpání výdajů 2009 předpokládané výdaje roku 2010 skutečné čerpání výdajů 2010 předpokládané výdaje roku 2011 součet výdajů celkem azylové domy , , , , , ,00 domy na půl cesty , , , , , ,00 intervenční centra , , , , , ,00 NDC , , , , , ,00 NZDM , , , , , ,00 SAS pro rodiny s dětmi , , , , , ,00 STD , , , , , ,00 terénní programy , , , , , ,00 SR , , , , , ,00 součet , , , , , ,00 rozdíl , ,98

Nové informace k vykazování indikátorů v MZ 1)expertní odhad podpořených osob Je bezpodmínečně nutné dodržet pravidlo, že osoba, která obdržela podporu se započítává a může být vykázána pouze jednou, i když obdržela podporu v rámci IP několikrát, opakovaně, ve více službách!!! Prosíme o zaslání expertního „odhadu“ vykazovaných údajů o podpořených osobách (zde budou počty snížené o klienty vyskytující se případně ve více službách, nebo to může být stejné číslo, které jste již vykázali) Termín: do – údaje týkající se roku 2009 (zaslat na Ve stejném termínu je nutné odpovědět na zaslaný monitorovací firmou (kdo ještě neodpověděl) 2) členění vykazovaných indikátorů na M a Ž Vykazované údaje je potřebné v MZ uvádět v členění muži(M)/ženy(Ž) Prosíme o zaslání expertního „odhadu“ vykazovaných údajů o podpořených osobách v členění M/Ž ! Termín: do údaje týkající se I. Q 2010 – bude součástí monitorovací zprávy Tento projekt je financován z Evropského sociálního fondu prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu České republiky.

Webové stránky projektu seznam poskytovatelů soc. služeb realizační tým – kontaktní údaje vkládání dotazů a odpovědi na dotazy kontroly dodavatelů - plán kontrol veřejné zakázky aktuality – aktuální informace dokumenty ke stažení fotografie a užitečné odkazy Tento projekt je financován z Evropského sociálního fondu prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu České republiky.

Webové stránky projektu zveřejnění odkazu na webové stránky projektu vzájemná podpora návštěvnosti webových stránek potvrdit vložení odkazu na aktivace Vašeho odkazu na portálu sociálních služeb Tento projekt je financován z Evropského sociálního fondu prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu České republiky.

Kontrolní činnost, metodika kontrolní činnosti Metodika kontrolní činnosti je volně ke stažení na webových stánkách projektu v sekci kontroly dodavatelů. Plán kontrolní činnosti MF i RT na I. pololetí je zveřejněn na webových stránkách. Dosud provedena RT 1 kontrola u SBD, MF kontroly zahájí , kontrolováni budou i SBD dle plánu kontrol. Tento projekt je financován z Evropského sociálního fondu prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu České republiky.

Dotazy možnost vkládat dotazy přes webové stránky – odpovědi budou zveřejněny zpět na stránkách IP v průběhu asi 14 dnů Tento projekt je financován z Evropského sociálního fondu prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu České republiky.

Různé Propagační předměty – adresáře Evaluační dotazníky Souhlas se zveřejněním fotografií na webových stránkách na prezenčních listinách Zasílání monitorovacích zpráv em a současně dokládání na CD Zasílání výdajů za dodavatele i subdodavatele na jedné faktuře ! Tento projekt je financován z Evropského sociálního fondu prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu České republiky.

Děkujeme za pozornost Tento projekt je financován z Evropského sociálního fondu prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu České republiky.