Studio FAMU Realizace praktických cvičení ve Studiu FAMU.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Seminář k výběrovému řízení 2014
Advertisements

V 6. výzvě OPPA uspěl náš projekt v konkurenci 407 dalších projektů
Seminář k výběrovému řízení 2013 Způsob přihlášení do výběrového řízení.
Analytické stáže oboru VPLZ - magisterský stupeň -
Materiálové náklady, služby – objednávkový systém Hlásková A.
Cyklus seminářů na téma: Obrazové dokumenty Změna názvu i pořadí seminářů vyhrazena.
C c e r b Implementace Aspe ve společnosti Brex spol. s r.o. stavební společnost.
Semestrální práce z předmětu Projektový management
Struktura personální směrnice
Půjčování čteček jako standardní služba vysokoškolské knihovny? Mgr. Ilona Trtíková Ústřední knihovna ČVUT E-knihy, e-čtečky, e- vydavatelství ve vysokoškolském.
Program švýcarsko-české spolupráce Předkládání záměru projektu Konečný termín k předkládání projektových záměrů: ve 14:00 Místo předkládání.
Gymnázium, Obchodní akademie a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Hodonín Struktura fiktivní firmy.
S námi víte na beton,kde jsou vaše auta Oborové řešení O2 Car Control.
Kurz rodinného poradenství pro pracovníky pomáhajících profesí KOORDINACE SLUŽEB V PÉČI O KLIENTA V RT.
Příprava zapisovatelů na SZZ
Právo na informace Tereza Danielisová,
Škola: Střední škola právní – Právní akademie, s.r.o. Typ šablony: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Projekt: CZ.1.07/1.5.00/
Program zahájení - Petr Pavlinec, KÚ role systémového integrátora - Martin Vimr, PH organizace projektu - Vladimír Kvarda, PH obsazení projektového týmu.
Povinné přílohy žádosti pro 5. výzvu k předkládání projektů v JPD 2 Ing. Johana Chalupová Magistrát hl. m. Prahy Odbor zahraničních vztahů a fondů EU.
Představení projektu Rozvoj strojnické výroby - KOVO UNI s.r.o.
Systém dalšího vzdělávání pracovníků výzkumu a vývoje v MS kraji a jeho realizace Projekt A6 Rozpočet a plánování tvorby projektů a jejich následná realizace.
CRR ČR pobočka Olomouc 1 pobočka CRR ČR pro NUTS II Střední Morava se sídlem v Olomouci Centrum pro regionální.
Program Iniciativy Společenství INTERREG IIIA Česká republika – Svobodný stát Bavorsko 2004 – 2006 ŽÁDOST O PODPORU Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor.
Závěrečná monitorovací zpráva a její zpracování v Benefitu.
Povinné přílohy žádosti pro 4. výzvu k předkládání projektů v JPD 2 Mgr. Jakub Benda Magistrát hl. m. Prahy Odbor zahraničních vztahů a fondů EU Oddělení.
Školení příjemců Phare 2003 RLZ Finanční zprávy Ing. Kateřina Auerveková NVF Praha.
Schéma procesu vstupy Průběh procesu výstupy činnost ZDROJE.
IPRM Náchoda – problémová zóna u nemocnice Seminář k 1. výzvě Města Náchoda pro podporovanou aktivitu 5.2b Regenerace bytových domů
Ing Jiří Krump, UOOU, náměstek předsedy pro ekonomiku a provoz
Podpora přírodovědného a technického vzdělávání na středních školách v JMK Integrovaná střední škola Sokolnice Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.1.00/
Program podpory: 15.A Zkvalitňování vzdělávání na vysokých školách Operační program Rozvoj lidských zdrojů.
Badatelsky orientovaná výuka ve školním a neformálním vzdělávání CZ.1.07/2.3.00/ Natoč to aneb S kamerou (třeba) na pokusy Předpokladem dobrého.
Jak založit tiskový útvar Cvičení od 14:00 do 15: PaedDr.Emil Hanousek,CSc., :: Ing. Martin Švehla
Tichá kavárna Burešova 12, Praha 8 Metro C zastávka Ládví Telefon: Otevřeno: denně
ŘÍZENÍ STAVEBNÍHO DÍLA I Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Institute of Technology And Business In České Budějovice.
Předběžná finanční kontrola Příkazce operace. Úvod S účinností od byl na fakultě upřesněn vnitřní kontrolní systém předběžné finanční kontroly.
25. září 2012 Hotel Mlýn Vílanec Zpracování videozáznamů Metodika v anglickém jazyce reg. č. CZ.1.07/1.3.50/
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Název projektu: Inovace magisterského studijního programu Fakulty ekonomiky a managementu Registrační.
Natáčení videa jako jeden ze způsobů propagace služeb Informačního centra MZLU v Brně Zuzana Streichsbierová Informační den ÚVIS,
Elektronizace veřejné správy eGovernment 20. duben 2009, 10 min. nové zákony, povinnosti a možnosti pro obce CzechPOINT, datové schránky, spisová služba.
Diplomový projekt pro studijní obor Finance – II. přednáška Zásady a osnova DP Plán zpracování DP.
Pedagogická praxe Informace k praxi Studijní plán pro LS 3 kredity, hodinová dotace : 42 hodin Povinné části: – hospitace (náslech) v TV celkem.
Ministerstvo životního prostředí Státní fond životního prostředí ČR zelená linka Prioritní osa 3 – Udržitelné využívání.
Ekonomická část (oddělení nepřímých nákladů) 6. dubna 2016 Ing. Michaela Stříbrná vedoucí odd.finan.nepř.nákladů
Seminář pro příjemce podpory z OP VK Smlouvy + náležitosti.
Základní informace o projektu „Aplikace programů pro časové plánování staveb“. Projekt byl řešen v rámci projektu FRVŠ 2839/2010 F1 d. Postup a způsob.
Seminář pro žadatele v rámci Výzvy č. 3/ Ing. Iva Cahelová Ing. Kateřina Gřondilová Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa.
Členové filmového štábu Jakub Čech Filmový štáb je organizační útvar založený za účelem výroby filmu. Dělí se na hlavní štáb, který tvoří zástupci hlavních.
Seminář k výběrovému řízení 2016 Přihlašování do výběrového řízení Statutární město Ostrava Magistrát Odbor sociálních věcí, zdravotnictví a vzdělanosti.
Management řízení organizací. složky řízení plánování plánování organizování organizování vedení lidí a motivace vedení lidí a motivace kontrola kontrola.
Schválením žádosti projekt nekončí
Vyúčtování projektů nestátních neziskových organizací za rok 2016
ZÁPIS do STUDIA NA FF UP – 1. ročník
Požadavky na položkový rozpočet u zakázky na stavební práce
Interní předpisy hotelu
Management projektu Fakulta sportovních studií MU Brno 2013 Ing
Nadace Rotary Distriktní granty
Název projektu: Isle of Dogs (Psí Ostrov)
Dotace na zpracování územních plánů pro rok 2014
Ústav zdravotnických věd
PROJEKT SYSTÉMU ŘÍZENÍ PODNIKU ZÁKLADNÍ POŽADAVKY A DOPORUČENÍ
Jak podat v InSIS přihlášku do interní grantové soutěže
Zadávání zakázek žadatelem/příjemcem dotace
Projekt „CzechELib" – informace od realizátora IPs
BEZBARIÉROVÉ KNIHOVNY
Modul „Ekonomika“ Modul „Formuláře“
Podpora vybraných druhů sociálních služeb ve Středočeském kraji II
Odbor školství oddělení školské ekonomiky
CENTRALIZACE ÚSTAVNÍ LÉKÁRNY V PODMÍNKÁCH SOCIÁLNÍCH SLUŽEB
PROCES INVESTIC NĚKTERÉ ASPEKTY U VEŘEJNÉ SPRÁVY.
Transkript prezentace:

Studio FAMU Realizace praktických cvičení ve Studiu FAMU

Studio Famu Studio FAMU sídlí na adrese: Klimentská 4, Praha 1 Budova byla postavena ve 30.letech minulého století. Historicky zde krátce po svém založení od r sídlila FAMU, od r.1950 zde probíhala teoretická a praktická výuka až do r. 1960, kdy se FAMU přestěhovala do Lažanského paláce.

Studio FAMU V budově Studia FAMU se nachází - 2 filmové ateliery - filmové střižny16mm a 35mm -elektronické střižny (AVID, FINAL CUT), -2 zvukové míchací haly s výstupem 5.1 -hlasatelna -TV režie s mobilním 4 kamerovým řetězcem HD -přepisové pracoviště -produkční místnost pro studenty -archiv -půjčovna 16mm a 35mm filmových kamer, videokamer HDV, zvukové techniky, osvětlovací a pohybové techniky. Pracovní doba Po – Pá 8:30 -16:30 Budova je otevřena do 22 hodin.

Studio FAMU organizační a personální obsazení Ředitel SFOndřej Šejnoha ProdukceMarek Jindra, Tomáš Pešula, Alena Prokopová Technická správa Jitka Luláková, Rudolf Vaigl, Hana Šťovíčková, Ladislav Cibulka DispečinkJana Nosková TV odděleníVít Petrášek, Jan Kovačovič Filmové a video kameryVáclav Humeček, Lubomír Michálek ZvukMartin Kebrdle, Daniel Simon, Josef Hubka StřižnyVladimír Cabalka Osvětlovací technika Václav Filáček, Attila Panajatov Výprava Petra Lebdušková StavbaPavel Sládek, Jaroslav Marek ArchivJana Masaříková DopravaKarel Krumpholc

Typy praktických cvičení Oborová: předepsaná cvičení jednotlivých kateder realizují studenti samostatně Společná: předepsaná cvičení jednotlivých kateder realizují studenti pod vedením studentů KP Jiná klasifikovaná cvičení: vznikají z popudu studentů nad rámec předepsaných zadání v Bílé knize FAMU

Bílá kniha -každá katedra má svůj seznam předepsaných praktických cvičení -skládá se jednotlivých formulářů, které se nazývají Výrobní list obsahuje zadání a charakteristiku cvičení -termíny odevzdání scénáře -počet natáčecích dní - technologii natáčení -termíny střihu, obrazové a zvukové postprodukce -rozpočet – limit pro čerpání externích a interních prostředků

Produkce Vedoucí produkce (rozdělení cvičení po katedrách) -vedou za SF realizaci cvičení a kontrolují čerpání interních a externích nákladů -vystavují a podepisují veškeré smlouvy (autorské, herecké, obchodní, licenční) - podepisují veškeré objednávky (materiál, volání negativu, služby) - vedou vyúčtování rozpočtu a proplácejí paragony -poskytují hotovostní zálohy -schvalují a objednávají požadavky na autodopravu -plánují a nasazují natáčení do atelierů -sjednávají připojištění externí techniky

Dispečink -slouží k objednávání techniky, střižen a kapacit zvukové postprodukce Odkaz Dispečink -objednané kapacity kontroluje a potvrzuje dispečerka na základě potvrzeného Výrobního listu -oborová a společná cvičení do dispečinku zadávají studenti sami; jiná klasifikovaná cvičení může zadat pouze dispečerka -objednáváním přes dispečink se sleduje čerpání interních nákladů na cvičení (ceník)

Výroba cvičení Literární a dramaturgická příprava probíhá v rámci dílen na katedrách Podklady předávané do produkce SF pro zahájení výroby -podepsaný Výrobní list -scénář -rozpočet externích a interních nákladů -natáčecí plán -harmonogram výroby včetně postprodukce -autorské smlouvy -seznam členů štábu U vybraných cvičení předchází zahájení výroby Realizační porada Podklady k dodání v průběhu natáčení a postprodukce -denní zprávy -žádosti o objednávky a žádosti o smlouvy -vyúčtování hotovostních záloh

Výroba cvičení Povinná dokumentace a materiály předkládané po ukončení výroby -závěrečná zpráva -hlášení OSA -nosič s filmem -fotosky Bez vypořádání autorských práv a užité hudby nelze film veřejně prezentovat. (festivaly, internet, televizní vysílání)

Fasování techniky ve SF Fasování a vracení techniky v odděleních SF: -kamerová a pohybová technika -zvuková technika -osvětlovací technika Vracení techniky každý pracovní den do 10 hodin. Techniku fasuje výhradně osoba pověřená jejím užíváním a v termínu domluveném s pracovníkem příslušného oddělení. U společných cvičení objednává techniku a hlídá čerpání kapacit produkční cvičení. Víkendy se započítávají do čerpání interních kapacit. Pro uskladnění techniky jsou k dispozici úložné prostory.

Ateliery, výprava a stavba Atelier A 110 m Atelier B 70m Rezervace požadavků na natáčení v atelierech se provádí přes vedoucí produkce. Před stavbou dekorace nutno předat vedoucí výpravy technický výkres -vyznačený půdorys -seznam jednotlivých stavebních prvků (okna, dveře) -uvedení barev na stěnách -seznam rekvizit Fundus výpravy SF Otevírací doba externích fundusů Studia Barrandov, ČT je pro FAMU 7:00 – 12:00. Vstup do těchto fundusů pouze po předchozí domluvě a s pověřenou osobou. Stavba standardní dekorace trvá orientačně 3 dny (technologický postup, lepení, malování).

Kontakty Mgr. Marek Jindra - KR,KK,KDT, KZT t BcA. Tomáš Pešula – KAT,KSS, KSD, CAS t Alena Prokopová t