21.11.2015 – 27.11.2015. * V sobotu 21.11.2015 jsme vyjeli v 18:00 z Břežan * směr Londýn * Jeli jsme asi 18 hodin. * Seznámili jsme se i z druhou školou.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Londýn.
Advertisements

Výlet do Anglie 14. až 19. března 2010.
Vojtěch Šolta student septimy
ANGLIE 2001 / JAZYKOVÝ POBYT
10 nej z královské Anglie den Londýn.
MISTROVSTV Í MAŽORETEK TEREZA SALIVAROVÁ 2003 – b udoucí studentka primy.
Londýn, Oxford, Brighton, Eton
Zájezd do Velké Británie den : EASTBOURNE BRIGHTON.
Zájezd do Velké Británie Konečně jsme na trajektu a loučíme se s francouzským přístavem Calais.
Zájezd do Velké Británie den: GREENWICH + hrad HEVER.
Červen  Odpolední odjezd z Brna  Směřujeme do severní Francie – Omaha Beach (místo vylodění spojenců za 2.světové války)  Odpoledne nalodění.
Ve středu jsem se svými spolužáky a s učiteli vyrazil na přátelskou návštěvu do Polska. Cesta trvala asi 4 hodiny a vedla do.
Josef Chrpa student sekundy
Londýn 2008 Zájezd Adély Koubové. Začátkem roku 2008 jsem se svojí rodinou navštívila již podruhé krásné město Londýn. Tento výlet byl opět o návštěvě.
V neděli odpoledne jsme šli na Kalvárii. Když jsme vycházeli kopec, viděli jsme kapličky, ve kterých byly sochy atd.. Kalvárie je významné poutní.
Na jih A n g l i e s cestovní kanceláří. Londýn I.
Školní výlet – Praha 2013/14.
Mýma o č ima PAVEL DVOŘÁK student tercie Anglie 2006 / zájezd.
Výlet do Anglie Josef Chrpa 2007 – Student Septimy.
Bára Kahánková Nikol Košíková Natálie Nytrová
Chceš se kouknout do Londýna?Klikni na něj. Chceš vidět Big ben? Klikni na něj. Chceš vidět London eye.Klikni na něj. Jestli jsi viděl Big ben i London.
3.5. – Zájezd do Londýna. První den :  V osm hodin jsme se sešli ve škole. Jen co jsme zkontrolovali potřebné věci, vyrazili jsme o půl desáté.
ŠKOLNÍ VÝLET C1.A.
MÝMA OČIMA TEREZA NEDVĚDOVÁ studentka primy Anglie / výlet
Anglie 2007 Pro přechod na další snímek klikněte levým tlačítkem myši.
Londýn 5. – schůzka s rodiči
LYŽÁK A + KVI. Jak to začalo... -Náš lyžařský výcvik byl zahájen Všichni jsme se usadili do autobusu a vyrazili směr Benecko. -Po příjezdu.
ANGLIE
Turecko místo mých snů Václav Starý 4. Ročník
ANGLIE Termín: – Místo pobytu: Torquay Cena: Kč (doprava, ubytování v rodinách, strava, výuka v jazykové škole pojištění). V.
Cesta vlakem Brzy ráno jsme se vydali vlakem směr Praha. Žáci se rozdělili do skupin a nastoupili do kupé. V Praze jsme vystoupili a na ubytování jsme.
Naše třída od Třída Takhle jsme vypadali v první třídě!:o)Docela jsme zlobili.
LONDÝN Hlavní město Spojeného království leží na řece Temži v jihovýchodní Anglii. Žije tu zhruba 7 miliónů obyvatel. Londýn se skládá ze tří částí: původní.
Mýma očima Roman Lavička student kvarty školní studentský pobyt Anglie 2005.
LONDÝN.
Téma hodiny: Spojené království Velké Británie a Severního Irska
Anglie / Školní studijní  V druhém dubnovém týdnu se někteří studenti primy, sekundy a kvarty zúčastnili studijního pobytu v jihoanglickém.
Londýn Hlavní město Spojeného království Velké Británie a Severního Irska. Leží na jihovýchodě země při ústí řeky Temže. Londýn je společně s městy New.
Cestovní ruch Velké Británie a Irska
ZÁJEZD DO ANGLIE A PAŘÍŽE 18. – 24. BŘEZEN den – PAŘÍŽ začali jsme samozřejmě na Eiffelovce.
Londýn Vypracoval: Jakub Krišpín
Turecko Muratli-Tekirdag. Účastníci Aneta Preisslerová Filip Vítek Filip Chmelík Petr Kristen Mgr.Zuzana Jedličková Mgr.Jana Volejníková.
Po příjezdu do rekreačního střediska Máj jsme si vybalily a zabydlely jsme se v chatkách. Vypracoval : Jiří Javůrek.
Big Ben je hovorové označení používané pro hodinovou věž, která je součástí budovy Westminsterského paláce vedle Temže v Londýně a neformální pojmenování.
Historie studia 1. ročníku Studovat jsem začal na střední průmyslová škola strojní a elektrotechnická Liberec. Přihlásil jsem se na obor strojírenství,
I. ZŠ ZRUČ NAD SÁZAVOU LONDÝN + HASTINGS A OKOLÍ 21. – 25. října 2015
 Je to ostrovní stát přiléhající k západu kontinentální Evropy.  Geograficky zahrnuje ostrov Velké Británie a část ostrova Irsko. Vlajka: Znak:
MÝMA OČIMA ADÉLA ŠÍPKOVÁ STUDENTKA PRVNÍHO ROČNÍKU ANGLIE- 2002/ ŠKOLNÍ ZÁJEZD.
Téma: Nejoblíbenější školní aktivita Zpracovala: Kristýna Veverková Třída: 2.A Střední škola diplomacie a veřejné správy.
Zájezd do Vídně Zájezd komentují Barbora Štychová a Lenka Škáchová Ve dnech 18. – absolvovaly 8. a 9. třídy zájezd do Vídně.
Velká Británie Tereza Pavličková. Warwick castle  Hrad Warwick je památkově chráněný středověký hrad ve Warwicku  Hrad byl velmi krásný ale krajina.
Autor: David Primus. What I liked most: I was most impressed by a meteorite, which was exhibited at the planetarium in Greenwich. I was surprised that.
Čurda Petr, LA2.A.   Well, I am going to tell you about my experience from London and about some sights.  I‘ve never been to London before. So this.
CESTA KOLEM SVĚTA ANDREA MARŠALÍKOVÁ, 1.B. LONDÝN LONDÝN JE HLAVNÍM MĚSTEM VELKÉ BRITÁNIE NAJDEME ZDE NAPŘ. ZNÁMÉ LONDÝNSKÉ KOLO, TOWER BRIDGE, BUCKINGHAMSKÝ.
Anglie ADÉLA VITÁSKOVÁ BARBORA LEHNEROVÁ. CESTA DO ANGLIE  Sraz jsme měli na školním dvoře v 9 hodin rodiče se s námi rozloučili a vyjeli jsme. Jelo.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a praktická škola Arkadie o. p. s. AUTOR: Mgr. Dita Nerudová NÁZEV: VY_32_INOVACE_11_Anglický jazyk TÉMA: London ČÍSLO PROJEKTU:
Londýn. Základní fakta Londýn je hlavní město Spojeného království Londýn má kolem 7 milionů obyvatel Londýn se skládá ze 3 částí: a)Město Londýn b)Město.
9 LET PROŽITÝCH NA ZÁKLADNÍ ŠKOLE. 1. TŘÍDA Všechno začalo jednou ráno, když nás rodiče poprvé dovedli do školy. Tím dnem začala naše devítiletá docházka.
Anglie ZŠ Bor, ZŠ Nebušice Vytvořila: Veronika Třísková.
TERMÍN: – Zájezd do Anglie začal od obchodu COOP pár metrů od školy ve Francově Lhotě v 6:30 Naše trasa byla dlouhá přibližně 1700km Projížděli.
Anglie Natálie Kováčiková Anna Valíčková. Proč jsme vůbec jeli do Anglie? Do Anglie jsme cestovali díky projektu Čtení a cizí jazyky zajímavě Potkali.
UNIVERZITNÍ OXFORD S VÝUKOU
Praxe - Anglie 2015 Veronika Bartáková.
Jonáš Junek & Vlastimil Urban
Anglie Monika Trochtová.
Anglie LONDÝN.
Viki, Kači, Naty, Světlík, Káňa, Mara Terka, Domča, Bája, David
ŠKOLNÍ VÝLET DO PORTSMOUTH
Sportovně turistický kurz
LVK Sobota ráno Karolína Siřínková
Transkript prezentace:

* V sobotu jsme vyjeli v 18:00 z Břežan * směr Londýn * Jeli jsme asi 18 hodin. * Seznámili jsme se i z druhou školou Želetice

* Druhý den jsme jeli hodinu a půl trajektem do Anglie. * Na trajektu byly různé obchody se suvenýry např. Starbuck. * Když jsme dorazili do Brightonu, šli jsme se podívat k moři. Tady nás čekal krásný výhled na celé město.

Večer na nás čekali naše nové rodiny. Pro nás přijela paní, která byla hrozně hodná a příjemná. Chystala nám hrozně dobrý večeře, svačiny a snídaně! Lepší „mamču" jsme nemohli mít!

* Tři dny jsme chodili do školy. * Byli jsme rozděleni do tří skupin: * 9.třída * 7. a 8.třída * 6. a 5.třída

Měli jsme paní učitelku, která zpívala operu. Byla hrozně fajn.

Navštívili jsme : * Mořské akvárium See life center * Zřícenina hradu Hastings Castle * Muzeum Madam Tussaud * Zvedací most Tower Bridge * Londýnské oko * Pobřeží Royal Pavilion * Uličky The Lanes * Námořní muzeum * Katedrála sv. Petra * Věž Big Ben * Buckinghamský palác * Park sv. Jakuba

* Byl to krásný výlet, vůbec se nám nechtělo odjíždět! * Máme krásné zážitky! * Užili jsme si to! * Děkujeme paní ředitelce, že nám zájezd do Anglie zařídila. Paní učitelce Čermákové, Bratekové, že s námi jeli a řidičům autobusu, že nás bezpečně odvezli a přivezli.