Čerpání finančních prostředků z PRV PRV v období 2014-2020 operace 4.3.1. Pozemkové úpravy – 3,5 mld. Kč - kontinuální příjem žádostí 1 výzva příjem žádostí.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Rejstřík škol a školských zařízení Seminář pro ředitele škol zřizovaných LK.
Advertisements

Zásady vztahů orgánů Jihomoravského kraje k řízení neškolských příspěvkových organizací Pracovně právní oblast, oblast odměňování, organizační záležitosti.
HOSPODÁŘSKÁ KOMORA ČR - Pevný bod ve světě podnikání Okresní hospodářská komora Vyškov Představení – komory a aktivit v regionu 1. dubna 2016 seminář SOCIÁLNÍ.
Doc. JUDr. Radim Boháč, Ph.D. katedra finančního práva a finanční vědy PF UK 1. prosince 2015.
Pozemkové úpravy Ing. Eva Schmidtmajerová CSc. Ing. Josef Sedláček Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí.
24/09/2016 REFORMA ZEMĚDĚLSKÉ POLITIKY „ Vláda bude usilovat o vyvážený rozvoj venkova s cílem podpory zaměstnanosti a podnikání, zejména s využitím evropských.
Předpoklady poskytnutí dotace Společný technický sekretariát Drážďany.
1 Dotační řízení na realizaci aktivit v oblasti primární prevence rizikového chování RVPPK Praha Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy.
P OJIŠTĚNÍ NEMOVITOSTÍ V ZÁPLAVOVÝCH ÚZEMÍCH – MOŽNOST POVINNÉHO ZAVEDENÍ ? Ing. Daniel Pokorný RNDr. Pavel Punčochář, CSc. sekce vodního hospodářství.
Nástroje dotační politiky MŽP k ochraně půdy Ing. Jiří Klápště Odbor obecné ochrany přírody a krajiny MŽP.
Základní znaky NO Účelová funkce a důvody založení: není založena za účelem zisku důvody založení: - dobročinná nebo charitativní činnost - podpora skupiny.
Hodnocení kvality vzdělávání škol a školských zařízení zřizovaných Libereckým krajem Zvyšování kompetencí vedoucích pracovníků Liberec 20. srpna 2012 Hodnocení.
Integrovaná prevence v resortu MZe. IPPC – integrovaná prevence a omezování znečištění  IPPC = integrovaná povolení (IP) a integrovaný registr znečištění.
Procesy ve veřejné správě Ivo Vašíček Proces veřejné správy Získávání zdrojů dané, poplatky, pokuty Vnitřní a vnější bezpečnost Správa zdrojů Údržba.
Čerpání finančních prostředků z PRV PRV v období operace Pozemkové úpravy – 3,5 mld. Kč - kontinuální příjem žádostí 1 výzva příjem žádostí.
Seminář na MZ Bezpečnost zdravotních služeb - současná priorita MZ MUDr. Markéta Hellerová Ministerstvo zdravotnictví.
Název prezentace Podpora vědy a výzkumu v Moravskoslezském kraji 2010 Ing. Zuzana Bardoňová Datum:
Mgr. Bedřich Myšička vrchní ředitel sekce ekonomické Sekce ekonomická 10. dubna 2014.
Komise pro podmíněné propuštění (KPP) Společný projekt PMS CR, VS ČR a Českého helsinského výboru.
Regionální politika EU v období Mgr. Oldřich Hájek.
CZ  Územní plán  Evropské indikátory udržitelného rozvoje  Analýza brownfieldů  Studie udržitelné MHD ve Vsetíně  Přenos dobré praxe a zkušeností.
Účast ČR v H2020 a v programu EURATOM v období leden 2014 – červenec 2015 Základní výstupy 1. průběžné zprávy o účasti ČR v H2020 (Frank,Albrecht – plánované.
Jan Jež Problematika veřejné podpory v oblasti podpory 3.2 OP VK ORR, Krajský úřad kraje Vysočina.
Krizové štáby. Zákon č. 240/2000 Sb., § 14 (1) Hejtman zajišťuje připravenost kraje na řešení krizových situací; ostatní orgány kraje se na této připravenosti.
Financování služeb sociální prevence z ESF Brno, 20. března 2012.
Zelená stuha Možnosti financování projektů obcí MŽP.
MAS jako nástroj spolupráce obcí pro efektivní chod úřadů
T I S K O V Á K O N F E R E N C E K O N F E R E N C E
Dokument KAP MSK - obsah
Závěrečný účet kapitoly 335 Ministerstvo zdravotnictví ČR za rok 2016
Pojem přeměna obchodní společnosti
Místní rozpočtové jednotky
Úřad práce České republiky
Správa sociálního zabezpečení
Současný stav HÚL v evropském kontextu
Vyšší odborná škola a Střední škola, Varnsdorf, příspěvková organizace
Jednoduché účetnictví
Společenská odpovědnost ve školství
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Stavební uzávěra základní informace
Další perspektiva prohloubení česko-polské přeshraniční spolupráce z pohledu regionů Výroční konference v rámci Operačního programu přeshraniční spolupráce.
Střednědobý plán rozvoje sociálních služeb v Olomouckém kraji pro roky
Novela zákona ZPF č. 41/2015 Sb. – účinnost od 1. dubna 2015
hejtman Pardubického kraje
Zákon o lesích (lesní zákon) č. 289/1995 Sb.
Společenská odpovědnost organizací Město Třebíč 21. září 2017
Oblast: Dobré životní podmínky zvířat
RIZIKO.
Jak na strategické plánování v MŠ a ZŠ Přehled o dotací
SOUSTAVA CHRÁNĚNÝCH ÚZEMÍ EVROPSKÉHO VÝZNAMU
Pozemkové úpravy.
Správa sociálního zabezpečení
Změny právní úpravy ochrany přírody a krajiny
Tresty a ochranná opatření ( trestní sankce)
Kalamitní situace - opatření
RIZIKO.
Technická Evidence Zdravotnických Prostředků 1
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu
Zákon o sociálních službách č. 108/2006 Sb.
Institucionální program pro veřejné vysoké školy pro rok 2017
Vytváření podmínek pro podporu populací vranky obecné (Cottus gobio) v EVL Krkonoše Přednášející : Jiří KŘESINA.
Rozpočtové hospodaření obcí v roce 2018
ÚVODEM… PORADA ŘEDITELŮ ŠKOL A ŠKOLSKÝCH ZAŘÍZENÍ ZŘIZOVANÝCH LIBERECKÝM KRAJEM 12. prosince 2018 I Liberec.
III. etapa programu Podpora prevence před povodněmi Ministerstva zemědělství RNDr. Pavel Punčochář, CSc., vrchní ředitel sekce vodního hospodářství.
Kapitola 3 Hospodaření organizací
Financování dopravní infrastruktury v letech 2018 – 2021
Kontrola a hodnocení předložených žádostí o NFP
Život bez střeva , Praha.
Požadavky na digitální data pro GIS SPÚ
Informace k územním studiím krajiny z hlediska metodického
Transkript prezentace:

Čerpání finančních prostředků z PRV PRV v období operace Pozemkové úpravy – 3,5 mld. Kč - kontinuální příjem žádostí 1 výzva příjem žádostí do vyčerpání finanční alokace určené pro tuto operaci V Programu rozvoje venkova jsou preferovány projekty řešící:  ochranu zemědělské půdy před erozí nebo sídla či území před povodní  vodu v krajině  ekostabilizační opatření v krajině VÝZNAMNÉ AKTIVITY SPÚ SEKCE ŘÍZENÍ KPÚ A ODBORNÝCH ČINNOSTÍ Celkem čerpáno z PRV v období RokInvestičníNeinvestičníCelkem Celkem

Počty prováděných KoPÚ VÝZNAMNÉ AKTIVITY SPÚ SEKCE ŘÍZENÍ KPÚ A ODBORNÝCH ČINNOSTÍ

Generel vodního hospodářství krajiny ČR Bilanční hodnocení zdrojů a potřeb vody s ohledem na závlahové systémy Identifikace dostupných vodních zdrojů a vláhových potřeb v rámci vymezených „závlahových okrsků“ (cca 150 tis. ha) a to jak pro běžný rok, tak pro 5 a 10 letou jistotu (zabezpečenost) v podmínkách současného ( ) i výhledového ( ) stavu klimatu. Spolupráce s MZe – dr. Punčochář Realizace projektu do konce roku 2016 VÝZNAMNÉ AKTIVITY SPÚ SEKCE ŘÍZENÍ KPÚ A ODBORNÝCH ČINNOSTÍ GVHK I – Identifikace nejzranitelnějších oblastí GVHK II – Návrh opatření pro zlepšení současného stavu včetně ekonomického hodnocení na příkladu 5 pilotních farem

Monitoring zemědělského sucha – Intersucho Monitoring eroze zemědělské půdy VÝZNAMNÉ AKTIVITY SPÚ SEKCE ŘÍZENÍ KPÚ A ODBORNÝCH ČINNOSTÍ Vstup SPÚ do systému Intersucho s předpokladem od Počet erozních událostí – 730 Počet opakovaných erozních událostí – 217 Příprava systému pro přeřazování do vyšších stupňů ochrany (MEO/SEO)

Delimitace půdní služby VÚMOP – vznik odboru půdní služby SPÚ Koncepce pozemkových úprav 2016 – 2020 VÝZNAMNÉ AKTIVITY SPÚ SEKCE ŘÍZENÍ KPÚ A ODBORNÝCH ČINNOSTÍ Výhledové priority v oboru PÚ

Vymahatelnost prvků PSZ v návaznosti na dotační politiku Podpora monitoringu eroze Protierozní vyhláška Zapojení soutěže „Společné zařízení roku“ (pořádá SPÚ) do soutěže „Cena české krajiny“(značku vlastní MŽP) AKTIVITY SEKCE ŘÍZENÍ KPÚ A ODBORNÝCH ČINNOSTÍ VHODNÉ PRO DALŠÍ PODPORU

VYMEZENÍ PRIORITNÍCH AGEND KPÚ A STANOVENÍ ÚKOLŮ PRO ROK 2016 Dokončení procesu restituce zemědělského majetku dle zákona č. 229/1991 Sb. - revize restitučních spisů a vydání rozhodnutí ve věci Poskytování restitučních náhrad vzniklých podle zákona č. 229/1991 Sb. - naturální plnění v pozemcích Dokončení procesu majetkového vyrovnání s církvemi a náboženskými společnostmi dle zákona č. 428/2012 Sb. - revize restitučních spisů a vydání rozhodnutí ve věci 1.Správa majetku Provádění revize majetku ve správě SPÚ - rezerva státní půdy 2. Pozemkové úpravy Zahájení, rozpracování a dokončení komplexních pozemkových úprav Realizace společných zařízení 3. Privatizace a převody majetku Vyřizování nárokových žádostí Zpracování privatizačních projektů Převod pozemků nacházejících se v I. a II. zóně NP, NPP, NPR, PP a PR na resortní organizace MŽP 4. Restituce