Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

By Laelia Alaori, healing music

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "By Laelia Alaori, healing music"— Transkript prezentace:

1 By Laelia Alaori, healing music
Harmonizace čaker By Laelia Alaori, healing music

2 Technika funguje na bázi barevné terapie, pozitivní afirmace vytvářejí nové pozitivní nervové dráhy.
S každým nádechem vizualizujte barvu čakry, nahlas si čtěte afirmace.

3

4 1. K o ř e n o v á č a k r a nachází se na spodním konci páteře,  je mezi konečníkem a pohlavními orgány u ženy se otáčí doleva, u muže doprava, točí se ze všech hlavních čaker nejpomaleji pramen vitální síly pro vyšší čakry.  Spojení se  Zemí a jejími tvory, vitalita, spokojenost, stabilita a vnitřní síla

5 K o ř e n o v á č a k r a Jsem v bezpečí za všech okolností.
Jsem božsky chráněna a vedena. Miluji své nohy, ony mi ukázaly cestu. Miluji své nohy, dávají mi podporu. Jsem otevřena k rozšíření svého vědomého života. Ochotně uvolňuji staré vzorce strachu,nahrazuji je láskou. Jsem zodpovědná za kvalitu svého života. Život je dobrý.

6 K o ř e n o v á č a k r a Věřím, že život mě podporuje v plnění mého účelu. Mám právo být přesně taková, jaká jsem. Mám právo vyjádřit se a projevit své sny. Můžu mít radost. Věřím, že proces života se rozvíjí pro mé nejvyšší dobro a pro nejvyšší radost. Je bezpečné žít můj život.

7 2. Křížová čakra mezi pupíkem a spodním koncem páteře, nad pohlavními orgány otevírá se směrem dopředu u ženy se otáčí doprava a u muže doleva centrum emocí, sexuální energie a tvořivých sil přirozené splývání s proudem života a svými pocity

8 K ř í ž o v á č a k r a Bezpodmínečně se miluji a chválím se za všech okolností. Věřím ve svou vlastní dokonalost. Uvolňuji negativní energie blokující mé potěšení. Je bezpečné mít život snadný a příjemný. Dávám svolení a plně užívám svou sexualitu. Věřím v proces života.

9 K ř í ž o v á č a k r a Otvírám se kráse, radosti a harmonii života.
Mám se ráda přesně taková, jaká jsem teď. Svou sexualitu mám pod kontrolou. Věřím v Nekonečnou inteligenci,vše, co potřebuje růst, roste. Jsem dost dobrá taková, jaká jsem. Souhlasím s hojností a prosperitou života.

10 3. S o l a r p l e x u s č a k r a přibližně dva prsty nad pupkem
u ženy otáčí doleva a u muže doprava Tudy přijímáme sluneční energii  pocit míru, vnitřní harmonie, jste spokojeni s postavením v životě.  vnímáme přímé vibrace ostatních lidí

11 3. S o l a r p l e x u s č a k r a Mám se hluboce ráda a schvaluji to, kým jsem. Věřím v lásku. Nejsou žádná selhání. Vše je pro mé nejvyšší dobro a mou nejvyšší radost. Poslouchám a věřím svým nejhlubším postřehům. Miluji život.

12 3. S o l a r p l e x u s č a k r a Jsem hodna své sebelásky.
Věřím svým schopnostem. Vždy se mám ráda a respektuji se. Jsem hodna toho nejlepšího možného života. Přestávám soudit a nechávám svůj život bez předsudků.

13 4. S r d e č n í č a k r a uprostřed prsou ve výši srdce
otevírá se směrem dopředu u ženy se otáčí doprava a u muže doleva Vyzařujete teplo, lásku a energii, to otvírá srdce ostatních, navozuje důvěru a dává radost, soucit a ochota

14 S r d e č n í č a k r a Hluboce a opravdově se miluji.
Miluji, kdo jsem. Jsem ochotna milovat vše a všechny. Aktivně vytvářím lásku. Odpouštím těm, kdo potřebují odpuštění včetně sebe. Beru na vědomí svou vlastní krásu. Jsem čistá, dobrá a nevinná.

15 S r d e č n í č a k r a Láska je smyslem mého života. Láska je všude.
Otevírám se léčivým silám lásky. Léčivá síla lásky uzdravuje moje tělo, mysl a duši. Sleduji cestu svého srdce. Celé lidstvo je má rodina.

16 5. K r č n í č a k r a mezi krční jamkou a ohryzkem, spojena s krční páteří u ženy se otáčí doleva a u muže doprava most myšlením a cítěním, mezi impulsy a reakcemi na ně, propojuje obsahy všech čaker s naším světem  jasná modrá barva, dává klid a otevírá duchovní inspiraci

17 K r č n í č a k r a Jsem schopná využít svou vůli ke kontrole návykových látek ve svém životě. Odkládám své negativní návyky a oddávám se tvořivosti. Staré vzory závislostí nahrazuji láskou, radostí a tvůrčí činností. Láska otevírá dveře vědomí celistvosti. Vše co dělám je vyjádření lásky.

18 K r č n í č a k r a Nyní je bezpečné vyjádřit své pocity.
Miluji se a věřím si. Uvolňuji strach a pochybnosti blokující mou tvořivost. Věřím léčivé síle lásky,otevírám své hrdlo pro větší sebevyjádření. Vyjadřuji se nejlépe jak umím.

19 6. Čelní čakra, třetí oko uprostřed čela, jeden prst nad kořenem nosu
všechny smysly a nadsmyslové vnímání u ženy se otáčí doprava a u muže doleva  myšlenky a představy spontálně uskutečnují.  bystrý rozum a duševní schopnosti otevření a vyjasnění prohlubuje temně modrá barva 

20 T ř e t í o k o Šířím pozitivní myšlenky o sobě a svém okolí.
Otevírám svou intuici nejhlubšímu vědění. Jsem neomezená bytost, mohu vytvořit vše co chci. Soustředím se na to, co mám ráda. Propouštím všechny překážky blokující můj růst a vývoj. Jsem otevřena novým myšlenkám posilující mé štěstí a radost ze života.

21 T ř e t í o k o Bydlím v pravdě své milosti, krásy a inteligence.
Jsem zodpovědná za kvalitu lásky a štěstí ve svém životě. Přehodnocuji všechny své negativní myšlenky o sobě a druhých, měním je na pozitivní myšlenky. Vytvářím jasnou a neomezenou vizi o svém životě.

22 7. K o r u n n í č a k r a je nejvýše, nahoře uprostřed nad temenem hlavy a otvírá se nahoru     u ženy se otáčí doleva a u muže doprava nedochází k blokádám, může být pouze méně či více vyvinuta. vědomí bude dokonale ztišené a široké a v tomto klidu zažijete svou vlastní podstatu jako všudypřítomné bytí

23 K o r u n n í č a k r a Jsem otevřená a vnímavá ke všemu živému.
Láska je věčná. Láska je dar. Ochotně jdu nad rámec svých omezení a zažívám radost. Jsem vždy ochotna učinit další krok. Jsem božsky vedená a chráněná. Více lásky dávat, více přijímat.

24 K o r u n n í č a k r a Jsem otevřená hojnosti a dobrotě Vesmíru.
Beru na vědomí, že zdroj lásky je ve mně. Přijímám se úplně. Jsem v bezpečí, život mě podporuje. Jsem spojená poutem lásky se všemi žijícími bytostmi. Jsem jednotkou Nekonečné lásky a soucitu .


Stáhnout ppt "By Laelia Alaori, healing music"

Podobné prezentace


Reklamy Google