Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Divize a představují.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Divize a představují."— Transkript prezentace:

1 divize a představují

2

3 Váš volný čas, sportovní či reprezentativní akci skvěle doplní náš program
pro všechny věkové skupiny. Trampolíny Eurotramp – profesionální nářadí používané pro světové poháry a olympijské hry. Nyní máte možnost je osobně vyzkoušet pod odborným dohledem reprezentačního trenéra juniorů a reprezentanta v Akrobatickém lyžování Lukáše Vokatého a jeho týmu. Létat do výšky 9m a bezpečně přistát? S ADBT není problém a to s úsměvem na rtech. Je nemožné v této výšce ovládat tělo ve vícenásobných saltech? Není jednodušší než si to sami vyzkoušet v certifikovaných sedácích Singingrock. Nebo je snad libo skočit 40 salt za minutu? Proč ne … dokažte co vydržíte. Jako jediní v České republice Vám předvedeme show doprovázenou pyro-efekty a navíc Vám umožníme vyzkoušet profesionální sportovní náčiní pod odborným dohledem zkušených instruktorů! Je to stejně jednoduché jako jezdit na kole, chodit do bazénu či běhat do přírody …

4 Trampolína: Eurotramp profi (3x5x1,1 m)
Systém ADBT: Přenosný aluminiový Rozměry konstrukce: Výška: m Šířka: 6 m Délka: 8 m Rozměry pro umístění: Šířka: m Délka: m Nutno umístit v úplné rovině. Celý systém je postaven a připraven k akci do 2 hodin. Vybaveno bungee lany, kladkami, certifikovanými sedáky Singingrock, speciálně vyrobené pro systém ADBT. Systém je kompletně připravený k použití pro tréninkové účely reprezentace České republiky v Akrobatickém lyžování i pro komerční využití veřejností.

5 Denní kapacita využití ADBT pro firemní akci či veřejnost
Optimální využití: 6 osob za hodinu po 10 minutách za hodinu. Při 8 hodinách využití denně – 48 osob. 10 minut je optimální čas pro osoby s minimální zkušeností se systémem ADBT pro získání jistoty a využití a jeho potenciálu. Za tuto dobu pod odborným dohledem trenéra – instruktora je možné zkoušet i dvojnásobná a trojnásobná salta.

6 Bonus: Trampolína Jumpstar – kruhová trampolína pro začátečníky všech věkových skupin, vybaven ochrannou sítí. Na celodenní akci dovezeme i nafukovací horolezeckou stěnu Vitar, a k tomu sladkosti pro děti a Energity pro dospělé.

7 Email : l.vokaty@dfinance.cz
Mob : D Finance s.r.o Daniel Konečný Podzámčí Napajedla


Stáhnout ppt "Divize a představují."

Podobné prezentace


Reklamy Google