Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Fotbal. Jmenuji se Petr Šmíd a pocházím z malebné vesnice Klobou č ky, ale te ď pobývám n ě jakou dobu v D ě tském Domove v Uherském Ostrohu. Navšt ě.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Fotbal. Jmenuji se Petr Šmíd a pocházím z malebné vesnice Klobou č ky, ale te ď pobývám n ě jakou dobu v D ě tském Domove v Uherském Ostrohu. Navšt ě."— Transkript prezentace:

1 Fotbal

2 Jmenuji se Petr Šmíd a pocházím z malebné vesnice Klobou č ky, ale te ď pobývám n ě jakou dobu v D ě tském Domove v Uherském Ostrohu. Navšt ě vuji 8.t ř ídu základní školy, a ze všeho nejvíc m ě baví t ě locvik, kde pravideln ě cvi č íme a hrajeme r ů zné hry jako je fotbal, basketball a mnohé další. M ů j koní č ek je fotbal, který navšt ě vuji t ř i léta a o tom jak jsem za č ínal Vám n ě co povím.

3 Za č alo to, když jsem poprvé p ř ijel do D ě tského Domova a všiml jsme si, že skoro každý kluk tu hraje fotbal a tak jsem si ř ekl co bych to byl za kluka, který by ho také neum ě l a tak jsem se p ř ihlásil do fotbalového klubu v Uherském Ostrohu, kde m ě p ř ijali s radostí. Za č ínal jsem od mladších žák ů, kde jsem postupn ě zlepšoval a u č il se zacházet s balónem až jsem se dostal do starších žáku, kde už hraji zápasy a umím zacházet s balónem.

4 Kopa č ky Chráni č e Vhodné oble č ení na tréninky

5 M ů j první zápas byl vlastn ě turnaj, na který m ě pan trenér povolal, že pot ř ebuje nutn ě posily a že byl velmi rád, kdybych mu p ř išel pomoci. Já jsem však neodmítl a slíbil jsem mu, že p ř ijdu. Turnaje se zú č astnili č ty ř i sousední týmy. Pan trenér si nás všechny povolal a sd ě lil nám naše postavení. Já jsem byl sice na st ř ída č ce, ale v ů bec m ě to nevadilo, takže se dá ř íct že jsem byl,,Kapitán st ř ída č ky“. První dva zápasy jsem nenastoupil a také jsme prohráli. Do posledního turnajového zápasu m ě pan trenér postavil. Na za č átku jsme vedli 1:0, ale pak se to vše oto č ilo a v posledních p ě ti minutách byl stav 3:3. Pak ale nastal č as, kdy jsme byli všichni za p ů lkou v pokutovém poli. Najednou mi m ů j spoluhrá č p ř ihrál a mí č jsem m ě l já, ale z druhé strany se ozývalo,,P ř ihraj, jsem tu volný“, tak jsem se nerozmýšlel, vyst ř elil jsem a vsítil jsem branku a gól byl na sv ě t ě, což znamenalo velikou radost. Nakonec m ů j gól rozhodl o vítezství a skon č ili jsme na bronzovém t ř etím míst ě.


Stáhnout ppt "Fotbal. Jmenuji se Petr Šmíd a pocházím z malebné vesnice Klobou č ky, ale te ď pobývám n ě jakou dobu v D ě tském Domove v Uherském Ostrohu. Navšt ě."

Podobné prezentace


Reklamy Google