 Letní koupaliště Ressl je nejstarší ze všech čtyř mosteckých veřejných koupališť. Vzniklo už v 60. letech 20. století.  V roce 2006 prošel areál.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Poznáním k udržitelnému rozvoji regionu Místo, kde žijeme
Advertisements

Vodní elektrárny Jakub Karpíšek 7. B 13 let ZŠ a MŠ Tasovice 374
J.O. My jsme ji zažili! Využijte nabídku taneční školy Orientální tance Jana!
Kristýna Rekreační a sportovní areál Hrádek nad Nisou
Hotel Fontána Týdenní nabídka pro členy SDH a jejich rodinné příslušníky v hotelu Fontána Lipno.
CK Topinka Cestovní kancelář, zabývající se dětskou rekreací již od roku 1991 Vám představuje.
REKREAČNÍ ZAŘÍZENÍ Podhradí nad Dyjí
Multimediální svět Projekt SIPVZ 2006
WELLNESS kurzy pořádané KTVS PF Jihočeské univerzity v Chorvatsku KTS/KWEL.
Představení města v urbánním rozměru Mgr. Jan Mareš, primátor
ÚSTECKÝ KRAJ.
Desatero problémů Chrudimi očima mladé generace 2014.
REKONSTRUKCE LETNÍHO KOUPALIŠTĚ V JILEMNICI
REKREAČNÍ ZAŘÍZENÍ Podhradí nad Dyjí
První Vltavská Realitní s.r.o. PROJEKTY V BULHARSKU.
Kuba Elderien, s.r.o. Obchodní Akademie Denisovo Nábřeží Náchod web:
ÚVOD:. ÚVOD: Kamencové jezero leží v blízkosti centra Chomutova a patří plošně k největším jezerům v České republice. Jako přírodní útvar je naprosto.
Pension Aspen Penzion Aspen se nachází na malebném místě v centru turistického střediska Harrachov v Krkonoších. Lokalita poskytuje krásný výhled na Čertovu.
Prezentace Prezentace Sportareálu Pod Lipou ROUDNICE n/L. ROUDNICE n/L. Autor prezentace: Jan Franěk Použitá fota : Jan Franěk profes.fotog.-David.
1 Netopilová Simona 4.I. 2 INFORMACE Naše cestovní kancelář Vám nabízí bohaté využití pro začínající i zkušené na více než 20 km upravovaných sjezdových.
Hotel Kapitán areál s vlastní pláží a sportovišti Vše pro Váš volný čas.
Bavorsko.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je PhDr. Bohumila Fillová. ANOTACE Soubor slouží k seznámení žáků s Jihomoravským krajem,
Rodinná pohoda na Lipně. Váš partner pro volný čas.
Volnočasové projekty a EU financování
AUTOCAMP VÝR U obce Výrovice (cca 10 km severně od Znojma)
Sportovní vyžití v Karviné
LIPNO pocity geografů z letní turistické destinace
Naše město Zruč nad Sázavou.
Vodní nádrže.
Městské informační centrum Liberec. LIBEREC EVROPSKÉ MĚSTO SPORTU 2012 V roce 2011 bylo městu Liberec uděleno prestižní ocenění EVROPSKÉ MĚSTO SPORTU.
Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Není –li uvedeno jinak, je tento materiál zpracován.
Česká republika: Rybníky Hospodářský zeměpis
Klepnutím lze upravit styl předlohy podnadpisů. HOTEL PARK OSTRUŽNÁ Nově postavený horský hotel v krásném prostředí lyžařského, turistického a cykloturistického.
Nabídka pro „Školy v p ř írod ě “ Sportovní areál s možnostmi sportovního vyžití pro děti.
REKULTIVACE Severočeský hnědouhelný revír se rozkládá na přibližně 70 km délky a km šířky mezi městy Ústí nad Labem a Kadaň Severočeský hnědouhelný.
Vítáme Vás v rekreačním areálu Pecka
Připravily: Romana Velflová Jana Zábrodská Týmová práce na předmět 3MA382 Příprava Aquaparku na letní provoz.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je PhDr. Bohumila Fillová. ANOTACE Soubor slouží k seznámení žáků s částí Českomoravské vrchoviny,
Most Martinka Brožová 5.B.
OPAVA. radnice HLÁSKA Na Horním náměstí je postavena budova, Hodinářská věž, jsou zde umístěny dva zvony. Jeden ze 17. století a druhý z 19. století.
Jezero Titicaca Šárka Baranovská
VYSOČINA.
RISKUJ!.
Olešnice je trojúhelníkové městečko ležící na Hornosvratecké vrchovině, která je součástí Českomoravské vrchoviny. Je přirozeným centrem severozápadního.
Vodní elektrárny Dlouhé Stráně.
Sportovní areály m ě sta Kladna O sportovní a volnočasové využití se stará společnost Sportovní areály města Kladna. V Kladně samotném je několik sportovních.
Rybníky a rybníkářství
Centrum sportu a zdraví. Cíl projektu  rozšíření a zkvalitnění služeb v oblasti sportu a relaxace pro: - občany města - dojíždějící občany ze spádových.
Název školy: Speciální základní škola, Louny, Poděbradova 640, příspěvková organizace autor: Mgr. Věra Elbelová Název materiálu: VY_32_INOVACE_20_CHKO+NP.
Lednické rybníky Rozloha 552,5 ha Skládá se z pěti rybníků Nesyt, Hlohovecký, Prostřední, Mlýnský a Zámecký Největší rybník na Moravě Nachází se u Sedlece.
XI. Turistické fórum Polabí 22. dubna 2011 Zámek Poděbrady.
Bc. Michal Kafura projektový manažer města rozvoj města a jeho další potenciál.
Uhlířský vrch u Bruntálu Vítáme Vás, Vítáme Vás, seznámit se s lokalitou Uhlířského vrchu Vám pomůže naučná stezka se svými pěti zastaveními. Počátek.
Praha – hl- město ČR Praha je největší a nejvíce obydlené město České republiky Patří mezi nekrásnější města světa Je sídlem prezidenta, vlády a parlamentu.
Krkonoše. Sněžka Podle nových měření 1603 m n.m - je nejvyšší hora v Krkonoších a v České republice. Nachází se ve východní části Krkonoš na Hraničním.
Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/ III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VY_32_INOVACE_09_Jihomoravský.
.  Kreml je hradní komplex středověkého původu v centru Moskvy  Kreml patří mezi nejstarší části dnešní Moskvy  v ruštině znamená výraz „kreml“městskou.
Vizualizace pro připomínky členů Spolku pro Tisou Červen 2017
Ostružno - Prachovské skály
Rekreační zařízení Merkur – Tvarožná Lhota
Základní škola a Mateřská škola, Baška, p. o. Baška 137, Baška
MRTVÉ MOŘE Dostupné z Metodického portálu ISSN:  , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým.
Místo, kde bydlím Jakub Laurich
Soustava tří přehradních vodních nádrží pod Pálavou
Autor: Mgr. Iveta Váňová
ve „Vodním ráji“ v Jihlavě
„Sportovní areál U Cementárny“ - II. etapa
Zimní sportovní areály
Obnova koupaliště města Letohrad – IV. ETAPA
Transkript prezentace:

 Letní koupaliště Ressl je nejstarší ze všech čtyř mosteckých veřejných koupališť. Vzniklo už v 60. letech 20. století.  V roce 2006 prošel areál celkovou modernizací. K dispozici je plavecký bazén a bazén atrakcí (divoká řeka, masážní lavice atd.). Nechybí zde ani dětský bazén s vodním hřibem.  V prostoru koupaliště je restaurace s letní terasou a rovněž různá sportoviště na minigolf, pétanque, tenisové kurty a hřiště na plážový volejbal.

 Benedikt je uměle vytvořené jezero, které se začalo napouštět  Kompletní rekonstrukce a přestavba jezera proběhla v roce  Jezero Benedikt je rozděleno na dvě části. Větší plocha slouží ke koupání, menší pro rybaření.  V okolí je vybudováno sportovní hřiště, in-  line dráha na brusle, restaurace aj. Areál je hojně využíván pro širokou škálu sportů.

 Předchůdce dnešního Aquadromu zahájil činnost v roce  Modernizací prošel v roce  Vodní park ležící v blízkosti centra města.  Návštěvníkům nabízí krytý plavecký bazén s mnoha atrakcemi včetně tobogánů, divoké řeky, vířivky, sauny, parní komory, masáží, solária a fitness centra. Na venkovní letní bazény navazuje minigolfové hřiště.

 Matylda je další vodní nádrží určené k rekreaci, která vznikla zatopením povrchového dolu v 90.letech 20.století.  Jezero leží pod dvěma mosteckými vrchy, Hněvínem a Širokým vrchem. Její rozloha dosahuje téměř 40 ha vodní plochy a hluboké je v průměru 3 až 4 m.  Slouží především k rekreaci, provozování vodních sportů jako je windsurfing nebo vodní lyžování a také k rybaření. Nachází se zde i půjčovna vodních skútrů. Na východních březích je písčitá pláž i travnaté plochy. Zalesněné západní břehy jsou cílem rybářů ze širokého okolí. Roku 2009 zde byla dokončena čtyřkilometrová in-line bruslařská dráha.

 Vzniká na místě, kde stálo původní město Most, které ustoupilo těžbě uhlí v 60. a 70. letech 20. století.  Mostecké jezero bude druhým největším jezerem v České republice (s plochou 311 hektarů a maximální hloubkou 75 metrů).  V okolí vzniká rekreační oblast, cyklistické stezky. Na pobřeží vznikne přístav plachetních sportů, pláže a pobřežní korzo.  V blízkosti je k podívání např. přesunutý kostel Nanebevzetí Panny Marie.

Rybníček u Děkanského kostela Ressl Řeka Bílina

Napsala: Tereza Jeníčková