Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Klepnutím lze upravit styl předlohy podnadpisů. HOTEL PARK OSTRUŽNÁ Nově postavený horský hotel v krásném prostředí lyžařského, turistického a cykloturistického.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Klepnutím lze upravit styl předlohy podnadpisů. HOTEL PARK OSTRUŽNÁ Nově postavený horský hotel v krásném prostředí lyžařského, turistického a cykloturistického."— Transkript prezentace:

1 Klepnutím lze upravit styl předlohy podnadpisů. HOTEL PARK OSTRUŽNÁ Nově postavený horský hotel v krásném prostředí lyžařského, turistického a cykloturistického centra Ramzová, Ostružná, Petříkov, Branná a okolí Jesenicka www.hotelparkcz.cz Telefon: +420 777 870 857

2 Klepnutím lze upravit styl předlohy podnadpisů. Hotel se nachází v půvabné vesničce Ostružná, kde pro své vyžití naleznete mnoho sportovních aktivit – lyže, snowboard, lanovky, sjezdovky, v létě turistika houbaření, horská cyklistika. Pro firmy nabízíme pořádání seminářů, školení, firemní akce, pro rodiny oslavy, svatby, narozeniny a ostatní. V hotelu najdete 12 třílůžkových pokojů u, 6 apartmánů pětilůžkových, TV – satelit, vlastní sociální zařízení, celoroční restauraci 60 - 80 míst, salónek pro 25 – 40 osob s TV – plazma s úhlopříčkou 106 cm vhodná i pro prezentace, promítací plátno, dataprojektor.

3 Klepnutím lze upravit styl předlohy podnadpisů. Hotel dále nabízí finskou saunu, krytý bazén, fitcentrum, stolní tenis, masáže, hudební taneční večery, promítání dětských filmů a filmů pro dospělé. Tenisový kurt vzdálen 150 m, bowling 6 km, squash – město Jeseník, snowtubing Ramzová, v létě motokáry, letní bobová dráha Petříkov a další. Pro firmy, které pořádají semináře, školení a další akce při ubytování 20 osob pronájem salónku zdarma. Další výhody a slevy je možno dohodnout s vedením hotelu. Hotel je vhodný pro organizaci rekreačních pobytů pro zaměstnance, víkendových pobytů pro ženy a děti, seznamovací pobyty, jazykové kursy apod.

4 Klepnutím lze upravit styl předlohy podnadpisů. Dostupnost hotelu: Hotel se nachází u hlavní silnice, příjezd autem přímo před hotel, parkování zdarma. Autobusová zastávka je vzdálená 100 m a vlaková zastávka 200 m. Lyžařská střediska Ramzová 900 m Ostružná 500 m Petříkov 2 km Branná 6 km Praděd 32 km Lázeňská místa: Priessnitzovy lázně Jeseník, Lázně Lipová, Lázně Velké Losiny – termální koupaliště Adrenalinový park Česká Ves – 20 km Ostatní informace jsou průběžně aktualizovány na našich internetových stránkách

5 Klepnutím lze upravit styl předlohy podnadpisů.

6

7

8 Sauna Bazén

9 Klepnutím lze upravit styl předlohy podnadpisů. Fitcentrum

10 Klepnutím lze upravit styl předlohy podnadpisů. Restaurant po celý den nabízí stravování jak pro hotelové hosty, tak i pro veřejnost.

11 Klepnutím lze upravit styl předlohy podnadpisů. Jiří Parma – Skoky na lyžích Mistr světa Oberstdorf 1987 3x vítěz světového poháru 3. místo zimní olympijské hry v družstvech Albertville Francie v roce 1992 Jiří Parma spolupracuje s naším hotelem v pořádání besed a schůzek s předvedením sportovního vybavení, ukázek medailí a pohárů a seznámení s tímto sportem.


Stáhnout ppt "Klepnutím lze upravit styl předlohy podnadpisů. HOTEL PARK OSTRUŽNÁ Nově postavený horský hotel v krásném prostředí lyžařského, turistického a cykloturistického."

Podobné prezentace


Reklamy Google