DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ KATEDRA FRANCOUZSKÉHO JAZYKA A LITERATURY DNE 15. LEDNA 2011.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Přijímací řízení ve školním roce 2013/2014
Advertisements

Přijímací řízení.
Možnost studia na Fakultě stavební a uplatnitelnost stavebních oborů
Novela ZÁKONA č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), ve znění pozdějších předpisů PhDr.
Ústav pedagogických věd Masarykova univerzita. Personální obsazení Vedoucí pracoviště doc. PhDr. Milan Pol, CSc.
Přírodovědecká fakulta UJEP
Fakulta ekonomická ZČU v Plzni Informace pro uchazeče:
Průběh přijímacího řízení. Vyplňování a podávání přihlášek Přihlášky ke vzdělávání ve střední škole podává zákonný zástupce (rodič) žáka řediteli příslušné.
Informace o studiu na KITTV 2011/2012
UKONČENÍ POVINNÉ ŠKOLNÍ DOCHÁZKY
Přijímací řízení pro školní rok 2011/2012 Krajský úřad Pardubického kraje odbor školství, kultury a tělovýchovy oddělení organizační a vzdělávání.
Přijímací řízení pro školní rok 2011/2012 Krajský úřad Pardubického kraje odbor školství, kultury a tělovýchovy oddělení organizační a vzdělávání.
Přijímací řízení na střední školy školní rok 2014/2015
Přijímací řízení v roce uchazeč může pro 1.kolo přijímacích zkoušek podat 2 přihlášky, počet přihlášek na 1 SŠ není omezen (uchazeč si musí dávat.
k přijímacímu řízení pro školní rok
Vedoucí KHI: Katedra historie FP TUL Sokolská 8, budova S, 2. P. Vedoucí KHI:
Farmaceutická fakulta VETERINÁRNÍ A FARMACEUTICKÁ UNIVERZITA BRNO FARMACEUTICKÁ FAKULTA.
Přijímací řízení ke vzdělávání na středních školách pro školní rok 2015/2016 (9. ročník)
PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ 2014 / Důležité termíny – ředitelé SŠ zveřejní na webu kritéria pro uchazeče do 1.ročníků – ředitelé SŠ zveřejní.
PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ 2010 / Důležité termíny 2.1. – přijímací zkoušky do oboru vzdělání s talentovou zkouškou – talentová zkouška.
PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ ve šk. roce 2014/2015
 Vyplnit formuláře - dostupné na  Lze použít i starší formuláře, není povinnost školy  Doplnit termín přijímací zkoušky 
Přijímací řízení pro školní rok 2011/2012 Přijímací řízení pro školní rok 2011/2012 Výchovní poradci základních a středních škol.
Den otevřených dveří PřF MU
PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ 2012 / Důležité termíny 2.1. – přijímací zkoušky do oboru vzdělání s talentovou zkouškou – talentová zkouška.
DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ 24. ledna Co u nás můžete studovat? Studijní obory na KBO 1.Bakalářské (bc.) 1.1. Učitelské1.2. Neučitelské 2. Magisterské.
Den otevřených dveří 2014 Filozofická fakulta MU založena l.p
Přijímací řízení na SŠ -žáci si podávají 2 přihlášky -pro tento školní rok je předepsán nový tiskopis přihlášky, uchazeč zde uvádí obě vybrané střední.
Studijní obory – bakalářské prezenční
Masarykova Univerzita Pedagogická Fakulta.  Výuka probíhá od do (5 týdnů výuky)  Předměty se zakončují od 28.
PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ 2015 / D ŮLEŽITÉ TERMÍNY odevzdání přihlášek do oborů s talentovou zkouškou 2.1. – přijímací zkoušky do oboru.
Obchodní akademie a Vyšší odborná škola Valašské Meziříčí Akademický rok 2016/2017.
Přijímací řízení Gymnázium Český Krumlov Školní rok 2016/2017.
facebook ksr.ef.jcu.cz.
Datum: Zpracoval: Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Přijímací řízení 2016 základní informace.
INFORMACE K PŘIJÍMACÍMU ŘÍZENÍ NA STŘEDNÍ ŠKOLY A STŘEDNÍ ODBORNÁ UČILIŠTĚ PRO ŠKOLNÍ ROK
PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ 2015 / Důležité termíny – ředitelé SŠ zveřejní na webu kritéria pro uchazeče do 1.ročníků – ředitelé SŠ zveřejní.
2.prosince :00 Schůzka pro rodiče žáků vycházejících ze ZŠ.
Přijímací řízení
Přijímací řízení na střední školy 2016/2017
Přijímací řízení na SŠ ve školním roce 2016/2017
PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2017/2018
Přijímací řízení ve školním roce 2016/2017
Vlastní myšlenkou Vlastní cestou.
Přijímací řízení na střední školy 2016/2017
Přijímací řízení v roce uchazeč může pro 1
Přijímací řízení 2016/2017.
Přijímací řízení pro školní rok 2013/2014
Přijímací řízení pro školní rok 2013/2014
Přijímací řízení ve školním roce 2016/2017
Informace v oblasti dalšího vzdělávání
Přijímací řízení pro školní rok 2011/2012
Přijímací řízení na střední školy 2017/2018
Vítáme Vás na GyBu DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ
Informační schůzka pro zájemce o doktorské studium
Přijímací řízení
PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ 2018 / 2019.
Přírodovědecká fakulta UJEP
Katedra české literatury a literární vědy Katedra českého jazyka
Přijímací řízení ve školním roce
VOLBA POVOLÁNÍ 2018 Přihlášky – jak vyplnit
PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2019/2020
VOLITELNÉ VYUČOVACÍ PŘEDMĚTY ve 4. ročníku šk. roku 2019/20
ORGANIZACE PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ 2016/2017 část I. - Přihláška na SŠ
Přijímací řízení ve školním roce
Přijímací řízení 2018.
Školní aktivity v oblasti kariérového poradenství
STRUČNÝ PRŮVODCE PŘIJÍMACÍM ŘÍZENÍM NA SŠ PRO ŠKOLNÍ ROK 2018/2019

Fakulta zdravotnických studií
Transkript prezentace:

DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ KATEDRA FRANCOUZSKÉHO JAZYKA A LITERATURY DNE 15. LEDNA 2011

KDE NAJÍT POTŘEBNÉ INFORMACE Na internetové adrese Masarykovy univerzity: Na internetové adrese Pedagogické fakulty: Na internetové adrese Katedry francouzského jazyka a literatury: V brožuře Pedagogické fakulty MU: INFORMACE O PŘIJÍMACÍM ŘÍZENÍ 2011 (k dostání na studijním oddělení Pedagogické fakulty MU)

DŮLEŽITÁ DATA: Administrativní poplatek za přijímací řízení: 400,- Kč (úhrada do 28. února 2011 včetně) Termín podání přihlášky: do 28. února 2011 včetně Test studijních předpokladů (TSP): květen 2011 Termín pro oborové přijímací zkoušky (francouzština): v období od 1. do 12. června 2011

Přihláška ke studiu: Jen elektronickou formou Počet přihlášek na PdF podaných jedním studentem není omezen Pro každý studijní program a studijní obor / kombinaci si uchazeč však registruje samostatnou přihlášku Poplatek platí uchazeč za každou zaregistrovanou přihlášku

Uchazeči o bakalářské nebo magisterské studium nemají povinnost příloh. Maturitní vysvědčení není přílohou přihlášky. Úředně ověřenou kopii předávají uchazeči u zápisu do 1. ročníku studia. Tento doklad fakulta uchazečům nevrací.

Uchazeči, kteří maturují v roce 2011 a maturitu do termínu zápisu nedokončí, oznámí neprodleně tuto skutečnost včetně potvrzení školy o této skutečnosti písemně na adresu studijního oddělení PdF. Přijímací zkoušky mohou konat a ke studiu mohou být přijati podmíněně.

Studijní oddělení pošle uchazečům nejpozději do poloviny července 2011 doporučenou poštou do vlastních rukou písemná vyrozumění o podmíněném přijetí či nepřijetí ke studiu. V případě, že se uchazeč nezúčastnil přijímacího řízení, fakulta nevrací poplatek za služby spojené s přijímacím řízením.

V případě nenaplněné kapacity může PdF uspořádat koncem srpna 2011 dodatečné přijímací řízení. Informace se v takovém případě zveřejňují na pod odkazem Přijímací řízení.

Formy studia Katedry francouzského jazyka a literatury KFJL

Bakalářské studium: Doba programu 3 roky, udělovaný titul Bc. Prezenční studium (pondělí-pátek), studium je organizováno po semestrech - dvouoborové Prezenční studium (pondělí-pátek), studium je organizováno po semestrech - jednooborové Uchazeči konají vedle TSP ještě písemný oborový test z francouzského jazyka

Studijní obor Pedagogické asistenství francouzského jazyka a literatury pro ZŠ:

Kombinace PA francouzského jazyka a literatury + PA AJ pro ZŠ + PA ČJ pro ZŠ + PA RJ pro ZŠ + PA NJ pro ZŠ + PA D pro ZŠ + PA HV pro ZŠ + PA CH pro ZŠ + PA OV pro ZŠ + PA SP pro ZŠ + PA VV pro ZŠ + PA Z pro ZŠ + PA M pro ZŠ + PA Tv PA křesťanské výchovy pro ZŠ

Magisterské navazující studium

Standardní doba programu 2 roky, udělovaný titul Mgr. Prezenční studium Přijímací zkouška: Základy věd o člověku Studium je určeno absolventům bakalářského programu pedagogického asistentství příslušné kombinace dvou studijních oborů nebo příslušného dvouoborového studia

Formy bakalářského studia: Pedagogické asistentství francouzského jazyka – dvouoborové studium Lektorství francouzského jazyka – jednooborové studium

Formy magisterského studia: Učitelství pro ZŠ – dvouoborové Učitelství pro ZŠ – jednooborové Učitelství pro ZŠ – jednooborové

Další možnosti studia: Celoživotní vzdělávání – program k rozšíření kvalifikace o další aprobační předmět

Aktivity katedry: Semináře pro učitele francouzského jazyka Členství a předsednictví v různých zkušebních komisích Krajská kola v konverzačních soutěžích francouzského jazyka Školení středoškolských učitelů k novým maturitám

Pořádání mezinárodních konferencí Účast na mezinárodních konferencích Divadelní představení ve francouzštině se studenty druhých ročníků

Pro zájemce o studium francouzského jazyka KFJL pořádá:

Přijímačky nanečisto koncem března, nebo na začátku dubna Informace o přesném datum konání budou zveřejněny na stránkách KFJL :

Intenzívní kurzy (14 dní) francouzského jazyka (gramatika, porozumění mluvenému a psanému projevu, konverzace) těsně před začátkem semestru.

Možnosti pro studenty: Studium v zahraničí: programy SOCRATES – ERASMUS; KFJL spolupracuje a univerzitami v Paříži, Bordeaux, Grenoblu, Remeši (speciální pedagogika), Amiensu, Limoges, Saint- Etienne, Bratislavě

Podíl na výzkumných projektech KFJL Bakalářské a magisterské práce mohou být navrženy do soutěže o nejlepší práci fakulty či univerzity

Divadlo se studenty druhého ročníku Zájezdy do Francie: První zájezd se uskutečnil v říjnu 2007 do Paříže Druhý v květnu 2009, opět do Pařiže