M. Danihlíková E. Martinková. 1. třída Do první třídy jsme přišli jako malé, roztomilé a hlavně natěšené dětičky. Jenže jsme ještě netušili co nás čeká.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Co nabízíme ve šk. roce Co nabízíme ve šk. roce Co nabízíme ve šk. roce Co nabízíme ve šk. roce MATEMATIKA Kroužek matematických.
Advertisements

Školní družina ZŠ Na Smetance, Praha 2
ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA KOPIDLNO
Návštěva průmyslové školy v Písku Exkurze na SPŠ v Písku.
Naše třída od 1. do 7..
Kamarádi :o) :o).
PRÁZDNINY 2010 A JAK TO ZASE ZAČALO. CO SE VLASTNĚ DĚLO NA KOPRETINĚ ? •B•Bylo potřeba uskutečnit další výměnu elektrického vedení •Š•Štěstí přeje připraveným,
Vyhodnocení velké vánoční rodinné soutěže Tak už jste se konečně dočkali! Po důkladném vyhodnocení všech zaslaných prací již známe výherce vánoční soutěže.
Tv na Balvanu aneb Buďme fit! Jan Gaisler 3. ročník Prosinec 2010.
Voda. V pátek probíhal na naší škole Den Země na téma Voda. Žáci druhého stupně soutěžili v mnoha soutěžích. Třída se vždy rozdělila na skupiny.
Já a moje třída Od začátku až do konce ..
Gymnázium U Balvan Lenka Gregorová III.A Leden 2011.
 Pod záštitou: Ústeckého kraje.  ZÁKLADNÍ ŠKOLA ÚSTÍ NAD LABEM, MÍROVÁ 2734/4, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE PROJEKT ÚSTECKÉHO KRAJE: EKO-ECHO - Kouty krajiny.
Když jsme byli prvňáčci V první třídě jsme se učili číst ve slabikáři, psát v písance a počítat.
Využití znalostí ze zkoušek ECDL v projektovém dnu.
Interaktivní výuka přírodovědných předmětů na ZŠ CZ.1.07/1.1.04/ ZŠ a MŠ Olomouc, Gorkého 39.
by Tomáš Hřebíček (člen)
Pro Tyršovku k osmdesátinám. Ať je teplo nebo zima, v naší škole je vždy prima. Malí, velcí, kluci, holky chodí rádi do Tyršovky!
Jak to vlastně bylo. Nikola Petráková.
PRAHA Praha 2006  Taková malá fotečka z Václaváku.  Nejsme na ní sice všichni, je tam jen pár lidiček který seděli pod sochou Sv.Václava.
Základní škola Dobrovského
Strategický plán rozvoje školy pro období 2006 – Základní škola praktická a Základní škola speciální, Liberec, Orlí 140/7, příspěvková organizace.
Masarykovo Gymnázium Vsetín
Masarykovo gymnázium.
Školka.
LYŽÁK A + KVI. Jak to začalo... -Náš lyžařský výcvik byl zahájen Všichni jsme se usadili do autobusu a vyrazili směr Benecko. -Po příjezdu.
Itálie 2010 Lyžařský výcvikový kurz se Standou a Milanem (ck Atlantika)
9.A.
Všechno to začalo na náměstí S panem Andersenem a starostou.
Školní vzdělávací program,,Přírodou ke vzdělávání‘‘
Moje třída.
Ohlédnutí za třetí třídou. Kdopak to ťuká na dveře? No jo, měsíc září je tady. Máme novou třídu, v prvním patře. Tady půjde učení samo.
7.třída 2008/2009. Letošní sedmička je prostě jednička.
CERMAT 2007 Celostátní hodnocení výsledků vzdělávání žáků 9. tříd a odpovídajících ročníků víceletých gymnázií.
Markéta Králíková Mé studium na 4.ZŠ v Chebu.
BUDOUCÍ DEVÍTKA. Naší třídu tvoří nyní 14 žáků. Kluků je sedm a dívek dnes už také sedm. Tvoříme vyrovnaný počet. Naší třídu tvoří nyní 14 žáků. Kluků.
Masarykovo gymnázium, SZŠ a VOŠZ Vsetín
Mé studium na 4.ZŠ v Chebu Michaela Bernardová.
Mé studium na 4.zš v Chebu Kateřina Roulichová
Jaké bylo naše 1.pololetí ? ZŠ Hudcova, t ř ída 6.B.
Projektový den- kompozer. Úvod Na úvod jsme se všichni odebrali do počítačové učebny, kde jsme se rozdělili do dvojic. Pan učitel nás seznámil s dnešním.
PREZENTACE O čtyřech letech učení fyziky na této škole očima Karla Kratochvíla & Martina Hortvíka.
Doprovod: Mgr. Dvořáčková, Mgr. Dolíhalová –
Masarykovo gymnázium. ISIC  Tento rok jako první se zaváděj nový trend v podobě ICIS KARET  Je velice všestraná..  Slouží k zadávání obědnávek na oběd.
MG Vsetín vím,kam jít..
MISTROVSTVÍ SVĚTA V LEDNÍM HOKEJI PRAHA 11. května 2015 jsme se spolužáky a paní učitelkami L. Holeňovou a R. Pernickou vydali na hokejové utkání Rakousko.
9 let na základní škole:.
Téma měsíce: Kniha-můj přítel Téma měsíce: Kniha-můj přítel Školní družina ZŠ Na Smetance Praha 2 měsíc Březen Po dlouhé a studené zimě se všichni radujeme.
Třídní schůzka – zahájení školního roku 2013/2014 Základní škola Moravičany, okres Šumperk, příspěvková organizace.
M Ý M A O Č I M A TEREZA NAVRÁTILOVÁ. ANGLIE-2002/STUDIJNÍ POBYT Do Anglie jsem byla poslána (letecky) svým milovaným otcem, prostřednictvím Student Agency.
Michaela Valečková. Základní informace :  Datum narození: srpen 2000  Bydliště: Čínov okr. Klatovy  Základní škola: ZŠ Plánická, Klatovy  Střední.
SHRNUTÍ NAŠÍ ŠKOLNÍ DOCHÁZKY Z OBROVSKÉ TŘÍDY NA PRŮMĚRNOU.
Moje výpočetní technika Zde vás čekají moje výtvory při hodinách informatiky.
Třídní schůzka – zahájení školního roku 2016/2017 ŠKOLNÍ ROK 2016/2017 Základní škola Moravičany, okres Šumperk, příspěvková organizace.
9 LET PROŽITÝCH NA ZÁKLADNÍ ŠKOLE. 1. TŘÍDA Všechno začalo jednou ráno, když nás rodiče poprvé dovedli do školy. Tím dnem začala naše devítiletá docházka.
 Kde: chata Radost, Plasnice, Orlické hory  Kdy: 12. –  Účast: 28 žáků  Inspirace: publikace Michal Dubec, Adaptační (stmelovací) soustředění.
Stručný průvodce přijímacím řízením
ZŠ STARÉ MĚSTO 2.STUPEŇ.
SLOVENSKO 2016.
Naše škola 1.
Valentýna Szybakowská
8. ZŠ Most Vítězslava Nezvala 2614.
ZŠ Staré Město.
ZŠ VRCHLICKÉHO ŠKOLNÍ družina.
Naše 7 Třída.
DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ ZŠ Klecany
Ohlédnutí za čtvrtou třídou
Pracovní stáž na Slovensku – Martin - v rámci programu Erasmus+
LVK Sobota ráno Karolína Siřínková
T-report Vyšetření genetického materiálu pacientů s vrozenými změnami chromosomů Anna Vichrová v Brně 2018.
Transkript prezentace:

M. Danihlíková E. Martinková

1. třída Do první třídy jsme přišli jako malé, roztomilé a hlavně natěšené dětičky. Jenže jsme ještě netušili co nás čeká. Přišlo 15 dětí, z toho 2 holky a 13 kluků. Naší třídní učitelkou byla paní učitelka Jana Mikulínová. Na konci tohoto roku nás opustil Štěpán Švehlík, který začal chodit na jinou školu.

2. třída V druhé třídě nám pomalu, ale jistě začalo docházet co nás vlastně ve škole čeká a nemine. Naší třídní učitelkou byla opět Jana Mikulínová.

3. třída Ve třetí třídě jsme podstoupili mnohdy trošku náročnější plavecký výcvik, při kterém se snad teda nikdo neutopil!!.... Mezi další akce tohoto roku patřilo mlácení obilí a první Svaté přijímání, kterého jsme se zúčastnili téměř všichni.

4. třída Na začátku 4.třídy nám byla přidělena p.uč. Ludmila Ptáčková, ze které měli ze začátku trošku strach. Dobře jsme si totiž pamatovali na I.stupeň, kdy při jejím příchodu do prvního patra všichni křičeli „bacha, jde sem Ptáčková“…:D Na konci tohoto roku nás opustil Vítězslav Škuláň, který se odstěhoval..

5. třída V 5.třídě, kdy jsme více poznali naši paní učitelku Ptáčkovou, nám došlo, že je velice hodná učitelka, ze které nemusíme mít strach … Na konci tohoto roku nás taktéž opustil jeden spolužák, Ondřej Vaculík, kvůli změně bydliště.

6. třída Naší třídní učitelkou se měla stát p. uč. Miluše Sucháčková, ze které jsme byli tzv. „podělaní až za ušima“.. Při prvním školním dnu jsme si všichni posedali do posledních lavic, ale díky našemu malému počtu 13 žáků nám to nějak neprošlo :D

7. třída 2.Rok jsme poznali p.uč. Sucháčkovou a zjistili jsme že není až tak k zahození. Zúčastnili jsme se mnohých školních akcí, např. Dnu otevřených dveří na naší zš, lyžařského výcviku….

8. třída 8.Třída byla pro nás jednou z nejtěžších, pilně jsme se učili abychom dosáhli těch nejlepších výsledků a byli přijati na Střední školy V této třídě na začátku školního roku se k nám vrátil žák ze 4 třídy- Vítězslav Škuláň

9. třída Tak a máme tu konec, na záčátku deváté třídy jsme podstoupili týdenní pobyt v Púchově se slováky a němci spolu s naší novou spolužačkou Nicolou Řehákovou. Dále jsme se zúčastnili mnohých sportovních či vědomostních akcí školy. V listopadu nás čekal a neminul Halloween, který jsme si užili tak jak to jen šlo Taky pamatujeme na další den poté, kdy jsme usínali v hodinách a na chodbách školy. Od téhož měsíce jsme začali navštěvovat kurzy společenského chování a tance, kdy jsme absolvovali Závěrečné taneční Po tanečních nastupovalo pilné učení na přijímací testy na naše vysněné střední školy či učiliště … Nakonec vše dobře dopadlo všichni si své vysněné školy mohli napsat pod svoji fotku z tabla, které jsme dokončili na začátku června.Teď už nás čeká jen poslední zvonění a ÁÁÁDIJÉÉÉ :P