Za dveřmi je … ZIMA.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Vánoce v Řecku.
Advertisements

Štědrý večer už se blíží, a mě stesk po Tobě u srdíčka tíží
Vánoce a nový rok autor:Václav Čížek
Vypracoval: Michal Klaus
Příroda a zvířata v zimě
Ať je hodně dárečků u každého stromečku, v každém ať je zabalen jeden šťastný den v každém ať je zabalen jeden šťastný den.

Vánoce v Irsku Ondra Machala.
úkol 1 O Vánocích slavíme narození: A Santa Clause B Ježíška C Josefa D Boha.
Vytvořeno: Michalem Málkem
VY_32_INOVACE_06_Lidé a čas
Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Není –li uvedeno jinak, je tento materiál zpracován.
VÁNOČNÍ SNĚNÍ Draha Soukupová DD VAL.KLOBOUKY-Smolina Prosinec 2011.
Zdenka Suchánková DD Val. Klobouky- Smolina
DOMINIK HASIL,DD VAL.KLOBOUKY- SMOLINA
Vzdělávací materiál vytvořený v projektu OP VK Název školy:Gymnázium, Zábřeh, náměstí Osvobození 20 Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu:Zlepšení.
Závěrečná práce eLearning Finanční gramotnost
NAD BETLÉMEM JASNÁ HVĚZDA,TO PŘEKRÁSNÉ ZNAMENÍ,PŘÍCHOD SVĚTLA,LÁSKY,ŠTĚSTÍ,NOSITELE NADĚJÍ.
 Vánoční dny- jsou 6. prosince, 20. prosince, 24. prosince  Před Vánocemi- děti si vyleští boty, dají je poblíž okna a očekávají příchod Mikuláše. 20.prosince.
Advent 2014 Hradištko Jako každý rok, sešli jsme se opět všichni u našeho vánočního stromu a zapálili první svíci na adventním věnci.
Svátky 3. ročník Autorem materiálu je Miroslava Šafránková
23.1 ROZMANITOST PŘÍRODY - Zima
Oheň v krbu tiše praská, v našich srdcích klid a láska, z oblohy se sype sníh, vločky tančí v závějích…
Základní škola Podbořany, Husova 276, okres Louny
Výukový prográmek pro děti 2.třídy ZŠ Roční období
Název školy: Základní škola Podbořany, Husova 276, okres Louny Autor:
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Šablona:III/2 Inovace a zkvalitnění výuky.
NÁZEV ŠKOLY:MŠ a ZŠ, Veselí nad Moravou, Kollárova 1045 AUTOR: Mgr. Bc. Alena Machulková NÁZEV: VY_32_INOVACE_8/08_Vánoce TEMA: Vánoce ČÍSLO PROJEKTU:
Dárky V tomto ročním období je populární dávání vánočních dárků. Dárky jsou většinou zabalené v červené, zelené barvě nebo ve slavnostním balicím papíru.
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Šablona:III/2 Inovace a zkvalitnění výuky.
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Šablona:III/2 Inovace a zkvalitnění výuky.
ŠkolaZŠ Třeboň, Sokolská 296, Třeboň AutorMgr. Jarmila Nováková ČísloVY_32_Inovace_3331 NázevVánoce Téma hodinyVánoce PředmětPrvouka Ročník/y/3.
 MATERIÁL JE URČENÝ PRO ŽÁKY 4. ROČNÍKU, PRO VÝUKU VĚCNÉHO UČENÍ  PREZENTACE NA INTERAKTIVNÍ TABULI  POMŮCKY: INTERAKTIVNÍ PERO, FIXY NA INTERAKTIVNÍ.
Název školy Centrum Bazalka – Základní škola speciální a Mateřská škola speciální, o.p.s. Téma Svátky v roce Název DUM Listopad - Advent Popis Popis, zvyky,
NÁZEV ŠKOLY: ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA, HLUŠICE AUTOR: MGR. PETRA PETRÁČKOVÁ ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07/1.4.00/ NÁZEV: VY_32_INOVACE_1B_02_VÁNOČNÍ.
Název školy: Základní škola Dobříč, okres Plzeň - sever, příspěvková organizace Autor: Mgr. Anna Dyková Název : VY_32_INOVACE_09_Zima Téma: Zima Číslo.
Zima Prvouka, 2. třída.
VY_32_Inovace_ Zima -zvířata Člověk a jeho svět 2.ročník
Slavíme Vánoce Na Vánoce se připravujeme už od počátku prosince. Tento předvánoční čas nazýváme advent. Ten začíná většinou poslední listopadovou neděli.
Název školy Téma Název DUM Popis Ročník třída Autor
Hodně štěstí v novém roce
URČETE JEDNOTLIVÁ ROČNÍ OBDOBÍ
Jméno autora Mgr. Stanislava Junková Datum vytvoření prosinec 2012
Zima NÁZEV ŠKOLY: ZŠ a MŠ Osoblaha AUTOR: Mgr. Kateřina Vergu
Vánoce na Maltě Terynková Natálie 8.A.
ROČNÍ OBDOBÍ Základní škola a Mateřská škola Valašské Meziříčí, Poličná 276, okres Vsetín, příspěvková organizace projekt č. CZ.1.07/1.4.00/ Č.
Autor: Mgr. Jitka Šteflová Název: VY_32_INOVACE_11_Vánoce Téma: Vánoce
Název projektu: ZŠ Háj ve Slezsku – Modernizujeme školu
Ahoj, v sobotu zveme tebe i celou tvoji rodinu
Vánoce na Haiti Linda Teclová 8.A.
Druhá třída hraje vánoční hru pro své rodiče
Autor : Pavel Pechr Třída : 6.A
Andělský den
KALENDÁŘ.
Vzdělávací oblast: Člověk a společnost
Zima KLIKEJ! Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Edita Havránková. Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
Zima KLIKEJ! Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Edita Havránková. Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Norská 2633 Autor: Mgr. Pavla Balejová Název materiálu: VY_12_INOVACE_ČJ.1.Bal.11_Prace_s_literárním_textem.
Název školy: Speciální základní škola,Louny, Poděbradova 640,příspěvková organizace Autor: Mgr.TAŤÁNA RADIMSKÁ Název materiálu: VY_32_INOVACE_05_III.Vu_ZIMNÍ.
NÁZEV ŠKOLY: ZÁKLADNÍ ŠKOLA TIŠICE, okres MĚLNÍK AUTOR:
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu EU peníze školám
VY_32_INOVACE_ PRV.2R.1B.1 ROK a ROČNÍ OBDOBÍ fotografie - vlastní.
Název školy Téma Název DUM Popis Ročník Autor Číslo projektu
ROČNÍ OBDOBÍ - TEST Základní škola a Mateřská škola Valašské Meziříčí, Poličná 276, okres Vsetín, příspěvková organizace projekt č. CZ.1.07/1.4.00/
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Norská 2633 Autor: Mgr. Pavla Balejová Název materiálu: VY_12_INOVACE_ČJS.2.Bal.28_Zima Datum: 3.
Základní škola a Mateřská škola, Chvalkovice, okres Náchod CZ /1
AUTOR: Mgr. Eva Kubíková NÁZEV: VY_32_INOVACE_15_15 Prosinec a tradice
VY_32_INOVACE_06_21_okénko do přírody- zima
NAD BETLÉMEM JASNÁ HVĚZDA,
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a Mateřská škola
Transkript prezentace:

Za dveřmi je … ZIMA

Zazpívejte si píseň : Postavil jsem sněhuláka na stráni

6. prosince slaví svátek Mikuláš ČERT MIKULÁŠ ANDĚL 6. prosince slaví svátek Mikuláš

Zima Je srpen – leden – listopad. Je veliká zima. Z oblaků padá ……….. . Pole i lesy jsou zaváté. Děti jsou na ledu. Mají brusle – míč – tenisové rakety. Kluci jedou z kopce na kole – bruslích – sáních. Malé děti mají plavky – kraťasy – čepice. Ze sněhu děti staví věž – letadlo – sněhuláka. Sněhulák má ………….. . Namalujte si sněhuláka.

Zimní krajina Příroda v zimě odpočívá.

Co patří k zimě? Pojmenuj:

Vánoce 24. 12. je Štědrý den Svátek slaví Adam a Eva Vánoce podle Josefa Lady

Betlém Panna Maria, Josef a malý Ježíšek

Tři králové 6. leden KAŠPAR MELICHAR BALTAZAR

Zazpívejte si známé vánoční koledy Těšíme se na Vánoce Zazpívejte si známé vánoční koledy Vystřihněte si z papíru různé sněhové vločky Vyrobte si společně nějaké papírové vánoční ozdoby a papírové řetězy, ozdobte si třídu Upečte perníčky Z modelíny vymodelujte sněhuláka Vyrobte svícen či vánoční věnec Napište dopis Ježíškovi Vybarvěte vánoční a zimní omalovánky Popovídejte si o vánočních zvycích