Vytvořila: Anna Veselá

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Johnny Cash.
Advertisements

Dovolte mi představit objev hudebního světa počátku 21.století …
ASHLEY TISDALE. Údaje  Povolání: Herečka, zpěvačka, producentka, textařka, dabérka  Věk: 24  Datum narození:  Místo narození: West Deal,
Skupina Blue členové: Antony Daniel Costa narozen v Edgware, Middlesex Duncan Mathew James narozen v Salisbury, Wilts Lee Ryan.
Předchozí členové kapely Lloyd Grant, sólová kytara na prvním demu Dave Mustaine, kytara, vyhozen před nahráváním Kill 'em All Ron McGovney,
Americký autor science fiction a fantasy Hlavními tématy jeho tvorby jsou tajemství, dobrodružství a konspirace *22.června 1964, Exeter, New Hampshire,
V žilách zpěvačky, která se narodila ve Victorii v kanadské provincii Britská Kolumbie, koluje temperamentní portugalská krev. Její rodiče Maria.
Enrique Iglesias Celé jméno: Enrique Miguel Iglesias Preysler
Moje oblíbená punková a rocková skupina
Lil Romeo Lil' Romeo se narodil 19. srpna 1989 v New Orleans (Louisiana). Pravým jménem Percy Romeo Miller III a jeho matka je Sonja Miller a otec Percy.
Rodné jméno: Beyoncé Giselle Knowles
John Legend *1978 *Springfield *Ohio *zpěvák *textař *spisovatel
Ella Fitzgeraldová byla americká jazzová zpěvačka. Za svůj život napsala a nazpívala stovky oblíbených písní. Ella Fitzgerald, též nazývána "First Lady.
Americká hudba Petra Kloudová.

Populární hudba ve světě v letech
AC/DC       AC/DC je australská hardrocková skupina, která zaznamenala první vystoupení na Silvestra roku 1973 v Sydney. V červnu 1974 vyšel skupině.
...JEHO ŽIVOT? Podpora využití ICT ve výuce průřezových témat na základních školách (CZ.1.07/1.1.00/ )
Zajímavost: Narozen v Tupelu 8.ledna 1935 v 3.30 jako dvojče o půl hodiny dříve narozeného Jesse Garona, který se ovšem narodil již mrtvý. Rodiče Gladys.
Hudba.
Keane. Členové kapely: Zpěv:Tom Chaplin Zpěv:Tom Chaplin Piano:Tim Rice-Oxley Piano:Tim Rice-Oxley Bicí:Richard Hughes Bicí:Richard Hughes Keane je britská.
Shakira.
Přísudek.
Miley Cyrus.
Chtěla bych být jako… Zdenka Suchánková. Jako Tereza Kerndlová protože: Je hezká Umí zpívat.
Základní informace  Je to australská pop punková a pop rocková skupina  Pochází ze Sydney  Aktivní jsou od roku 2011  Členové: Luke Hemmings, Michael.
Je poměrně malý, ale zato má velké funkce. Čarodějnice jménem Alfaja která v něm přebývá má kočku Žilianu s koštětem na kterém lítá. Má kotel ve kterém.
Předmět: hudební výchova referát
By FedeX. Brad Delson a Mike Shinoda se znají už asi deset let, spolu chodili už na školu v Californii. Tam Delson taky potkal Roba Bourdona, budoucího.
Pražská hiphopová skupina Indy&Wich svůj první koncert odehrála v prosinci Kde jinde, než v klubu 007 na Strahově. O rok později se do.
Daniel Landa.
EGO Michal Straka.
The Beatles Vypracoval: Bořivoj Kašparovský.
 Povolání: Herečka, zpěvačka, textařka Věk: 19 Datum narození: Místo narození: Los Angeles, Kalifornie, USA Znamení: Ryby Výška: 159 cm.
Avril Lavigne JEDNA BLONDÝNA... JEDNA ZPĚVAČKA....
Kolja 4. Song presentations #2 A-La L11 nová slova.
Joanne Rowlingová (31. července 1965, Yate).
Autorem materiálu a všech jeho částí, není- li uvedeno jinak, je Ing. Petra Andrlová Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu Operačního programu Vzdělávání.
MADONNA GPJP Klára Šturmová 2.C.
FLORIDA JEHO ZAČÁTKY  Narodil se ve městě Carol City, státu Florida, okolo roků 1979 a 1980, přesné datum je nejasné, ale vychází se z 16 prosince.
Označení DUM 13 _ 15 _ Pl _ DUM Autor Příjmení a jméno: Pavelková Irena, Bc. Škola: Základní škola a Mateřská škola Štěpánkovice, příspěvková organizace.
Martin Malý Prima.
Pitbull.
Mikuláš Francán.
Michael Jackson Od Andrea Crkvová.
Mandrage Plzeňská skupina Mandrage se skládá z pěti kluků:Víťa Starý, Pepa Bolan, Coopi Michal , Frantiček Bořík a Mates Vorda. Oficiální vznik této.
Country Taylor Swift. country Taylor Swift Narozená: Povolání:zpěvačka, herečka, textařka, kytaristka Znamení: střelec Místo narození:
Miley Cyrus. Miley Ray Cyrus Miley Ray Cyrusová, nep ř echýlen ě Miley Ray Cyrus (* 23. listopadu 1992, Nashville, Tennessee, USA) je americká here č.
Chris Brown. Celým jménem Christopher Maurice Brown Věk: 23 Narození: , Tappahannock Znamení: býk Výška: 183 cm.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Vysoké Mýto, Knířov ŠABLONA: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VZDĚLÁVACÍ OBOR: Český jazyk a literatura.
BIG BANG.  Jihokorejská mužská skupina  Žánry: K-Pop, hip hop, rock, taneční, elektronické  Vznikla v roce 2006  Jsou známí pro svou originální hudbu.
 Onika Tanya Maraj lépe známá pod svým uměleckým jménem Nicki Minaj [nyki mináž],je "rapperka" a "textařka" z New Yorku. Narodila se na Trinidadu. 
Shawn Mendes Shawn Peter Raul Mendes (* 8.srpna 1998, Toronto, Ontario, Kanada)
Celým jménem jako Onika Tanya Maraj. Narodila se 8
Demi Lovato.
P!nk.
VY_32_INOVACE_05_Literatura 19. století Romantismus
Název školy: Základní škola a mateřská škola Domažlice , Msgre B
Justin Bieber.
Ludovico Einaudi Monika Kupková.
O třech prasátkách Autor: Jiří Jarolímek.
Michael Jackson.
Carly Rae Jepsen.
Ella Fitzgeraldová AUTOR: Mgr. Aleš Skála
Tento materiál byl vytvořen rámci projektu EU peníze školám
Číslo materiálu: VY 32 INOVACE 19/19
Katy Perry.
Our Last Night Post-hardcorová hudební skupina. O skupině Our Last Night je Americká hudební skupina Založena roku 2004 Skupina je stále aktivní, d ě.
Fatboy Slim    /     
Název projektu: ZŠ Háj ve Slezsku – Modernizujeme školu
Transkript prezentace:

Vytvořila: Anna Veselá Taylor Swift Vytvořila: Anna Veselá

O Taylor Celým jménem Taylor Alison Swift. Narodila se 13.12. 1989. Je americká zpěvačka, textařka a skladatelka. Narodila se v Wyomissing v Pensylvánii. Ve čtrnácti letech se přestěhovala do Nashvillu v Tennessee kde podepsala smlouvu s vydavatelstvím Big Machine Records. Stala se nejmladší písničkářkou která byla najata vydavatelstvím Sony/ATV Music Publishing. Zpívá pop a country.

Dětství Rodiče: Scott Swit a Andrea Swift. Má bratra Austina Swifta. Jméno dostala po Jamesi Taylorovi. Chodila na základní školu Wyndcroft School a střední školu Wyomissing Area Junior/Senior High School. Její zálibou je jízda na koni soutěžila v jezdecké show.

Alba Taylor Swit (2006) Fearless (2008) Speak Now (2010) Red (2012) 1989 (2014)

Úspěchy Již po vydání svého prvního alba v roce 2006 se stala hvězdou country muziky. Třetí singl ,,Our song“ z ní udělal nejmladší zpěvačku která bez pomoci napsal a vydala píseň a umístil ji na prvním místě bilboard Hot Country Songs. Za druhé album dostala 4 ceny Gammy. Pilotní singl třetího alba dosáhl na čelo Bilboard Hot 100. Celkem dostala 7 cen Gammy Awards, Patnáct American Music Awards, sedm Country Music Association Awards šest Academy of Country Music Awards a třináct BMI Awards.   

DĚKUJI ZA POZORNOST https://www.youtube.com/watch?v=e-ORhEE9VVg