Střední škola zemědělská a ekologická a střední odborné učiliště chladící a klimatizační techniky, Kostelec nad Orlicí SŠZE a SOU CHKT, Kostelec nad Orlicí.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Přijímací řízení na střední školy
Advertisements

TŘÍDNÍ SCHŮZKY přihlášky na SŠ leden 2013
Střední škola zemědělská a ekologická a střední odborné učiliště chladící a klimatizační techniky, Kostelec nad Orlicí SŠZE a SOU CHKT, Kostelec nad Orlicí.
PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ ve šk. roce 2012/2013. Pardubický kraj Povinné přijímací zkoušky pro maturitní obory SCIO testy 9. tř. – ČJ, M, OSP 5. tř. – OSP Podrobnosti.
Novela ZÁKONA č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), ve znění pozdějších předpisů PhDr.
Průběh přijímacího řízení. Vyplňování a podávání přihlášek Přihlášky ke vzdělávání ve střední škole podává zákonný zástupce (rodič) žáka řediteli příslušné.
Přijímací řízení na střední školy školní rok 2014/2015
zahajovací třídní schůzka 14. června 2013
Třídní schůzka 25. září 2014.
Střední průmyslová škola stavební, Mělník, Českobratrská 386
TŘÍDNÍ SCHŮZKY přihlášky na SŠ leden 2012
TŘÍDNÍ SCHŮZKY přihlášky na SŠ únor 2014 tel. škola: ,
Informační SCHŮZKA
Přijímací řízení v roce uchazeč může pro 1.kolo přijímacích zkoušek podat 2 přihlášky, počet přihlášek na 1 SŠ není omezen (uchazeč si musí dávat.
Třídní schůzky 1.C a 1. D Třídní učitel:
Informace výchovné poradkyně Mgr. Kilianové. * Maximálně 2 přihlášky originál a kopie * Zrušení výstupního hodnocení * Pozvánka na přijímací zkoušku 14.
PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ ve šk. roce 2014/2015
Přijímací řízení 2015 Maximálně 2 přihlášky Zrušení výstupního hodnocení Pozvánka na přijímací zkoušku 14 dní předem Nepřítomnost na přijímací zkoušce.
Třídní schůzky 1. A Třídní učitelka:
PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2009/2010 Krajský úřad Libereckého kraje odbor školství, mládeže, tělovýchovy a sportu Ing. Eva Kotková & Ing. Věra Exnerová.
Přijímací řízení pro školní rok 2011/2012 Přijímací řízení pro školní rok 2011/2012 Výchovní poradci základních a středních škol.
Prima A setkání s rodiči 18.června 2007 aula školy.
PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ 2012 / Důležité termíny 2.1. – přijímací zkoušky do oboru vzdělání s talentovou zkouškou – talentová zkouška.
PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ 2013 / D ŮLEŽITÉ TERMÍNY 2.1. – přijímací zkoušky do oboru vzdělání s talentovou zkouškou – talentová zkouška.
Třídní učitelé: 1.O (osmileté studium) – Mgr. Roman Kneifl 1. S (šestileté studium) - Ing. Milan Macas (čtyřleté studium) - Ing. Jana Kočanová Výchovná.
Úvodní informace Třídní učitelka: Mgr. Jiří Krejčí, PhD. (1.A)
První třídní schůzka Třída: prima 1.A 32 žáků (8 chlapců a 24 dívek)
PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ 2015 / D ŮLEŽITÉ TERMÍNY odevzdání přihlášek do oborů s talentovou zkouškou 2.1. – přijímací zkoušky do oboru.
Přijímací řízení Gymnázium Český Krumlov Školní rok 2016/2017.
Informace o přijímacím řízení pro školní rok 2016/2017.
Třídní schůzka – zahájení školního roku 2013/2014 Základní škola Moravičany, okres Šumperk, příspěvková organizace.
TŘÍDNÍ SCHŮZE 7. září Program Školní řád a pravidla hodnocení 2015/16 Úprava začátku a konce odpolední výuky Plná moc Výběr střední školy a přijímací.
Předškolní vzdělávání a školní stravování 2010 Eva Martinková, odbor školství, mládeže, tělovýchovy a sportu Krajský úřad Libereckého kraje.
Školní stravování Mgr. Eva Martinková odbor školství, mládeže, tělovýchovy a sportu Krajský úřad Libereckého kraje tel.:
PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ NA STŘEDNÍ ŠKOLY PRO ŠK. ROK 2014/
Datum: Zpracoval: Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Přijímací řízení 2016 základní informace.
PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ NA STŘEDNÍ ŠKOLY 2015 /2016 Mgr. Hana Šprtová.
Informace k přijímacímu řízení na střední školy pro školní rok 2015/2016.
ZÁŠKOLÁCTVÍ.  Záškoláctví je jedním ze závažných problémů, které musí školství řešit.
(pro nástup ve škol. roce 2017/2018). JAK ŽÁKŮM POMŮŽE NAŠE ŠKOLA v rámci předmětu PRACOVNÍ ČINNOSTI témata: volba profesní orientace, zaměstnání, trh.
Školní řád 2016 – 2017 stručný výpisek. Povinnosti žáků bod 2 řádně docházet do školy a řádně se vzdělávat plnit pokyny pedagogických pracovníků nosit.
Přijímací řízení na SPgŠ 2017 pro školní rok 2017/2018.
INFORMACE K PŘIJÍMACÍMU ŘÍZENÍ pro šk. rok 2017 – 2018
Informace pro rodiče budoucích studentů I.A
PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2017/2018
Přijímací řízení ve školním roce 2016/2017
Třídní učitelé: 1.O (osmileté studium) – Mgr. Jan Palkovič 1. S (šestileté studium) - Mgr. Václava Šnokhousová (čtyřleté studium) - Mgr. Ilona Nová.
Přijímací řízení v roce uchazeč může pro 1
Přijímací řízení ve školním roce 2016/2017
Centrum odborné přípravy Sezimovo Ústí
Třídní učitel Mgr. Zdeněk Bažant
Třídní schůzky T4
PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ PRO ŠK. ROK 2018/2019
PO IV na 2.stupni z pohledu školy.
Přijímací řízení pro školní rok 2017/2018.
Třídní schůzka 3.A
Informace k povinnému předškolnímu vzdělávání Mgr. et Mgr
PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ 2018 / 2019.
Přijímací řízení pro žáky vycházející z 5. ročníků
INFORMACE K PŘIJÍMACÍMU ŘÍZENÍ pro šk. rok 2018 – 2019
ÚVODNÍ TŘÍDNÍ SCHŮZKA AC1A.
Přijímací řízení ve školním roce
PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2019/2020
Novinky v předškolním vzdělávání
ORGANIZACE PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ 2016/2017 část I. - Přihláška na SŠ
Přijímací řízení ve školním roce
Školní aktivity v oblasti kariérového poradenství
Setkání kariérových poradců oblasti LOUNY, MOST a CHOMUTOV
Zástupce ředitelky školy
Školní schůzka – zahájení školního roku 2019/2020
Transkript prezentace:

Střední škola zemědělská a ekologická a střední odborné učiliště chladící a klimatizační techniky, Kostelec nad Orlicí SŠZE a SOU CHKT, Kostelec nad Orlicí www.szeskostelec.cz 19.6.2015

Střední škola zemědělská a ekologická a střední odborné učiliště chladící a klimatizační techniky, Kostelec nad Orlicí www.szeskostelec.cz Zahájení 1. září 2015 v 8:05 hodin v budovách v Komenského ulici Označení učeben: Agropodnikání 1.A Elektromechanik CHKT Zemědělec farmář 1.FR Třídní učitelé: 1.A Ing. Eva Diblíková (diblikova@szeskostelec.cz) 1.FR Mgr. Marta Bělková (belkova@szeskostelec.cz) Teoretická výuka a odborný výcvik farmářů probíhá v Komenského ulici. Odborný výcvik elektromechaniků probíhá v areálu dílen v Havlíčkově ulici.

Střední škola zemědělská a ekologická a střední odborné učiliště chladící a klimatizační techniky, Kostelec nad Orlicí www.szeskostelec.cz Komunikace se školou Telefonicky - 494 323 711 spojovatelka - 739 720 026 vedoucí ŠJ - 731 574 466 vedoucí DM E-mailem – szes@szeskostelec.cz, prijmeni@szeskostelec.cz e-mailem zaslaná omluvenka je považována za předběžnou informaci a důvod nepřítomnosti je nutné zapsat do omluvného listu žáka Písemně – veškeré žádosti žádost o uvolnění z předmětu TV nutno doložit lékařským potvrzením formuláře ke stažení na stránkách školy v odkazu „pro žáky“ Osobně - na schůzkách rodičů 2x ročně v listopadu a v dubnu – termíny na webu - mimo schůzky se doporučuje předchozí tel. dohoda Informace o prospěchu na stránkách školy Bakaláři rodiče/žáci – heslo pro přístup bude předáno žákům v září. V případě ztráty vydá třídní učitel nové.

Komunikace s rodiči (zákonnými zástupci) Telefonická Střední škola zemědělská a ekologická a střední odborné učiliště chladící a klimatizační techniky, Kostelec nad Orlicí www.szeskostelec.cz Komunikace s rodiči (zákonnými zástupci) Telefonická Písemná → kontaktní údaje do dotazníku (vyplňují žáci první den školy) E-mailem Osobní na základě pozvánky k jednání Škola komunikuje prioritně se zákonným zástupcem označeným v dotazníku jako 1. zákonný zástupce Pozn.: Údaje z dotazníku slouží k evidenci ve školní matrice. V případě soudního rozhodnutí o změně nebo zbavení rodičovských práv nutno informovat školu, jinak budou informace poskytovány oběma zákonným zástupcům.

Střední škola zemědělská a ekologická a střední odborné učiliště chladící a klimatizační techniky, Kostelec nad Orlicí www.szeskostelec.cz Školní řád Zveřejněn na webu v levém menu „dokumenty školy“ na http://www.szeskostelec.cz/archiv/skolni-rad.pdf, vyplývá ze školského zákona a určuje pravidla ve škole. Např.: Omlouvání absence pravidla určuje v souladu se školským zákonem školní řád status zpřísněného omlouvání absence - může být udělen na návrh třídního učitele po projednání s výchovným poradcem a ředitelkou školy žákovi, jehož docházka vykazuje rysy záškoláctví. Uvolňování z výuky – do dvou dnů třídní učitel, 3 a více dnů ředitelka školy na základě písemné žádosti Uvolňování z předmětů – pro TV doporučení lékaře, pro předmět motorová vozidla řidičské oprávnění, pro ostatní doklad o předchozím dosaženém vzdělání. Nelze uvolnit z předmětu, který je rozhodující pro odborné zaměření Nelze uvolňovat pravidelně z posledních hodin výuky atd. Na nejdůležitější pravidla budou žáci upozorněni v den nástupu do školy.

Střední škola zemědělská a ekologická a střední odborné učiliště chladící a klimatizační techniky, Kostelec nad Orlicí www.szeskostelec.cz Žáci se SVP posudky z PPP kdykoli v průběhu studia výchovné poradkyni ing. Evě Diblíkové diblikova@zeskostelec.cz Žádost o IVP písemně - formulář na webu

Střední škola zemědělská a ekologická a střední odborné učiliště chladící a klimatizační techniky, Kostelec nad Orlicí www.szeskostelec.cz Rozvrh hodin Vyučování 8:05 – 16:00 v pátek nejdéle do 13:30 Rozvrhy jsou jiné sudý a lichý týden – odpovídá kalendáři Pravidelné uvolňování z koncových hodin nelze! Prázdniny a plánovaná volna na webu školy od září. Exkurze a praxe v aktuálních změnách rozvrhu na webu.

Střední škola zemědělská a ekologická a střední odborné učiliště chladící a klimatizační techniky, Kostelec nad Orlicí www.szeskostelec.cz Čipy Cena 100,- Kč Použití: Vstup do školy Kopírování Odhlašování a přihlašování stravy Po skončení vzdělávání zůstává žákům. Při poškození nebo ztrátě nutno koupit nový. ISIC Cena 260,- Kč Každý další rok 150,- Kč Použití: Vstup do školy Kopírování Odhlašování a přihlašování stravy Studentský průkaz Po skončení vzdělávání zůstává žákům. Při poškození nebo ztrátě nutno koupit nový.

Střední škola zemědělská a ekologická a střední odborné učiliště chladící a klimatizační techniky, Kostelec nad Orlicí www.szeskostelec.cz Učebnice 2. 9. 2015 – žákovská burza učebnic ve škole Seznam požadavků pro jednotlivé předměty bude na stránkách školy.

Střední škola zemědělská a ekologická a střední odborné učiliště chladící a klimatizační techniky, Kostelec nad Orlicí www.szeskostelec.cz Další pomůcky: Vhodný oděv a obuv na praxe a odborný výcvik – pevná obuv a oděv který neodporuje pravidlům BOZP a pro žáky 1.A a 1.FR chrání proti povětrnostním podmínkám Agro - bavlněný plášť s dlouhým rukávem do laboratoře chemie a chovu zvířat

Střední škola zemědělská a ekologická a střední odborné učiliště chladící a klimatizační techniky, Kostelec nad Orlicí www.szeskostelec.cz Potvrzení o studiu Vydává třídní učitel nejdříve v den zahájení školního roku - od 1. 9. je přijatý uchazeč žákem školy.

Střední škola zemědělská a ekologická a střední odborné učiliště chladící a klimatizační techniky, Kostelec nad Orlicí www.szeskostelec.cz Adaptační kurz 3. a 4. září Garant: Mgr. Petr Novotný novotny@szeskostelec.cz mobil: 605239242 Lyžařský kurz Deštné v OH – termín bude upřesněn

Střední škola zemědělská a ekologická a střední odborné učiliště chladící a klimatizační techniky, Kostelec nad Orlicí www.szeskostelec.cz Stravování Vlastní školní jídelna. Pro ubytované celodenní strava - snídaně - oběd - výběr ze dvou jídel - večeře Možno odebírat jednotlivá jídla. Přihlášky a odhlášky a volby jednotlivých jídel: Čipem/ISIC na terminálu ve ŠJ Po zadání hesla na stránkách školy U vedoucí ŠJ Odhlašování den předem do 12:00 Přihlašování a volba oběda dva dny předem do 12:00

Platby za ubytování a stravování Střední škola zemědělská a ekologická a střední odborné učiliště chladící a klimatizační techniky, Kostelec nad Orlicí www.szeskostelec.cz Platby za ubytování a stravování Inkasem v polovině předcházejícího měsíce – první platby v srpnu! Neprojde-li platba → upozornění Při nezaplacení do 1. dne v měsíci → okamžité ukončení stravování až do uhrazení → do týdne vystěhování z DM Kontakt: p. Iva Hanušová hanusova@szeskostelec.cz mobil 739 720 026

Střední škola zemědělská a ekologická a střední odborné učiliště chladící a klimatizační techniky, Kostelec nad Orlicí www.szeskostelec.cz Ubytování žáků Vlastní domov mládeže Vedoucí vychovatelka Petra Makrlíková makrlikova@szeskostelec.cz tel. 731 574466

DĚKUJI ZA POZORNOST A PŘEJI KRÁSNÉ LÉTO Yvona Bůžková