INFORMACE Violet byla naší školou adoptována v roce 2004. Chodí na univerzitu Maasai Mara, do promoce jí zbývají 2 roky. Studuje obor Sociální práce Rodina.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
PŘEDPOKLADY PRO ZAŘAZENÍ DÍTĚTE DO PROJEKTU ADOPCE NA DÁLKU
Advertisements

A D O P C E N A D Á L K U. Projekt Adopce na dálku má v České republice tradici od roku 1993.
Život je jako cesta vlakem…
CELINE DION SO THIS IS CHRISTMAS TAK JSOU TADY VÁNOCE,,A CO JSI UDĚLAL,,DALŠÍ ROK JE PRYČ,,A NOVÝ PRÁVĚ ZAČÍNÁ,,TAK JSOU TADY VÁNOCE,,DOUFÁM ŽE SE BAVÍŠ,,MŮJ.
Jak na to, aniž bychom se zničili
“English Time“ – Angličtina s rodilým mluvčím v MŠ U Plavecké haly
„Finanční gramotnost jako nejlepší prevence předlužení občanů“ S ENÁT P ARLAMENTU Č ESKÉ REPUBLIKY 31. března 2009.
Ukázková prezentace HORY 2012.
Dominik Míček Adam Kožušník Martin Páleník Patrik Dunker
Irské štěstí OPRAVDU to funguje..
MŠ Chodovická, Praha 9 třída BROUČEK …pořád se něco děje…
Co a proč Radka Mužíková. Co stojí v centru mého zájmu? Co hýbe mým srdcem? To je tím CO, tím hlavním CO v mém životě: Život, bytí, existence Člověk jako.
Veselé Vánoce Ahoj 5.c, přeji vám všem hodně štěstí, zdraví, pohody do nového roku Hlavně hodně dárků…… Vám přeje Kristýna
Dobrovolnictví v české společnosti
Nadační fond Nehemia Projekt Nadačního fondu Nehemia ve spolupráci s křesťanskou etiopskou organizací Ethiopian Mulu Wongel Amgnoch Church Development.
Třídní schůzky I. čtvrtletí
Projekt:Vzdělávací internetové kluby Projekt:Vzdělávací internetové kluby Jméno:Honza Zatloukal Jméno:Honza Zatloukal Téma:Moji kamarádi Téma:Moji kamarádi.
ZŠ a MŠ Olšovec, příspěvková organizace Vzdělávací materiál, šablona – Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji čtenářské a informační gramotnosti.
Klíčová otázka č. 5 Jakou roli by měli hrát různí aktéři (zejm. veřejná správa na všech úrovních, poskytovatelé služeb, volení představitelé, sdělovací.
Charitativní projekt SOŠ Luhačovice
Masarykovo gymnázium.
Hawa Bah. Kontaktovali jsme neziskovou organizaci Wontanara a vybrali si adoptivn í d í tě - 11letou holčičku Hawu Bah z Guinei. „ Udělej něco dobr é.
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Označení:Sada: Ověření ve výuce:Třída: Datum: Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_MAM_KC_1_16.
Ohlédnutí za třetí třídou. Kdopak to ťuká na dveře? No jo, měsíc září je tady. Máme novou třídu, v prvním patře. Tady půjde učení samo.
Týden neklidu na 2.LF Velká posluchárna – Michal Pelíšek.
Markéta Králíková Mé studium na 4.ZŠ v Chebu.
Třídní schůzky Organizační záležitosti Připomínáme, že v závěru školního roku budou dny ředitelského volna. Děti dostanou vysvědčení již 20.
Rozpočet domácnosti Název školy
Téma: Rodinný rozpočet
Auta na elektriku  2011.
CHVÁLÍM DEN, KDY JSI PŘIŠEL K NÁM, PORAZIL SMRT, ZACHRÁNIL JSI NÁS, V RADOSTI TEĎ ŽIJEM V TOBĚ DÁL. PRÁZDNÝ KŘÍŽ A PRÁZDNÝ HROB, ŽIVOT VĚČNÝ PRO NÁS BYL.
Mgr. Roman Šebrle SOŠ sociální péče Ulrichova Kladno
Každodenní chod školy S čím za kým. Struktura školy Vedení školy (ředitel, zástupci ředitele) Sekretářka (hospodářka) školy Vedoucí předmětových sekcí.
Řízek, salát, stromeček, a už je tu zvoneček
Moje Rodina Lucka.
Ahoj rodino! Takhle jsem se letos měla, Já a MOJE smečka!
Ahoj rodino! Takhle jsem se letos měla, Já a MOJE smečka!
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA SADSKÁ Autor: Mgr. Dobrá Jana Název DUM: VY_32_Inovace_ Dopis Název sady: Český jazyk 4. ročník Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Dárky V tomto ročním období je populární dávání vánočních dárků. Dárky jsou většinou zabalené v červené, zelené barvě nebo ve slavnostním balicím papíru.
Konference SLAĎOVÁNÍ PRACOVNÍHO, RODINNÉHO A SOUKROMÉHO ŽIVOTA: VÝZVA SOUČASNOSTI 3. února 2015.
DUM I. / 13. pohlednice Bc. Zdeněk Klíma. Pohlednice.
Omar Zainab Ali Petr Březina 8.B. Seznámení s adopcí Afrických dětí Jde o pomoc dětem, které se nacházejí v podmínkách úplné chudoby. Cílem je především.
duben 2016 Aktuální příležitosti pro mladé a studenty... (výběr)
ADOPCE NA DÁLKU prvouka. Guinea Hlavní město : Conakry Počet obyvatel: Jazyk: francouzština.
..kam jdu a odkud přicházím.. Sestavil: Willi Nowak.
vypracoval Ondřej Schwarz
Daně a rozpočty (Státní rozpočet, daňová soustava, hospodaření domácnosti, mzda, ZP + SP) Finanční gramotnost pro 9. ročníky 2016 / 2017 Bc. Tomáš Janda.
Adopce na dálku.
Vážení a milí žáci, vítáme Vás ve Střední odborné škole stavební kArlOVY Vary, příspěvkové organizaci. Jsme rádi, že se s Vámi setkáváme v novém školním.
ČÍM CHCI BÝT AŽ VYROSTU.
Koncept poskytování paliativní péče MZČR Konference Kvalita- Bezpečnost- Efektivita MUDr. Martina Novotná ředitelka odboru zdravotních služeb 3. června.
ANNA MIHAD SHEHAHATA BAJTÍK 2017
Otien o Huru.
Otien o Huru.
Třídní schůzky T4
Je určena pro děti, které nemají ve své rodině dobrou péči a výchovu.
Omar Zainab Ali Petr Březina 8.B.
Omar Zainab Ali.
Jméno autora Mgr. Stanislava Junková Datum vytvoření listopad 2011
Osobnostní rozvoj.
Autor : Pavel Pechr Třída : 6.A
STROM PROFESÍ NAŠÍ RODINY Volba povolání
KALENDÁŘ.
Děti tam budou mít nakreslená nebo napsaná svoje vánoční přání.
AUTOR: Kateřina Křížová NÁZEV: VY_32_INOVACE_05_06 Vztahy mezi lidmi
Naše 7 Třída.
Soc. událostí….mateřství, rodičovství
4. třída Náš poslední společný půl rok ….
JEDNOU ZA ROK PŘIJDOU VÁNOCE   .
Transkript prezentace:

INFORMACE Violet byla naší školou adoptována v roce Chodí na univerzitu Maasai Mara, do promoce jí zbývají 2 roky. Studuje obor Sociální práce Rodina Violet bydlí v Keni ve městské čtvrti Nairobi Race Course.

O její rodině Violet má 6 sourozenců. Je nejstarší. Otec je správcem hotelu a matka prodává zeleninu.

Částka potřebná pro úhradu školného = Kč na rok Doporučejeme přispět částkou 40 Kč na žáka, ale výše příspěvku je dobrovolná, můžete přispět i více, přebytek peněz bude použit pro platby za další školní období. Sbírka bude probíhat v červnu a květnu O výběr peněz se postarají třídní učitelé a pokladníci tříd. Z přebytku peněz se hradí také jiné potřebné věci (zdravotní pojištění, balíček s potravinami)

Obecné informace o adopci na dálku Chcete pomoci i dalším dětem? Více se dozvíte na stránkách společnosti Narovinu. Číslo námi adoptované dívky je V databázi neadoptovaných dětí je také její sestra.

Zpráva o prospěchu na vysoké škole

Potvrzení o studiu – ročníkový výpis (Nejde o vysvědčení, pouze o doložení přehledu o současném studiu) Violet je studentkou oboru Sociální práce, studuje předměty: Sociální práce – praxe Krizový managment Státní správa Péče o děti Kvůli finančním problémům Violet nevykonala prosincové zkoušky. Škola vyzývá k jakékoliv podpoře vzhledem k její situaci.

Takhle vypadá poslední dopis a my vám o něm něco řekneme v češtině.

Poslední dopis z Keni z období Vánoc Dorazil v březnu Drazí žáci! Ahoj, jak se máte? Doufám, že dobře. Jaké je počasí v České Republice? Jak vám to jde ve škole? Mně a mé rodině je velmi dobře. Tady v Keni prší a je tu hodně zima. Normálně tu prší, i přestože je Štědrý den. Jsem šťastná, že další rok skončil a zbývají mi už jen dva roky studií. A co vy? Už vám skončila škola? Byl to velmi rušný semestr, protože promoce jsou normálně v listopadu pro ty, kteří skončili se studiemi a uspěli. Jsem nervózní už teď při pomyšlení, že i já si jednou obléknu slavnostní šaty a budu promovat. Bude to ten nejšťastnější moment v mém životě. Byla bych ráda, kdybyste se mnou na tom obřadu byli. Opravdu doufám, že vás v tento den uvidím. Vy máte promoce? Po jak dlouhé době studií a jak to probíhá? Moje rodina a já jsme vám velmi vděční za vánoční jídlo, které jste nám poskytli. Moje mamka je velmi šťastná, nemůže se dočkat, až uvaří a pozve rodinu a přátelé na Vánoce. Opravdu vám moc děkuji za to, že podporujete moji stravu a vzdělání. Opravdu pro mě v mém životě moc znamenáte. Pokračujte se stejným srdcem a všechno nejlepší ve všem, co děláte. Nechejte kolovat mé pozdravy rodině a přátelům. Přeji veselé Vánoce a šťastný Nový Rok. Vaše věrná, Violet Adhiambo

Prezentaci vypracovaly: Elona Knushi, Sveta Gupta, Durdona Umurzokova ze 6. A (upravila Mgr.J. Táborková) Volný překlad dopisu z Keni: Lenka Holubovská z 8.B