Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Otien o Huru.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Otien o Huru."— Transkript prezentace:

1 Otien o Huru

2 Otienovi je dnes 12 let. Je velmi šťastný, že jsme mu dali příležitost ke studijím. Otien žil pouze se svojí matkou, jež neměla možnost zaplatit mu školné. Teď, díky Vám všem má Otien možnost se vzdělávat. Po vystudování školy bude mít možnost uplatnit se v nějakém zaměstnání a a žít bez pocitu toho, že ulehá, a každý den vstává s pocitem hladu.

3 Chtěli bychom Vás požádat o to, aby jste také pomáhali.
Mohli by jste pomáhat například tím, že také jako rodina adoptujete nějakého Keňana. Podívejte jak by byli šťastní. A také z čeho by jste jim pomohli.

4 Tohle jsou děti, jež pomoc potřebují:
Fidel Odongo Odongo Fidelovi zemřel otec na AIDS. Nyní žije se svou matkou a dvěma sourozenci. Matka se svým příjmem nedokáže dostatečně zajistit vzdělání svým dětem.

5 Samson Otieno Omoth Otec je už skoro rok nemocný a není schopen živit rodinu. V adopci byl nyní rok, ale původní rodič ho nemůže nadále podporovat, a tak hledáme někoho, kdo adopci převezme.

6 Letrice Akoth Letrice pochází z chudé rodiny. Její rodiče pracují v zemědělství, nemají ale dost prostředků na to, aby mohli dívence zajistit vzdělání. Letrice má ještě dva starší sourozence.

7 Jimia Yusuf Jamia žije se svojí matkou a dvěma staršími bratry v jedné místnosti. Matka prodává zeleninu na tržišti, aby měli co jíst. Nevydělá však dost na to, aby mohli jít její syni na střední školu.

8

9

10

11


Stáhnout ppt "Otien o Huru."

Podobné prezentace


Reklamy Google