Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Nadační fond Nehemia Projekt Nadačního fondu Nehemia ve spolupráci s křesťanskou etiopskou organizací Ethiopian Mulu Wongel Amgnoch Church Development.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Nadační fond Nehemia Projekt Nadačního fondu Nehemia ve spolupráci s křesťanskou etiopskou organizací Ethiopian Mulu Wongel Amgnoch Church Development."— Transkript prezentace:

1 Nadační fond Nehemia Projekt Nadačního fondu Nehemia ve spolupráci s křesťanskou etiopskou organizací Ethiopian Mulu Wongel Amgnoch Church Development Organization.

2 Jméno: Tesfayo Mekuria Bube Datum narození: 4. dubna 1998 Pohlaví: Muž Národnost: Etiopan

3 Tesfayova situace Tesfayova matka zemřela. Tesfayo žije pouze se svým otcem, sestrou a dvěma bratry. Otec pracuje jako námezdní dělník. Rodiče jsou muslimové. Rodina nemá pravidelný měsíční příjem.

4 Koffele Město Koffele je geograficky umístěno na jižních hranicích Arsi zóny. Lidé tohoto města jsou nakaženi různými nemocemi. Ječmen, pšenice a kukuřice jsou nejdůležitější plodiny pěstované v této oblasti. Lidé se zaměřují hlavně na pěstování plodin a zeleniny. Vlivem polygamie jsou ženy a děti pod sociálním a finančním tlakem. Zisk společnosti je velmi nízký a nestačí na pokrytí celého rodinného rozpočtu.

5  Pouze 40% dětí má možnost chodit do školy. Zbylých 60% je zanedbaných ekonomickými problémy vlivem nízkého povědomí či neschopnosti zajistit či uživit tyto děti kvůli chudobě. Základní a střední školy jsou jen málo navštěvované. Všechny děti by měly získat vzdělání ve svých sousedských oblastech.  Dětem bude také zajištěna nezbytná zdravotnická péče v ambulantním zdravotnickém středisku nebo v nemocnici. Dětem bude 2x do roka poskytnuto slušné oblečení, obuv a podvyživeným také přídavky na jídlo

6 Tesfayův dopis  At the begining i want to be greeting to you!  Thanks a lot the allmighty God for his work. I am grade 6 student.  In Kofele town in Ethiopian country. Thank you. My God blessed you!  Up to now I am learning in elementery school. My hope in the future is supporting poor people like you!  I have two brothers and one sister.  My older brother is grade 9 student. I need different text book.  I want to be clever student. So i need a book. Jesus is lord!  I am prying to you. Goodbye!

7 Překlad dopisu  Na začátek vás chci pozdravit. Děkuji moc všemohoucímu Bohu za jeho práci. Chodím do 6.třídy ve městě Kofelle v Etiopii. Děkuji vám. Můj Bůh vám požehnal. Nyní chodím do základní školy. Má naděje v budoucnost je pomáhání lidem, tak jako to děláte vy. Mám dva bratry a jednu sestru. Můj starší bratr chodí do deváté třídy. Potřebuji jinou učebnici. Chci být chytrým studentem. Takže potřebuji knihu. Ježíš je pán! Modlím se za vás. Sbohem!

8 Informace o Tesfayovi

9 Tesfayovo vysvědčení

10  Tesfayo


Stáhnout ppt "Nadační fond Nehemia Projekt Nadačního fondu Nehemia ve spolupráci s křesťanskou etiopskou organizací Ethiopian Mulu Wongel Amgnoch Church Development."

Podobné prezentace


Reklamy Google