Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Vážení a milí žáci, vítáme Vás ve Střední odborné škole stavební kArlOVY Vary, příspěvkové organizaci. Jsme rádi, že se s Vámi setkáváme v novém školním.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Vážení a milí žáci, vítáme Vás ve Střední odborné škole stavební kArlOVY Vary, příspěvkové organizaci. Jsme rádi, že se s Vámi setkáváme v novém školním."— Transkript prezentace:

1 Vážení a milí žáci, vítáme Vás ve Střední odborné škole stavební kArlOVY Vary, příspěvkové organizaci. Jsme rádi, že se s Vámi setkáváme v novém školním roce 2017/2018 a těšíme se, že se společně během vzdělávacího procesu příjemně pobavíme a z každého z Vás se během studia stane vzdělaný a hrdý odborník ve Vámi vybraném oboru. To, že jste si pro studium vybrali Střední odbornou školu stavební Karlovy Vary, p. o. je od Vás velmi rozumné rozhodnutí, protože lepší školu jen tak nenajdete Jsme totiž nejlepší střední školou v České republice a nejlepší střední školou v Karlovarském kraji v roce 2015! Tady Vám bude dobře.

2 Jsme tu dlouho Střední odborná škola stavební byla založena v roce Škola je příspěvkovou organizací zřízenou Karlovarským krajem. Studenti zde neplatí žádné školné.

3 Jsme nejlepší střední školou v České republice a nejlepší střední školou v Karlovarském kraji

4 Na internetu je nás plno
Webové stránky školy: ŠKOLA ONLINE – KATEDRA: MOODLE: FACEBOOK:

5 Hlavní budova školy Teoretická výuka probíhá v TÉTO budově na náměstí K. Sabiny 159/ Karlovy Vary

6 Kontakt na školu (útvar teoretické výchovy): Adresa: nám. K
Kontakt na školu (útvar teoretické výchovy): Adresa: nám. K. Sabiny 159/16,  Karlovy Vary IČO: ¨ Telefony na: - sekretariát ředitel osobní oddělení účtárna   Tato ová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript Statutární orgán: Mgr. Michal Vachovec ředitel školy Zástupce ředitele: Mgr. Václav Kabourek

7 Hlavní budova „praxe“. Odborná praktická výuka probíhá v budově nedaleko od školy na adrese Stará Kysibelská 77 a 75 v Karlových Varech Drahovicích (vedle nákupního střediska Penny Market)

8 Kontakt na pracoviště (útvar praktické výuky): Adresa: Stará Kysibelská 75,77 Karlovy Vary - Drahovice Telefon: Fax: Zodpovědný zástupce: Ing. Jan Kümmel - ZŘ pro PV

9 MAPA – pomocník bloudícího
Orientační mapa s vyznačením trasy mezi jednotlivými objekty naší školy.

10 Trvale volně přístupné Wi-Fi
Wi-Fi je všem žákům k dispozici v celé budově školy. Název sítě: stavebniskolaKV Heslo: Celý den je tedy možné připojit se na Školu ONLINE – Žákovská, Moodle - One Note – Facebook a využívat moderní elektronická zařízení pro plnění školních úkolů elegantně, moderně, s chutí.

11 Motivační stipendium za každé pololetí školního roku:
v 1. ročníku ,- Kč v 2. ročníku ,- Kč ve 3. a 4. ročníku ,- Kč Prospěchové stipendium za každé pololetí školního roku: ve všech ročnících ,- Kč Žák může při splnění stanovených podmínek získat jeden nebo dva typy stipendia, a to stipendium motivační a stipendium prospěchové

12 Přeji Vám všem příjemný den.
Krásné, skvěle vybavené učebny. Skvěle vybavení spokojení žáci. Spokojený učitel. To je naše Střední odborná škola stavební Karlovy Vary, příspěvková organizace.


Stáhnout ppt "Vážení a milí žáci, vítáme Vás ve Střední odborné škole stavební kArlOVY Vary, příspěvkové organizaci. Jsme rádi, že se s Vámi setkáváme v novém školním."

Podobné prezentace


Reklamy Google