BC Research Inc. Technologies. Čím se BC Research zabývá S použitím technologie podnikatelského modelu Integrator, nachází nejlepší řešení pro rozvoj.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
P ODNIKATELSKÉ DOVEDNOSTI PRO ROZVOJ MSP A NNO V K RÁLOVÉHRADECKÉM KRAJI Projekt CZ.1.07/3.2.10/ Společnost pro právní a ekonomické vzdělávání.
Advertisements

MARKETING A MANAGEMENT
Trh a jeho zákonitosti.
VYSOKÁ ŠKOLA TECHNICKÁ A EKONOMICKÁ V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
Katedra ekonomiky, manažerství a humanitních věd Baví vás práce s lidmi, chcete rozhodovat o nových projektech a řídit jejich realizaci? Chcete-li být.
 Význam inovací pro rozvoj společnosti  Postavení ČSVTS v inovacích  Dosavadní zkušenosti v této oblasti.
Strategická podnikatelská jednotka Strategic Business Unit - SBU
FIRMA BAŤA A TÁBORSKO Ing. Vladimír Štípek, Ph. D
Výukový materiál zpracovaný v rámci "EU peníze školám"
CzechInvest Agentura pro podporu podnikání a investic
Podnikatelské prostředí: Makroprostředí
Podnikatelské prostředí: Mikroprostředí
Sportovní a podnikatelská střední škola, spol. s r.o. Ekonomika a marketing I. ročník Vyučující PhDr. Jan Sinkule Základní kategorie ekonomie  Vztah ekonomie.
1. Ekonomie jako společenská věda Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Marie Grygarová.
Informační strategie. řešíte otázku kde získat konkurenční výhodu hledáte jistotu při realizaci projektů ICT Nejste si jisti ekonomickou efektivností.
Registrační číslo: CZ.1.07/1.3.00/
Registrační číslo: CZ.1.07/1.3.00/
Mikroekonomie I Formování trhu
Export jako šance pro růst České republiky Václav Kubata, poslanec, člen Hospodářského a Zahraničního výboru.
Světové trhy a mezinárodní obchod
1 Kriteria hodnocení simulace – Balanced Scorecard (BSC) Toto metoda může být s úspěchem využita i pro stanovování cílů konkrétních projektů. Detailně.
Možnosti spolupráce studentů s TIC s.r.o. Bc. Daniel Vaněk Technologické inovační centrum s.r.o.
Workshop na téma: „Dej svým nápadům šanci“ Technologické inovační centrum s.r.o.
Jméno firmy Podnikatelský plán. Shrnutí Jasně popište, co je smyslem činnosti vaší společnosti a jaké si kladete cíle –Stručně popište, jak si představujete.
Tento výukový materiál vznikl v rámci Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost 1. KŠPA Kladno, s. r. o., Holandská 2531, Kladno,
Bakalářský studijní program Elektrotechnika Obor  Aplikovaná a komerční elektronika Oborová katedra  Katedra elektroniky.
Prostředí pro podnikání a rozhodující faktory růstu MSP Karel Havlíček květen 2008.
Mikroekonomie I Typy firem v tržní ekonomice a jejich cíle
AirPackage s.r.o. Zakladatel: Jan Falta. Podnikatelský záměr  prodej technického řešení pro bezpilotní stroje  dominantní dodavatel technologie na trhu.
CzechInvest Agentura pro podporu podnikání a investic Fórum Evropský rok aktivního stárnutí a mezigenerační solidarity 2012 Ing. Blanka Miksová Praha,
Název organizace Podnikatelský plán (bližší specifikace aktivity) Vaše logo.
KONKURENČNÍ STRATEGIE A VSTUP NOVÝCH FIREM Zpracovaly: L. Petráčková, E. Cézová.
Strategické marketingové plánování. umožňuje přesnější formulování cílů, možnosti firmy zohledňuje měnící se marketingové příležitosti vede k lepší koordinaci.
Ekonomika podniku 2. část Školní rok 2005/2006 Vyučující: Ing. Simona Rosová.
1 Regionální inovační strategie RIS. 2 O Regionálních inovačních strategiích Projekty RIS mají za cíl podporu rozvoje regionálních inovačních strategií,
Úvod Proč studovat informatiku?
Analýza konkurence Harry Löwit 2009/2010
Podnikatelský nápad Nejlepším a nejpříjemnějším způsobem, jak vytvořit úžasný produkt či službu, je udělat něco, co chceš sám používat.
MSP v české ekonomice a dotační podpora z EU a státních prostředků.
Tržní prostředí.
Zápatí prezentace1 Evropské projekty a jejich podpora na ESF MU v roce 2009 Porada vedení fakulty+ vedoucí kateder předkládá: proděkan pro SaR.
Struktura podnikatelského plánu
Franchising VY_62_INOVACE_ ledna 2014
Základní podnikatelské koncepce 1. Výrobní podnikatelská koncepce „čím levnější výrobek, tím lépe se prodá“ představitelé: Henry Ford v USA.
Konference INOVACE JE ZÁKLAD VAŠÍ EXISTENCE Brno,
Ekonomie, makro a mikroekonomie Ekonomie je věda, která se zabývá společenskou realitou zvanou ekonomika. Ekonomie je věda, která se zabývá společenskou.
Podnikatelský plán Vzor a struktura.
ZÁKLADNÍ EKONOMICKÉ POJMY Ekonomika, ekonomie, ekonomické systémy.
Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně Provozně ekonomická fakulta Analýza trhu zemědělské techniky a dotační politiky pro české zemědělce Diplomová.
Podnikatelský záměr STŘEDNÍ ŠKOLA STAVEBNÍ A TECHNICKÁ STŘEDNÍ ŠKOLA STAVEBNÍ A TECHNICKÁ Ústí nad Labem, Čelakovského 5, příspěvková organizace Páteřní.
Olomoucký kraj. ELZACO spol s.r.o. Naše společnost byla založena počátkem roku 1991 s cílem podnikat v elektrotechnických oborech. Sídlem společnosti.
MONDRAGON Cooperative Corporation (MCC) Příklad z dobré praxe - Best practice Červen 2015.
Rodina a zaměstnání Henry Schein Česká republika
Strategická analýza společnosti TIBBIS, s. r. o.
Ekonomika – základní pojmy.
Ing. Veronika Dostálková MBA
Zavádění nových produktů na trh B2B
Název společnosti Obchodní plán.
Název: Fiktivní firma Autor: Ing. Václav Tomášek
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích ANALÝZA MARKETINGOVÉHO MIXU VYBRANÉHO SUBJEKTU (Obhajoba bakalářské práce) Autor práce: Libuša.
Strategie rozvoje animačního průmyslu
Marketingový systém řízení
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Hradec Králové, Vocelova 1338, příspěvková organizace Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/
Prezentace obchodního plánu
Prezentace obchodního plánu
Cornwall Peer Review visit
Prezentace obchodního plánu
data aktuální ke dni Bc. Petra Razáková
Výzvy digitální ekonomiky pro společnost
Transkript prezentace:

BC Research Inc. Technologies

Čím se BC Research zabývá S použitím technologie podnikatelského modelu Integrator, nachází nejlepší řešení pro rozvoj technologií v samém počátku vývoje S použitím technologie podnikatelského modelu Integrator, nachází nejlepší řešení pro rozvoj technologií v samém počátku vývoje Cílem je vytvořit stabilní a nezávislou společnost, která dominuje na trhu Cílem je vytvořit stabilní a nezávislou společnost, která dominuje na trhu

Historie Podnik BC Research Council byl založen v roce 1944 provinční vládou jako podpůrný projekt pro rozvoj ekonomiky formou rozvoje převzatých technologií Podnik BC Research Council byl založen v roce 1944 provinční vládou jako podpůrný projekt pro rozvoj ekonomiky formou rozvoje převzatých technologií Na tomto projektu byl založen ekonomický růst v Britské Kolumbii Na tomto projektu byl založen ekonomický růst v Britské Kolumbii V roce 1973 dochází k přechodu pod vládu Kanady a přejmenování na BC Research Corporation V roce 1973 dochází k přechodu pod vládu Kanady a přejmenování na BC Research Corporation

Historie V roce 1993 byla společnost zprivatizována a tím pádem se z ní stává zisková organizace. Nové jméno je BC Research Inc. V roce 1993 byla společnost zprivatizována a tím pádem se z ní stává zisková organizace. Nové jméno je BC Research Inc. V roce 2004 došlo k změně majitele, k dalšímu přejmenování na Vizon SciTec Inc. a rozšíření služeb. V roce 2004 došlo k změně majitele, k dalšímu přejmenování na Vizon SciTec Inc. a rozšíření služeb. Toto nové jméno lépe vystihuje profil společnosti Toto nové jméno lépe vystihuje profil společnosti

Co nabízí: Firma se soustředí na podniky začínající v chemickém a biologickém odvětví Firma se soustředí na podniky začínající v chemickém a biologickém odvětví V tomto oboru už mají zkušenosti s firmami zabývajícími se například výrobou výrobků z přírodních produktů…… V tomto oboru už mají zkušenosti s firmami zabývajícími se například výrobou výrobků z přírodních produktů……

Zázemí a Infrastruktura Areál firmy BC Research se rozkládá na 10 akrech universitní půdy v Britské Kolumbii. Areál firmy BC Research se rozkládá na 10 akrech universitní půdy v Britské Kolumbii. Firma má s univerzitou smlouvy o využívání laboratoří, knihoven, poslucháren…. Firma má s univerzitou smlouvy o využívání laboratoří, knihoven, poslucháren…. Spolupracují s odborníky na Univerzitě Spolupracují s odborníky na Univerzitě K dispozici mají týmy techniků, manažerů a dalších profesionálů K dispozici mají týmy techniků, manažerů a dalších profesionálů

Foto BC Research

BC Research inc. - Vizon SciTec Inc najdete na stránkách: