Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace obchodního plánu

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Prezentace obchodního plánu"— Transkript prezentace:

1 Prezentace obchodního plánu
Název společnosti Prezentace obchodního plánu

2 Formulace hlavního cíle společnosti
Srozumitelně formulujte dlouhodobý hlavní cíl společnosti. Pokuste se použít formulace, které vám pomohou soustředit se na růst společnosti, buďte však co nejstručnější.

3 Konkurence Uveďte přehled konkurence.
Načrtněte výhody vaší společnosti před konkurencí.

4 Tým Uveďte jména výkonného ředitele a hlavních členů vedení společnosti. Nezapomeňte se zmínit o předchozích výsledcích dokazujících úspěšnost tohoto týmu. Uveďte, jak dlouho již v této oblasti pracují a jaké mají zkušenosti.

5 Přehled trhu Proveďte rekapitulaci trhu v minulosti, současnosti a budoucnosti. Uveďte přehled změn v podílu na trhu, ve vedení, v účastnících, v pohybu trhu, v nákladech, v cenách či v konkurenci, které vám umožní zvýšit úspěch společnosti.

6 Příležitosti Identifikujte problémy a příležitosti.
Uveďte problémy spotřebitelů a definujte podstatu příležitostí k prodeji produktu či služby, které vznikají na základě těchto problémů.

7 Koncepce podniku Uveďte přehled hlavních technologií, koncepcí a strategií, ze kterých podnik vychází.

8 Plány a cíle Uveďte pětiletý plán.
Stanovte konkrétní, měřitelné cíle pro dosažení pětiletého plánu. Uveďte cíle týkající se podílu na trhu. Uveďte cíle týkající se výnosů/zisku.

9 Finanční plán Nastiňte finanční plán na vyšší úrovni definující finanční model a předpoklady tvorby cen. Tento plán by měl zahrnovat předpokládaný roční obrat a zisk pro období následujících tří let. Tyto materiály prezentujte odpovídajícím způsobem pomocí několika snímků.

10 Požadavky na zdroje Stanovte požadavky na následující zdroje:
Zaměstnanci Technologie Finanční prostředky Distribuce Propagace Produkty Služby

11 Rizika a výnosy Uveďte přehled rizik spojených s navrhovaným projektem a způsob jejich odstranění. Stanovte odhad očekávaných výnosů (zejména při hledání způsobu financování).

12 Hlavní problémy Krátkodobé Dlouhodobé
Vytyčte nejdůležitější rozhodnutí a problémy, kterými je nutné se okamžitě nebo v krátké době zabývat. Uveďte následky odkladu rozhodnutí. Dlouhodobé Vytyčte problémy, které bude nutné vyřešit v dlouhodobém horizontu. Při hledání způsobu financování přesně určete problémy, jejichž řešení bude vyžadovat finanční prostředky.


Stáhnout ppt "Prezentace obchodního plánu"

Podobné prezentace


Reklamy Google