Moc se omlouvám že se ještě neučíme Moc se vám všem omlouvám že se ještě neučíme.Měla jsem to velice těžké ve škole.Máme moc hodin,takže hodiny nebudou.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Chtěl bych Vás pozvat na menší party.
Advertisements

5. Abrahám věří, že mu Hospodin splní slib - bude mít potomka.
Farma:ztracená ovečka. Tak toto jsou naše ovce: Ale co to?Kde je naše nejoblíbenější ovečka!!Prosím pomož nám jí najít!
Aneb kdo ještě vydržel v tomhle ústavu
Gymnázium Josefa Kainara Hlučín. Naše malá škola, není žádná prohra! Učivu tu rozumíme, i výlety pořádáme. i výlety pořádáme.
Dejte slova do věty II Put the words between slash marks into the appropriate case. Vzor: Se /sestra/ je vždycky problém. Se sestrou je vždycky problém.
Practice with moci Insert the appropriate present tense form of moci into the following sentences. Vzor: Neznáte tady nikoho? ___ vám pomoct já? Neznáte.
Způsobové slovesa Conjugate the infinitives in the following sentences to fit the context. Vzor: (smět) číst ten časopis? Smím číst ten časopis? *Taken.
Riskuj – 9.A Organizátoři Petr Cihlář Tomáš Smolík Lukáš Nouza Tomáš Dvořák Valerie Hejlová.
Eportfolio Otázka číslo 4. Kdo je tady? Kdo má domácí úkol?
Český jazyk a literatura
1. Dávno před mým narozením Pán Bůh mě už znal.
Projektový týden v primě Projektový týden v primě.
Definice zapomínání: 1. Zánik vzpomínky. 2. Zánik nežné náklonnosti.
Jaro Evropy 2009 Vzkažte Evropě Aula Biskupského gymnázia Varnsdorf Učastníkem besedy s významnou osobou, kterou v rámci druhého kola projektu.
Večerníček pro dospělé
Využití znalostí ze zkoušek ECDL v projektovém dnu.
Úvodní hodina informace k předmětu ICT Úvodní hodina informace k předmětu ICT Ing. Pavel Kraják Místnost 222 linka 274.
Pozornost Přednáška s prezentací nebo prezentace s přednáškou (Zapněte si prosím zvuk a sami přecházejte na další snímky.) © Radka Mužíková.
Soutěž o nejhezčí prdelku světa Kandidátka č.1 Pánové, prosím začněte volit nejhezčí prdelku!
Vítejte, po delší době jsem vytvořil opět další verzi našich stránek. Doufám, že se Vám poněkud odlišný design webu bude líbit. Pokud ne, tak se stejně.
Pro ty co mám ráda Lidé přicházejí do našich životů z nějakého DŮVODU, na určité OBDOBÍ anebo na CELÝ ŽIVOT. Když je budeme umět rozlišovat, tak budeme.
Sociální služby Vsetín, příspěvková organizace DOMOV PRO OSOBY SE ZDRAVOTNÍM POSTIŽENÍM ZAŠOVÁ.
ST R G TE Spojenci Tollánci TOLLANA Pane… tady je nějaká divná brána.
Manželský pár hraje golf. Ona odpaluje a... míček letí až do statku ležícího hned u dráhy... kde rozbije jedno okno a prolítne dovnitř!
Jak to vlastně bylo. Nikola Petráková.
Patronus 9/06 Madam Pomfrey, prof. McGonagallová, prof. Snape od Veni.
Bakara N ě mecký jezdecký pony. Příchod Když Bakaru poprvé přivezli do stáje ve Vranči byla pohublá a vyděšená nepřijela, ale sama spolu s ní totiž přivezli.
Nečekej na úsměv, abys byl milý ...
KrIsTýNa VoLáNkOvÁ Mé StUdIuM nA 4.ZŠ v ChEbU.
3.wydání 3.wydání Hmm nemám nápady.jé teď mě něco napadlo přidám sem fotky naší školy.
Přečti pořádně hlavně konec !!! a nepodváděj !! A hlavně si přečti konec, to nemá chybu, jsi na správném místě! Učitel filozofie jednoho dne přisel, do.
VY_32_INOVACE_72_POLITICKÁ MAPA AMERIKY Jméno autora VM Mgr.Markéta Fišerová Datum vytvoření VM září 2011 Ročník použití VM 7., 9.ročník Vzdělávací oblast/obor.
Zde je program pro Vás: VAŠE FOTKA Tento program slouží k tomu, aby jste se vyfotili, a aby jste mohli vaši fotografii poslat svým přátelům. Ale ještě.
Patronus 11/06 Od Jenny. Profesor Snape (Andrey) Andy svojí roli bere nesmírně vážně. Je bratrem Lucka ale v Řádu to na něm vidět není. Svět HP mu pomáhá.
Co se mi líbí a nelíbí ve škole
Nevěřící Tomáš sestaveno s využitím obrázků Henryho Martina Český text: kanan.cz Copyright © Henry Martin Used by Permission.
Vítejte!!!!!!!!! Vítejte v mých nowinách!Jsem moc ráda že mi paní ředitelka dovolila dělat své nowiny. Hned na začátek vám sem dám obsah a potom huráá.
Který or Jaký? Insert the proper form of který (which one?) or jaký (what sort of?), depending on the sense of the sentence. Vzor: V(e) ____ jazycích máte.
Kdo je tady? Kdo má domácí úkol?. L4 z webové stránky Napíšeme na tabuli!
Gender Bender! Changing Gender of Nouns & Verbs In each of the following sentences, change all masculine animate nouns into their feminine counterparts,
Vážený pane učiteli, dovolte mi, abych Vám popřál k Vašim narozeninám vše nejlepší, hodně zdraví, štěstí a spokojenosti v osobním životě. Také Vám přeju.
Úvodní č lánek Vítám vás u našich novin.Já Ginny Weasleyová Vám sem budu psát různé novinky. Zde je obsah prvního čísla: Bradavice shánějí studenty a učitele!!!!
DANI :-) Víte, jak zabavit blondýnu? Nakreslete na zem křídou čáru a řekněte, ať ji podleze.
Označení materiálu : VY_32_INOVACE_EKO_1112Ročník:4. Vzdělávací obor: Ekonomika Tematický okruh: Hospodářský výsledek a DPFO Téma: Základ daně podle §
AKVIZICE AKVIZICE. Co si odvezete Zaměříme se na překážky na cestě ke zvýšení obratu a rozšíření portfolia Budeme hledat cestu jak spolupracovat i s největšími.
9 let na základní škole:.
Naše skupina: Šampónci Jakub Štrejl, Dan Marek, Klára Stöhrová, Robin Horák, \Honza Mužák, Andrea Křížová, Denis Samko, Veronika Mocková Projekt Klíčení.
F YZIKA …aneb proč se to mám vůbec učit?! máme to v rozvrhu hodin rozhodlo o tom ministerstvo školství nařídil to pan ředitel s panem školníkem mohli.
OBLÍBENÝ PŘEDMĚT Finanční gramotnost Chovančíková Eva 1.A.
Život je jen náhoda Vypracovaly: Ludmila Fialková Jana Prchlová Sandra Martinková.
Rozhovor se… slečnou Magdalenou Žižkovou Co jsme zjistily o Majdě ? Co ji baví? Jak ji (ne)znáte…..
Ahoj! Tak jsem slyšel, že chceš studovat na gymplu? Ano, rád bych, ale mám strach z přijímacích zkoušek z matiky!
BANKA V ROCE 2020 PODLE MÝCH PŘEDSTAV
Adéla Harenčáková 7. třída
Který or Jaký? Insert the proper form of který (which one?) or jaký (what sort of?), depending on the sense of the sentence. Vzor: V(e) ____ jazycích.
PODĚKOVÁNÍ Žákovský parlament moc děkuje všem, kteří se zapojili do charitativní akce konané ve prospěch Dětského domova Velké Heraltice.
Sdílení souborů - úložiště
ZŠ Ludgeřovice Ema Musálková
Čím bych chtěl být až, vyrostu?
Aneb kdo ještě vydržel v tomhle ústavu
Animovaná hodina fyziky na téma: hustota látky
Potravinářské zbožíznalství
Čím chci být, až vyrostu Tomáš Fryčka.
Animovaná hodina fyziky na téma: hustota látky
VY_32_INOVACE_38_Rozvrh_excel
Naše 7 Třída.
Gender Bender! Changing Gender of Nouns & Verbs
Manželský pár hraje golf. Ona odpaluje a

Transkript prezentace:

Moc se omlouvám že se ještě neučíme Moc se vám všem omlouvám že se ještě neučíme.Měla jsem to velice těžké ve škole.Máme moc hodin,takže hodiny nebudou úplně pravidelné.Do “ZPRÁVY PRO STUDENTY“ vám napíši rozvrh hodin.Byla Na mých hodinách mějte prosím práce hotovy do týdne. Paní ředitelka Ginny Weasleyová

Kdy se začne učit Takže učit by se mělo začít již v pondělí.Předem ale upozorňuji že nebudete mít všechny předměty.Já s paní profesorkou Grangerovou by jsme nezvládali všechny hodiny.Každá si budeme učit svoje.Jestliže nějaký student či studentka vědí o někom kdo by chtěl učit bude tu vítán.

A teď základní info o hodinách Hodiny budou tady na škole.Profesoři mi ji vždy pošlou na .Každý profesor boduje sám za sebe. Mě na hodinách budete mít práce vypracovány maximálně do týdne,nebo vám strhnu body.