Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Bakara N ě mecký jezdecký pony. Příchod Když Bakaru poprvé přivezli do stáje ve Vranči byla pohublá a vyděšená nepřijela, ale sama spolu s ní totiž přivezli.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Bakara N ě mecký jezdecký pony. Příchod Když Bakaru poprvé přivezli do stáje ve Vranči byla pohublá a vyděšená nepřijela, ale sama spolu s ní totiž přivezli."— Transkript prezentace:

1 Bakara N ě mecký jezdecký pony

2 Příchod Když Bakaru poprvé přivezli do stáje ve Vranči byla pohublá a vyděšená nepřijela, ale sama spolu s ní totiž přivezli i strakáčka Borise, který byl možná ještě víc vystrašený a pohublý než Bakara. Iveta říkala, že byli nejspíš týraní a noví majitelé je koupili a přivezli k nám do stáje, která byla tenkrát ještě ve Vranči. Bakara bývala parkuračka se pak dostala do dalších stájí mezi nimi byla i stáj Lipton kde byla dočasně na rehabilitaci a v roce 2009 zde čekala hříbě po otci Bonsaj víc jsem o ní už nikde nenašla ani na internetu a Iveta toho o ní taky moc neví protože její PP je v hrozném stavu…ale vím že je Bakča čistokrevný NJP a je to ten nejúžasnější koník na světě a víc vědět ani nepotřebuju ♥

3 Něco o Bakušce Plemeno: německý jezdecký pony Pohlaví: klisna ♀ Zbarvení: zvláštní druh ryzáka Odznaky: lysinka a šňupka KVH: 147 cm Jezdci: Ivana Řičičářová Marie Korabíková Povaha: velmi milá a hodná klisna ve stádě nekonfliktní nerada si nechává šahat na hlavu od cizích jinak absolutně bezproblémová :)

4 Naše začátky spolu

5 Postupem času se společně zdokonalujeme a pořád zdokonalovat budeme

6 Důvěřuju jí a doufám, že i ona mně protože důvěra mezi koněm a člověkem to je hodně důležité

7 Bakuška a Maruška

8 Naše zlato Na Bakči jezdím já a Maruška a přes prázdniny kolovaly takové řeči že se Bakara bude pronajímat děsila jsem se té představy, protože za tu dobu co je Bakulka ve stáji jsem si ji tak oblíbila že za ní musím jít aspoň jednou za týden.. teď už to víckrát nestíhám jsem totiž na intru a je to těžké.. Bakču jsme si nakonec s Maruš pronajaly na půl pod podmínkou rodičů že se budu dobře učit :/ což bude těžké ale musím to nějak zvládnout…takže teď máme Bakulínu s Maruškou v pronájmu což je úplně úžasné!! Máme s ní takové menší plány chceme s ní jet na výstavu, protože chceme někde ukázat jak je krásná a taky by jsme s ní chtěly jet menší křížkový parkur v Huslenkách ale tohle všechno je ještě ve hvězdách

9 Naše plány a soutěže Já ani Maruška jsme s Bakčou zatím neabsolvovaly moc soutěží většinou jenom takové ty malé stájové. Já jsem s Bakuškou jela zatím jenom takové malé stájové závody v roce 2012 koncem prázdnin to byly minizávody asi 2 týdny potom parkury na krerých jsme vyhrály první místo a potom Hubertovu jízdu, která se jela v zelené barvě. V roce 2011 jsem s ní minizávody nejela protože už Bakča měla hodně jezdců, což mně trošku štvalo, ale ke konci závodů jsem si na ní poprvé v životě dvakrát skočila přes překážku. Maruška z Bakčou se už umístily celkem třikrát taky jenom ve stájových závodech v roce 2011 na minizávodech vyhrály 1. místo, potom v roce 2012 na minizávodech skončily na 3. místě v parkurech taky na 3. a taky s Bakušou jela Hubertovu jízdu. Teď když máme s Maruškou Bakušku do konce června 2012 pronajatou tak s ní máme nějaké menší plány. Chtěly by jsme se s ní zúčastnit parkurů v Huslenkách a potom s ní v květnu jet na výstavu do podlesí myslím že tam by se Bakča předvedla – myslím samozřejmě v dobrém.

10 A nakonec? BAKARA TÝM :D


Stáhnout ppt "Bakara N ě mecký jezdecký pony. Příchod Když Bakaru poprvé přivezli do stáje ve Vranči byla pohublá a vyděšená nepřijela, ale sama spolu s ní totiž přivezli."

Podobné prezentace


Reklamy Google