Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Zde je program pro Vás: VAŠE FOTKA Tento program slouží k tomu, aby jste se vyfotili, a aby jste mohli vaši fotografii poslat svým přátelům. Ale ještě.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Zde je program pro Vás: VAŠE FOTKA Tento program slouží k tomu, aby jste se vyfotili, a aby jste mohli vaši fotografii poslat svým přátelům. Ale ještě."— Transkript prezentace:

1

2 Zde je program pro Vás: VAŠE FOTKA Tento program slouží k tomu, aby jste se vyfotili, a aby jste mohli vaši fotografii poslat svým přátelům. Ale ještě před čtením návodu si nasaďte sluchátka, nebo zapněte bedýnky. Jak pracovat s tímto programem: 1)Na této obrazovce kliknete pravým tlačítkem myši (KLIKNETE, AŽ BUDETE MÍT PŘEČTENÝ NÁVOD)!!! 2) Na další obrazovce budete mít tlačítko vpřed a na to kliknete. 3) Na třetí stránce budete mít obdélníček se středem a vy se musíte dívat do středu(čočka). 4) A na čtvrté stránce se vám už objeví vaše fotografie.

3 Zde je ještě malé upozornění: Jestliže se vám zobrazí nápis,,Vaše fotografie se nepodařila zhotovit, protože jste se Pohl a fotografie byla rozmazaná. Prosím stiskněte tlačítko vpřed.“ tak se ničeho nelekněte a vyfoťte se ještě jednou. Tato zpráva se může zobrazit max. 2- krát. KONEC

4 Dívejte se do středu čočky. Jakmile budete připraven(a), stiskněte tlačítko,,CVAK“.,,CVAK“

5 Vaše fotografie se nepodařila zhotovit, protože jste se pohl a fotografie byla rozmazaná. Prosím stiskněte tlačítko vpřed.

6 Dívejte se do středu čočky. Jakmile budete připraven(a), stiskněte tlačítko,,CVAK“.,,CVAK“

7 Vaše fotografie se nepodařila zhotovit, protože jste se pohl a fotografie byla rozmazaná. Prosím stiskněte tlačítko vpřed.

8 Dívejte se do středu čočky. Jakmile budete připraven(a), stiskněte tlačítko,,CVAK“.,,CVAK“

9 Máte nadměrně velký obličej. Nepodařilo se nám vás vyfotit. Ještě by jste nám měl(a) poděkovat za snahu. No, ale nám to nevadí, protože my už jsme na to zvyklí. Velice vás prosíme, stiskněte tlačítko níže(ve vašem zájmu).

10 Jestliže se Vás tato animace nějak dotkla, nebo Vás dokonce urazila, tak se Vám velice omlouvám a přijměte mou omluvu. Jestliže budete chtít nějakou další prezentaci, tak mi napište na e-mail: m.pospiech@cbox.cz Děkuji POSPIECH Michal KONEC


Stáhnout ppt "Zde je program pro Vás: VAŠE FOTKA Tento program slouží k tomu, aby jste se vyfotili, a aby jste mohli vaši fotografii poslat svým přátelům. Ale ještě."

Podobné prezentace


Reklamy Google