Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Veronika Lexová. - Obrázek slouží k pestřejšímu vzhledu dokumentu. Dále aby zobrazoval nějaký děj nějaké věci (např: na internetových stránkách fotky.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Veronika Lexová. - Obrázek slouží k pestřejšímu vzhledu dokumentu. Dále aby zobrazoval nějaký děj nějaké věci (např: na internetových stránkách fotky."— Transkript prezentace:

1 Veronika Lexová

2 - Obrázek slouží k pestřejšímu vzhledu dokumentu. Dále aby zobrazoval nějaký děj nějaké věci (např: na internetových stránkách fotky a obrázky nějakých zpráv). - Vložit obrázek do textu zvládne kde kdo.

3 Jedno z nejjednodušších věcí, co se týče s prací ve Wordu. 1.V počítači musí být uložený obrázek, který chceme vložit do práce ve Wordu. Jestliže obrázek chceme zkopírovat, tak nejdříve ho musíme označit a stisknout kombinaci klávesnic Ctrl + C. Poté otevřeme dokument Microsoft Word. 2. Jestli že máme obrázek zkopírovaný, tak klikneme na list papíru. Jednoduše ho vložíme kombinací klávesnic Ctrl + V. Druhá možnost je, že klikneme pravým tlačítkem myši na list papíru a zvolíme „Vložit“. 3.Obrázek, který máme uložený v počítači, tak klikneme na lištu „Vložení“. Poté najdeme buď „vložit obrázek“, nebo v novějších Wordových programech najdeme jednoduchou ikonu „Obrázek“.

4 1. Uložit obrázek2. Otevřít wordový dokument 3. Kliknutí na lištu „Vložení“ a poté na „Obrázek“

5 4. Zvolení obrázku a kliknout „Vložit 5. Vybraný obrázek se nachází v dokumentu

6 - K danému tématu lze upravovat obrázky hned ve Wordu. 1* Ořezávat, změnit velikost,ohraničení obrázku, vložení do rámečku, změnit barvu a jaký vztah bude mít k následujícímu textu. Jestli bude text zprava obrázku, nebo bude text z obou stran. 2* V programu PowerPoint přidat k obrázku „animaci“, jako efekt: přílet zprava, přílet zleva, přílet a mnoho jiných efektů 1*Word 2* PowerPoint

7 Před:Po:

8


Stáhnout ppt "Veronika Lexová. - Obrázek slouží k pestřejšímu vzhledu dokumentu. Dále aby zobrazoval nějaký děj nějaké věci (např: na internetových stránkách fotky."

Podobné prezentace


Reklamy Google