Technologie přípravy pokrmů 1. ročník – číšník - sevírka

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Projekt: CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“
Advertisements

Projekt CZ.1.07/1.1.38/ Modul M6 Modernizace výukových metod při výuce odborných předmětů gastro a odborného výcviku autor Mgr. Alena Marková.
Výukový materiál byl zpracován v rámci projektu OPVK 1.5
„EU peníze středním školám“
CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_ PaV_1.10
CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_ PaV_1.07
CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_TP_2.15 SOU Obořiště Určeno pro obor – Práce ve stravování – zaměření kuchař – 2.ročník Číslo klíčové aktivity: III/2.
autor Mgr. Alena Marková
CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_ PaV_1.08
Výukový materiál byl zpracován v rámci projektu OPVK 1.5
BEZMASÉ POKRMY
Výukový materiál byl zpracován v rámci projektu OPVK 1.5 EU peníze školám registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Autor:Bc. Zdeňka Sîrbu Zpracováno:
Administrativa ve výrobním středisku
CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_TP_2.07 SOU Obořiště
CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_ PaV_1.09 SOU Obořiště Určeno pro obor – Práce ve stravování – zaměření kuchař – 2.ročník Číslo klíčové aktivity:
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou 35 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Předmět:Stolničení Ročník:3. Téma:S.
Projekt: CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“
Výukový materiál byl zpracován v rámci projektu OPVK 1.5
Předmět: Potraviny a výživa Ročník: druhý
Výukový materiál byl zpracován v rámci projektu OPVK 1.5 EU peníze školám registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Autor:Bc. Zdeňka Sîrbu Zpracováno:
Škola: SŠ Oselce, Oselce 1, Nepomuk,
CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_TP_2.03 SOU Obořiště
Technologie přípravy pokrmů 2. ročník - kuchař
CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_TP_2.11 SOU Obořiště Určeno pro obor – Práce ve stravování – zaměření kuchař – 2.ročník Číslo klíčové aktivity: III/2.
„Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.“ Technologie Ludmila Doležalová, č ročník, tříletý.
CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_ PaV_1.06
CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_TP_2.06 SOU Obořiště
Projekt: CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“
Výukový materiál byl zpracován v rámci projektu OPVK 1.5 EU peníze školám registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Autor:Bc. Zdeňka Sîrbu Zpracováno:
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou 35 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Předmět:Odborný výcvik Ročník:2.
Výukový materiál byl zpracován v rámci projektu OPVK 1.5 EU peníze školám registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Autor:Bc. Zdeňka Sîrbu Zpracováno:
CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_TP_2.08 SOU Obořiště
Ostatní tepelné úpravy
Výukový materiál byl zpracován v rámci projektu OPVK 1.5 EU peníze školám registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Autor:Bc. Zdeňka Sîrbu Zpracováno:
Výukový materiál byl zpracován v rámci projektu OPVK 1.5 EU peníze školám registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Autor:Bc. Zdeňka Sîrbu Zpracováno:
Předmět: Potravina a výživa Ročník: první
Projekt: CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou 35 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Předmět:Odborný výcvik Ročník:1.
Předmět: Odborný výcvik Ročník: 1. ročník
CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_TP_2.14 SOU Obořiště Určeno pro obor – Práce ve stravování – zaměření kuchař – 2.ročník Číslo klíčové aktivity: III/2.
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
ZELENINA Předmět: Potraviny a výživa pro obor Kuchař – číšník druhý ročník Klíčová slova: význam, zelenina, složení, rozdělení Klíčová slova: význam, zelenina,
Technologie přípravy pokrmů 1. ročník - hotelnictví
Potraviny a výživa 2. ročník – kuchař, číšník, servírka
Technologie přípravy pokrmů 1. ročník – hotelnictví
Potraviny a výživa 2. ročník – kuchař, číšník, servírka
Technologie 2. ročník – kuchař, číšník, servírka
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
Potraviny a výživa 2. ročník – kuchař, číšník, servírka
Technologie přípravy pokrmů 2. ročník - kuchař
Speciální technologie 3. ročník - kuchař
Speciální technologie 3. ročník - kuchař
Potraviny a výživa 1. ročník – kuchař, číšník, servírka
Potraviny a výživa 1. ročník – kuchař, číšník, servírka
Chemie Žáci byli poučeni o bezpečnosti práce, chování a hygienických zásadách v hodinách a vnitřním řádem učebny.
Speciální technologie 3. ročník obor kuchař
Potraviny a výživa 1. ročník – kuchař, číšník, servírka
Potraviny a výživa 2. ročník – kuchař, číšník, servírka
Potraviny a výživa 2. ročník – kuchař, číšník, servírka
Název školy SŠHS Kroměříž Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Autor
Technologie přípravy pokrmů 1. ročník – hotelnictví 2. téma
Potraviny a výživa 2. ročník – kuchař, číšník, servírka
Technologie přípravy pokrmů 2. ročník - kuchař
Technologie přípravy pokrmů 2. ročník – kuchař
Technologie přípravy pokrmů 2. ročník - kuchař
Technologie přípravy pokrmů 2. ročník - kuchař
Technologie přípravy pokrmů 2. ročník - kuchař
Kuchařská repetorium 3. ročník – kuchař
Technologie 2. ročník – kuchař, číšník, servírka
Technologie přípravy pokrmů 2. ročník - kuchař
Transkript prezentace:

Technologie přípravy pokrmů 1. ročník – číšník - sevírka Ing. Martin Vacek Technologie přípravy pokrmů 1. ročník – číšník - sevírka ÚVOD 13.4.2017

Podklady pro výuku Prezentace na www.podporavyukyhotelovka.websnadno.cz http://www.ssss.cz/files/kpucebnice/p/te/tehlavni.htm Receptury teplých pokrmů Rundštok a kol. Technologie v kostce Libuše Vodochodská, Dr. Karel Štěpánek

Obsah 1. ročník Úvod Hygiena a bezpečnost Výrobní střediska Předběžná úprava potravin Základní tepelné úpravy Technologické postupy – polévky, omáčky, přílohy Bezmasé pokrmy Opakování

Mezipředmětové vztahy Potraviny a výživa Zachování biologické hodnoty potravin Zařízení a provoz Organizace práce v provozu Stolničení Charakteristika pokrmů Odborný výcvik Uplatnění v reálném provozu

Hodnocení Aktivita v hodině Ústní zkoušení 2x Písemná zkouška 2x Ústní zkoušení formou rychlých otázek Připravenost na hodinu + aktivní zapojení Charakteristika pokrmů – simulace otázek hosta Ústní zkoušení 2x Písemná zkouška 2x Formou testových otázek + psané otázky