IPRM Náchoda – problémová zóna u nemocnice Seminář k 1. výzvě Města Náchoda pro podporovanou aktivitu 5.2b Regenerace bytových domů 29.7.2009 1.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
SEMINÁŘ PRO ŽADATELE Integrovaný plán rozvoje města Český Těšín „Revitalizace významně postižené městské části SVIBICE“ DOBRÝ DEN!
Advertisements

SEMINÁŘ PRO ŽADATELE z Integrovaného operačního programu (IOP), Oblasti intervence 5.2: Zlepšení prostředí v problémových sídlištích, aktivita 5.2b) -
Brno 7. ledna 2010 Seminář pro předkladatele projektů do Integrovaného plánu rozvoje města Brna Postup předkládání projektů.
Nová zelená úsporám 2013 možnosti využití výrobků f. DAFE-PLAST.
Integrovaný plán rozvoje města Chrudim
Program EKO – ENERGIE Výzva III Ing. Andrea Dostálová Datum: Přednášející:
Statutární město Chomutov vyhlásilo výzvu č. 1 k podávání žádostí o poskytnutí finanční podpory projektů Regenerace bytových domů v rámci Integrovaného.
INTEGROVANÝ PLÁN ROZVOJE MĚSTA STRAKONICE (= IPRM)
Nejčastější pochybení při administraci Monitorovacích zpráv se žádostí o platbu, monitorovacích hlášení a monitorovacích zpráv o zajištění udržitelnosti.
INTEGROVANÝ PLÁN ROZVOJE MĚSTA STRAKONICE (= IPRM)
Opatření III.2.1 Obnova a rozvoj vesnic, občanské vybavení a služby Podopatření III Obnova a rozvoj vesnic Přerov, Hotel Fit Program rozvoje.
Veřejné projednání Vstupní informace  Objednatel IPRM zóny: Město Náchod  Zpracovatel IPRM zóny: Centrum evropského projektování a.s., Hradec.
1 IPRM Náchoda – problémová zóna u nemocnice Seminář k 2. výzvě Města Náchoda pro podporovanou aktivitu 5.2b Regenerace bytových domů ( rámci realizace.
Nejčastější pochybení při administraci monitorovacích zpráv se žádostí o platbu, monitorovacích hlášení a monitorovacích zpráv o zajištění udržitelnosti.
Informační schůzka k Integrovanému plánu rozvoje města Chrudim financovaného z EU
ČASTÉ CHYBY PŘI ZPRACOVÁNÍ ŽÁDOSTI O DOTACI 8. října 2013 Ing. Petra Salačová, OAP Ústí nad Labem 1.
SEMINÁŘ PRO ŽADATELE z Integrovaného operačního programu (IOP), Oblasti intervence 5.2: Zlepšení prostředí v problémových sídlištích, aktivita 5.2b) -
Povinné přílohy žádosti pro 5. výzvu k předkládání projektů v JPD 2 Ing. Johana Chalupová Magistrát hl. m. Prahy Odbor zahraničních vztahů a fondů EU.
IPRM Náchoda – problémová zóna u nemocnice Jednání Pracovní skupiny
Centrum pro regionální rozvoj ČR
Seminář pro žadatele o finanční podporu z OP VK 2007 – 2013 FINANČNÍ ČÁST.
CRR ČR pobočka Olomouc 1 pobočka CRR ČR pro NUTS II Střední Morava se sídlem v Olomouci Centrum pro regionální.
Povinné přílohy žádosti pro 4. výzvu k předkládání projektů v JPD 2 Mgr. Jakub Benda Magistrát hl. m. Prahy Odbor zahraničních vztahů a fondů EU Oddělení.
1 INTEGROVANÝ PLÁN ROZVOJE MĚSTA Děčín – Staré Město Připravte se na výzvu!
GP Bydlete na venkově 2008 Celkový objem finančních prostředků: 1,2 mil. Kč Předmět podpory: projektová dokumentace pro stavební řízení - 1. rekonstrukce.
1 INTEGROVANÝ PLÁN ROZVOJE MĚSTA Děčín – Staré Město Veřejné projednávání,
VÝZVA K PODÁVÁNÍ ŽÁDOSTÍ O POSKYTNUTÍ PODPORY
1 Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Obecné informace k finanční části seminář pro žadatele – 3. výzva
IPRM Sídliště Kročehlavy Regenerace bytových domů.
Seminář pro žadatele o finanční podporu OP VVV výzva ERDF pro vysoké školy Mgr. Stanislava Podolková Praha, duben 2016.
Seminář pro žadatele o finanční podporu OP VVV výzva ESF výzva pro vysoké školy Mgr. Helena Hořáková Praha, duben 2016.
Postupy při proplacení dotace, závěrečná žádost o platbu u projektů nezakládajících veřejnou podporu.
Seminář pro žadatele o finanční podporu OP VVV výzva Excelentní výzkum Mgr. Helena Hořáková Praha, 17. února 2016.
1 Integrovaný plán rozvoje města – zóna Severní sídliště Seminář pro žadatele a příjemce IPRM - IOP
Postup při proplácení dotace ve vazbě na eliminaci rizik z „přezávazkování“/nedočerpání Programu Kroměříž
Postup při proplácení dotace ve vazbě na eliminaci rizik z „přezávazkování“/nedočerpání Programu Přerov
MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ ČR Podpora oprav domovních olověných rozvodů.
Technika pro integrovaný záchranný systém plk.Mgr. Jaromír Lebeda.
Regionální operační program NUTS II Severovýchod Informační seminář pro Seminář Greenway Jizera , Mladá Boleslav.
Regionální operační program regionu soudržnosti Střední Morava Přerov Podmínky pro dopracování projektu (problémy, rizika)
Ministerstvo pro místní rozvoj ČR, Staroměstské náměstí 6, Praha 1 /iop Úvodní slovo Seminář pro předkladatele IPRM v.
Výzvy v rámci IROP Centrum pro regionální rozvoj České republiky Ing. Markéta Kupcová,
Operační program přeshraniční spolupráce Slovenská republika – Česká republika Centrum pro regionální rozvoj Infobod Zlín.
STÁTNÍ FOND ROZVOJE BYDLENÍ jednání Expertní skupiny manažerů IPRM Děčín Ing. Michal Pluta, ředitel Holdingového fondu SFRB.
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Veřejné zakázky.
IPRM Kladno-Kročehlavy Aktuální stav realizace IPRM
Integrovaný plán rozvoje města Hodonín Seminář pro žadatele
Seminář pro žadatele o finanční podporu – OP VVV CORSO IIa, Křižíkova 34, Praha 8, konferenční sál, 4. patro 22. července 2015 Mgr. Zuzana Slimáková.
Lenka Kšanová, Marta Mlejnková (Praha, duben 2016) Výzva Dodatečných aktivit.
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost OBECNÉ INFORMACE (seminář pro žadatele – 2. výzva, 2. GG PO 1)
Seminář pro žadatele IROP
■■ ■■ Zlínský kraj Program RP18-17 na úpravu lyžařských běžeckých tras ve Zlínském kraji Katarína KOŇAŘÍKOVÁ Odbor strategického rozvoje kraje.
Seminář pro žadatele k Výzvě IROP (2017) – Bezpečnost dopravy a cyklostezky v regionu MAS Moravská cesta 21. Března 2017, Příkazy.
Nové Výzvy Národního programu životní prostředí Vazba na PZKO
INTEGROVANÝ OPERAČNÍ PROGRAM Prioritní oblast 5– Národní podpora územního rozvoje Oblast intervence 5.2 Zlepšení prostředí v problémových sídlištích.
Postup při proplácení dotace ve vazbě na eliminaci rizik z přezávazkování/nedočerpání Programu Olomouc Zlín
Integrovaný plán rozvoje města Opava pro Integrovaný operační program
Postup při proplácení dotace ve vazbě na eliminaci rizik z přezávazkování/nedočerpání Programu Olomouc Zlín
Lenka Kšanová, Marta Mlejnková (Praha, duben 2016)
STÁTNÍ FOND ROZVOJE BYDLENÍ
IROP – Obnova památek kulturního dědictví Šternberk,
Seminář pro žadatele SOCIÁLNÍ BYDLENÍ
Výzva č. 7 PRV MAS Česká Kanada o.p.s.
Výzva č. 7 PRV MAS Česká Kanada o.p.s.
Výzva č. 5 PRV MAS Česká Kanada o.p.s.
Regenerace sídlišť Regenerace sídlišť Úprava veřejných prostranství
Výzva č. 7 PRV MAS Česká Kanada o.p.s.
Výzva č. 7 PRV MAS Česká Kanada o.p.s.
Výzva č. 3 MAS Nad Prahou – IROP – Místa setkávání a řešení krizí
Výzva č. 3 PRV MAS Česká Kanada o.p.s.
Transkript prezentace:

IPRM Náchoda – problémová zóna u nemocnice Seminář k 1. výzvě Města Náchoda pro podporovanou aktivitu 5.2b Regenerace bytových domů

IPRM Náchoda – problémová zóna u nemocnice Typ výzvy  časově omezená  od 27. července do 7. září 2009 Celkový finanční objem pro tuto výzvu  Kč Oprávnění žadatelé  vlastníci bytových domů  obce  bytová družstva či další obchodní společnosti  vlastníci jednotek sdružení ve společenství vlastníků jednotek dle zvl. zákona  další právnické a fyzické osoby vlastnící bytový dům 2

IPRM Náchoda – problémová zóna u nemocnice Územní zaměření podpory  vymezené území uvedené v Dokumentu IPRM zóny (zejména oblast sídliště u nemocnice) Podporované aktivity  rekonstrukce a modernizace bytových domů  zateplení  odstranění statických poruch  rekonstrukce technického vybavení  výměna či modernizace lodžií a balkonů 3

IPRM Náchoda – problémová zóna u nemocnice Výše podpory  není stanovena minimální ani maximální výše celkových výdajů projektu Míra podpory  malý podnik – 60 % CZV projektu  střední podnik – 50 % CZV projektu  velký podnik – 40 % CZV projektu 4

IPRM Náchoda – problémová zóna u nemocnice Způsobilé výdaje  regenerace společných prostor a společných zařízení bytových domů charakteru technického zhodnocení majetku, rekonstrukce či modernizace  výdaje na povinnou publicitu  daň z přidané hodnoty u neplátců DPH  daň z přidané hodnoty u plátců DPH, pokud nemají nárok na odpočet daně na vstupu

IPRM Náchoda – problémová zóna u nemocnice Počáteční datum pro způsobilost výdajů  den uvedený na potvrzení pobočky Centra pro regionální rozvoj ČR pro NUTS II Severovýchod o způsobilosti projektu, kde je uvedeno, že předložený projekt splnil kritéria přijatelnosti  před tímto datem nesmí být zahájeny stavební práce a nesmí být uzavřené smlouvy s dodavateli

IPRM Náchoda – problémová zóna u nemocnice Forma žádosti o dotaci  formulář žádosti je k dispozici v elektronické podobě na webové adrese  odevzdání žádosti po finálním uložení v tištěné podobě  1 vyhotovení originál, 1 vyhotovení kopie Přílohy k žádosti o dotaci  seznam příloh se vyplňuje v elektronické podobě žádosti  každá z příloh musí být označena jako doložená nebo nedoložená  odevzdání příloh v tištěné podobě  1 vyhotovení originál nebo úředně ověřená kopie  1 vyhotovení kopie 7

IPRM Náchoda – problémová zóna u nemocnice Povinné přílohy  písemné potvrzení o tom, že projekt byl projednán v orgánech nositele projektu  projektová dokumentace v rozsahu technická zpráva, situace, půdorysy, pohledy a řezy  položkový rozpočet  harmonogram prací  platný průkaz energetické náročnosti budovy zpracovaný v souladu s platnou legislativou  projektový list 8

IPRM Náchoda – problémová zóna u nemocnice Předávání žádostí  osobní doručení manažerce IPRM  žádost včetně příloh doručit v pevném obalu  na obalu uvést:  „IPRM Náchoda – problémová zóna u nemocnice“  úplný název žadatele  adresa žadatele 9

IPRM Náchoda – problémová zóna u nemocnice 10 Počet pracovních dnů od ukončení předchozí činnosti Počet pracovních dnů od ukončení výzvy Ukončení výzvyzačátek procesu Kontrola přijatelnosti a příloh11 (započítána lhůta pro doplňování příloh) 12 (započítána lhůta pro doplňování příloh) Kontrola kvality1021 Schválení ŘV223 Projednání RM1033 Oznámení výsledků žadatelům a vrácení originálů žádostí 336 Poskytování pomoci a poradenské činnosti žadatelům průběžně

IPRM Náchoda – problémová zóna u nemocnice Děkujeme za pozornost. 11