Anglie - 2005 / Školní studijní  V druhém dubnovém týdnu se někteří studenti primy, sekundy a kvarty zúčastnili studijního pobytu v jihoanglickém.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Londýn.
Advertisements

účastníci: Z.Jedličková, P.Hatrik D.Chvátalová, V.Huňová. K. Vraštilová.
Výměnný pobyt. Spolupráce • Od roku 2000 spolupracuje Obchodní akademie a Jazyková škola Pardubice se Státním centrem pro výchovu k povolání v Aschaffenburgu.
Vojtěch Šolta student septimy
ANGLIE 2001 / JAZYKOVÝ POBYT
Prezentace k soutěži „CHCEME ČISTÉ MĚSTO“ vyhlášené městem Karlovy Vary kategorie: základní školy.
Berlín Školní výlet.
Červen  Odpolední odjezd z Brna  Směřujeme do severní Francie – Omaha Beach (místo vylodění spojenců za 2.světové války)  Odpoledne nalodění.
Ve středu jsem se svými spolužáky a s učiteli vyrazil na přátelskou návštěvu do Polska. Cesta trvala asi 4 hodiny a vedla do.
Rumunsko Termín: Účastníci: Petr Chlad Marek Spilko
Josef Chrpa student sekundy
Londýn 2008 Zájezd Adély Koubové. Začátkem roku 2008 jsem se svojí rodinou navštívila již podruhé krásné město Londýn. Tento výlet byl opět o návštěvě.
Yeovil THE SMALLEST FOOTBALL TOWN IN UK JOSEF CHRPA student kvinty anglická škola 2005.
Na jih A n g l i e s cestovní kanceláří. Londýn I.
Mýma o č ima PAVEL DVOŘÁK student tercie Anglie 2006 / zájezd.
Výlet do Anglie Josef Chrpa 2007 – Student Septimy.
Bára Kahánková Nikol Košíková Natálie Nytrová
3.5. – Zájezd do Londýna. První den :  V osm hodin jsme se sešli ve škole. Jen co jsme zkontrolovali potřebné věci, vyrazili jsme o půl desáté.
GÁBINA UHLÍŘOVÁ studentka septimy Skotsko / prázdniny.
JAKUB ŠVEC STUDENT SEXTY
MALTA Rozhodl jsem se pro začátek Maltu, kde jsem strávil skoro měsíc, stručně popsat, protože předpokládám, že tato velmoc, kvůli svým drobným rozměrům,
Yeovil NEJMENŠÍ FOTBALOVÉ MĚSTO V BRITÁNII. Yeovil MĚSTO Malé, hezké město jihovýchodně od Londýna Malé, hezké město jihovýchodně od Londýna Městečko.
ANGLIE
Turecko místo mých snů Václav Starý 4. Ročník
Základní škola a Mateřská škola Mírová 81, příspěvková organizace Oblast podpory 1.4 – Zlepšení podmínek pro vzdělávání na základních školách OP VK Řešení.
ANGLIE Termín: – Místo pobytu: Torquay Cena: Kč (doprava, ubytování v rodinách, strava, výuka v jazykové škole pojištění). V.
Cesta vlakem Brzy ráno jsme se vydali vlakem směr Praha. Žáci se rozdělili do skupin a nastoupili do kupé. V Praze jsme vystoupili a na ubytování jsme.
Hodina Prvouky- Rok, roční období
Mýma očima Roman Lavička student kvarty školní studentský pobyt Anglie 2005.
Téma hodiny: Spojené království Velké Británie a Severního Irska
 Studenty ze Sulzbachu-Rosenbergu jsme v sobotu přivítali na našem gymnáziu  Poté jsme si je odvezli do svých rodin.
ODBORNÁ EXKURZE Tiskárna FINIDR, Český Těšín
Mise Londýn Golden Lane Campus, 101 Whitecross Street, London.
Big Ben je hovorové označení používané pro hodinovou věž, která je součástí budovy Westminsterského paláce vedle Temže v Londýně a neformální pojmenování.
London – 4.7. Projekt Erasmus CZ01-KA
Odborná praxe Anglie Portsmouth 2015
Portsmouth 2015 František Novotný. Výběrové řízení Výběrové řízení na naší škole probíhalo ve dvou kolech: Podání přihlášky a napsání motivačního dopisu.
ZAHRANIČNÍ PRAXE 2015 ERASMUS+. VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ RÁMEC ŠKOLY (ŠKOLA SI UDĚLALA SAMA SVOJE VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ) VYPLNĚNÍ PŘIHLÁŠEK – DOSTUPNÁ NA WEBU (KAŽDÝ.
Praxe v EU Claudia Mónica Gutiérrez. Výběrové řízení 1. kolo – přihláška k dispozici online na stránkách školy (130 studentů) 2.kolo – výběr z cca 60.
– * V sobotu jsme vyjeli v 18:00 z Břežan * směr Londýn * Jeli jsme asi 18 hodin. * Seznámili jsme se i z druhou školou.
 Je to ostrovní stát přiléhající k západu kontinentální Evropy.  Geograficky zahrnuje ostrov Velké Británie a část ostrova Irsko. Vlajka: Znak:
MÝMA OČIMA ADÉLA ŠÍPKOVÁ STUDENTKA PRVNÍHO ROČNÍKU ANGLIE- 2002/ ŠKOLNÍ ZÁJEZD.
Téma: Nejoblíbenější školní aktivita Zpracovala: Kristýna Veverková Třída: 2.A Střední škola diplomacie a veřejné správy.
Velká Británie Tereza Pavličková. Warwick castle  Hrad Warwick je památkově chráněný středověký hrad ve Warwicku  Hrad byl velmi krásný ale krajina.
M Ý M A O Č I M A TEREZA NAVRÁTILOVÁ. ANGLIE-2002/STUDIJNÍ POBYT Do Anglie jsem byla poslána (letecky) svým milovaným otcem, prostřednictvím Student Agency.
VII.A Exkurze Anglie ZŠ HORNÍ POLICE. Rozpis ceny – 6260 Kč Doprava Praha – Londýn a zpět Doprava po Anglii Ubytování Vstupy STUDENT AGENCY 1690 Kč Florenc.
Výběrové řízení Motivační dopisy, cover letter, průměry známek K výběrovému řízení cca 60 studentů ze 130 přihlášených studentů Vybráno 21 studentů.
Odborná praxe Anglie 2015 Portsmouth Samková Petra.
Praxe v Anglie- Portsmouth. Výběrové řízení Přihláška- (průměr známek z předešlých ročníků, známky z anglického jazyka obě pololetí za absolvované ročníky)
Zahraniční praxe 2015 Birmingham Kateřina Pášová.
Praxe v Anglii - Portsmouth Lucie Samcová A3B. VÝB Ě ROVÉ Ř ÍZENÍ  Grant od Erasmu+ v rámci projektu Praxe v EU  Přihláška + motivační dopis Pohovor.
9 LET PROŽITÝCH NA ZÁKLADNÍ ŠKOLE. 1. TŘÍDA Všechno začalo jednou ráno, když nás rodiče poprvé dovedli do školy. Tím dnem začala naše devítiletá docházka.
Anglie ZŠ Bor, ZŠ Nebušice Vytvořila: Veronika Třísková.
TERMÍN: – Zájezd do Anglie začal od obchodu COOP pár metrů od školy ve Francově Lhotě v 6:30 Naše trasa byla dlouhá přibližně 1700km Projížděli.
Anglie Natálie Kováčiková Anna Valíčková. Proč jsme vůbec jeli do Anglie? Do Anglie jsme cestovali díky projektu Čtení a cizí jazyky zajímavě Potkali.
Pracovní stáž v Londýně
Praxe - Anglie 2015 Veronika Bartáková.
Les a voda Les i s vodou je důležitá pro nás, živočichy,
Heute Nachbarn, morgen Freunde – interkultureller Schüleraustasch
Jonáš Junek & Vlastimil Urban
Anglie Monika Trochtová.
Karel Čapek Anglické listy
Cyklistický kurz 2016 Modrý pramen.
ŠKOLNÍ VÝLET DO PORTSMOUTH
ADÉLA KUTILOVÁ studentka kvarty Růžená / anglický tábor
Pracovní stáž na Slovensku – Martin - v rámci programu Erasmus+
LVK Sobota ráno Karolína Siřínková
Škola v přírodě Přimda 1. třídy a 3. až 9. třída
STUDIJNÍ A POZNÁVACÍ ZÁJEZD BOGNOR REGIS ANGLIE – ZŠ Na Habru Hořické gymnázium SPŠ sochařská a kamenická BOGNOR REGIS, ŠKOLA, JÍDLO.
Transkript prezentace:

Anglie / Školní studijní

 V druhém dubnovém týdnu se někteří studenti primy, sekundy a kvarty zúčastnili studijního pobytu v jihoanglickém městě Worthing. Pořádající Student Agency nám poskytla naprosto dokonalé služby, dopravou počínaje a bohatým programem konče.

 Studenti byli ubytováni v rodinách, což jim přineslo velké zážitky, protože na vlastní oči viděli vše, o čem až dosud četli pouze v učebnicích. Také si zde poprvé vyzkoušeli své jazykové znalosti.

 Dopoledne probíhala výuka v jazykové škole. Podle úrovně anglického jazyka byli rozděleni do tří skupin, každá měla "svého" skupinového učitele. Většina studentů byla nadšena způsobem výuky, která je od té naší úplně odlišná.

 Všichni seděli okolo jednoho stolu, učitel často zadával samostatnou práci, jejíž výsledky vždy důkladně zkontroloval a vyhodnotil. Děti často povzbuzoval a chválil, když se něco nepovedlo, hned dostali možnost opravy. Procvičovala se gramatika, fráze, slovní zásoba.

 Nakonec obdrželi všichni certifikát se slovním hodnocením, byli vyhlášeni nejlepší studenti a ti, co udělali největší pokrok.

 Odpoledne byla věnována výletům. Pondělní slunné odpoledne bylo jako stvořené pro pěší výlet na Seven Sisters, nádherné křídové útesy nad mořem. V dalších dnech se ochladilo a pršelo, ale přesto výlety do Brightonu, Hastings a Singletownu neměly chybu. Asi nejvíce se dětem líbil skanzen, středověká vesnice i s obyvateli a zvířaty, nebo pašerácké jeskyně na pobřeží Hastings.

 Cestou zpět jsme se zastavili v Londýně, obešli téměř všechny MUST SEE SIGHTS - Buckinghamský palác, Picadilly, zájemci navštívili muzeum voskových figurín nebo Britské muzeum. Večer jsme se dlouho proplétali londýnskými zacpanými ulicemi, než jsme vyrazili směr Folkstone a tunelem zpět do "Evropy”.